Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מדוע הדיון המקורי ננעל showthread.php?t=483936&highlight=%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A3&page=3

הרכב חזר לפני שבוע ויום במצב מצויין ונסע מדהים ותוכנן טיול לסוף השבוע... ושוב... אחרי שבוע מרגיש שהקלאטש השלישי שהותקן שוב תקול. הרכב קופץ, מאבד כוח בהעברות ונשמע רועש מתמיד.

רכב שכשהוא תקין הוא אחלה אבל זה מצב נדיר.

ועד באותו נושא התקשרו לפני מספר ימים ושאלו אם הרכב כבר נלקח ל RECALL של מנוע כובה.

ממש מדאיג.

פורסם

היום המצב החמיר עד כדי כך שהרכב חלש, מרעיש מאוד ומקרטע. נשמע כאילו משהו חשמלי לא משתלב.

קופץ ובועט.

פורסם

מציע לך לגשת למוסך המרכזי של דלק מוטורס ליד ניר צבי. אני קבעתי נסיעת מבחן עם בוחן ראשי שאישר שהגיר לא תקין (לאחר שארבע פעמים קודמות מרחו אותי בשדרוגי תוכנה שלא עזרו). עכשיו הרכב נמצא אצלם "באשפוז" למספר ימים להחלת מכלולים בגיר (לדבריהם.....). נראה אם יעזור.

• תוכן חדש...