Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש רשימה או אתר שבו רשום מפרט טכני מבחינת חלקים

כמו למשל אני רוצה לדעת כמו איזה שמן שמים במנוע?

ואיזה שמן גיר יש באוטו?

איזה סוג שמן ברקס שמים ?

איזה מנוע יש באוטו ? איזה סוגי פלאגים יש באוטו שלי ?

תודה מראש על העזרה

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

שמן מנוע אתה ממלא לפי תקן.כמדומני VW 506.00. אין המלצה חד משמעית איזה חברה עדיפה. יש תקן שלפיו מיוצרים שמנים מכל מיני חברות ואתה בוחר איזה למלא לפי שיקולים כאלה ואחרים. אם אני לא טועה אתה צריך שמן בצמיגות 5W40.

כנ"ל לגבי שמן גיר.

כנ"ל לגבי נוזל בלמים (ולא שמן ברקס, נוזל בלמים הוא נוזל הידאולי ולא שמן). התקן נקרא DOT 4.

תסתכל ברשיון רכב, יש לך שורה של דגם מנוע, צריך להיות בחצי השני של הרשיון, ולמעלה יש לך את הנפח, תוצר וכו'.

לגבי הפלאגים אותו דבר כמו השמנים. יש כל מיני חברות ויש קטלוגים לפי רכב. במקרה הזה ישנו יצרן שנקרא בעגה המקצועית OEM, שהוא הספק שמספק ליצרן את החלקים לאותו רכב ספיציפי (אני יביא לך את הקבל שקיבלן את הבניין). זה מה שנקרא "מקורי". אולם יש תחליפים איכותיים ולא חייב רק מקורי.

עוד מידע, שאלות וכו' תוכל למצוא בספר רכב, כולל כמויות, מרווחי טיפולים, מה כולל כל טיפול וכו', ועוד תפעול דברים שלא ידעת שקיימים ברכב.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...