Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Tamir הוזמן פנס, תודה.

דימה, לא הבנתי מה לעשות עם הריפודים מספיק לרסס טיפה (ניסיתי לרסס וכנראה ריססתי יותר מידי וזה נראה רע, החלטתי באותו רגע לוותר לכרגע), אז אתה אומר שמספיק לתת שנים שלושה ריסוסים למושב לשפשף עם מברשת רכה ואז מיקרופייבר וזהו ?

ולא הבנתי אם טוב ללמוד דרך הרגלים או לא (אני מאמין שכן).

הזמן זה משהו טריקי מאוד, מצד אחד היה לי מלא זמן, שבוע שלם את האוטו וגם לא למדתי, אבל מצד שני יש מעט מאוד זמן ביום, זה משהו שלמדתי בתחום הזה, הזמן ממש טס, אתה לא מספיק למרוח את האוטם וכבר לילה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לגבי המצלמה, אין לי מושג עם איזו מצלמה ניסית אבל בשלי יש מסך גדול מספיק [אאל"ט 3 אינץ'] וחד מספיק בכדי לראות בדיוק את מצב הסווירלים.

הפלש מספיק חזק וממוקד בכדי להציף את כל הסווירלים אפילו באור יום.

אתה יכול להתרשם כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466288

רק תנסה לפני שאתה מוציא כסף על פנס, אין לך מה להפסיד.

פורסם

המצלמה שיש לי היא מצלמה דיגיטלית פשוטה, התמונות השרשור הזה צולמו בעזרתה, את כל השריטות ממכונות השטיפה לא רואים איתה.

היא עוד מהראשונות שיצאו אז האיכות לא הכי טובה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כשאני לפני זמן לא רב עברתי על הריפודים גם למדתי דרך הרגליים.

ריססתי יותר מדי דוקטור מרכוס, על כל הריפוד באותו זמן, ולא הברשתי מיד, נתתי לו לעבוד כמה דקות ואז הברשתי ויבשתי עם מטלית מיקרופייבר יבשה.

טעות, טועים, טעינו :|

נשארו סימנים על הריפודים, איך תיקנתי?

דיללתי את הסימפל גרין, התזתי מעט חומר על הריפודים באיזור קטן, הברשתי מיד ועברתי עם מטלית מיקרופייבר לחה שעברה טבילה במים וסחיטה טובה טובה.

צריך לעשות את זה לפני שהחומר מתייבש אחרת נשארים סימנים על הריפוד.

עריכה: הכתמים לא ירדו מיד מכל המקומות, צריך לחזור על התהליך במקומות שהכתמים מתעקשים לא לרדת.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אז אתה אומר שמספיק לתת שנים שלושה ריסוסים למושב לשפשף עם מברשת רכה ואז מיקרופייבר וזהו ?

ולא הבנתי אם טוב ללמוד דרך הרגלים או לא (אני מאמין שכן).

אני לא אומר מה מספיק כי אני לא יודע לנחש מה מצב הריפודים. כאשר באים לטפל במשהו באים עם ארסנל כלים שונים/דילולים שונים וגישות שונות. שומרים על היגיון בריא והרבה סבלנות עד שמוצאים את הדרך היעילה ביותר לנקות את המפגעים.

זה לא שחור או לבן וזה לא להתיז > לשפשף > וסיימנו בהצלחה, לפעמים הנוסחה הזו לא תעבוד ותצטרך להיות יצרתי.

טוב ללמוד דרך הרגליים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הבנתי אבל שאלתי לגבי אופן העבודה עצמו, בכול אופן, אני עולה לאוטו אם יהיה מה לעדכן נעדכן.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...