Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש מקום טוב ואמין לתיקון פגושים בקריות, (אני מקרית חיים) יש לי גולף דור 5 ואתמול עליתי על מדרכה גבוה בטעות שהפגוש חצי נפול, הלכתי אל מישהו שמתקן פגושים באזור, ואני חושב שהוא ניסה לרמות אותי, אמר שנשבר חלק אחר שצריך לרתח אותו בשביל שהפגוש ישב כמו שצריך רצה לקחת לי 900 שקל על כלום, הבנתי שכמה ברגים יעשו את העבודה.

אבל אני מחפש מישהו אמין שיעשה עבודה יפה ויחזיר את הפגוש למקומו שלא ישימו לב לשינוי.

פורסם
היי אני מחפש מקום טוב ואמין לתיקון פגושים בקריות, (אני מקרית חיים) יש לי גולף דור 5 ואתמול עליתי על מדרכה גבוה בטעות שהפגוש חצי נפול, הלכתי אל מישהו שמתקן פגושים באזור, ואני חושב שהוא ניסה לרמות אותי, אמר שנשבר חלק אחר שצריך לרתח אותו בשביל שהפגוש ישב כמו שצריך רצה לקחת לי 900 שקל על כלום, הבנתי שכמה ברגים יעשו את העבודה.

אבל אני מחפש מישהו אמין שיעשה עבודה יפה ויחזיר את הפגוש למקומו שלא ישימו לב לשינוי.

"יוסף-מבחר הטמבון",רח' י.לוי 25 -מפרץ חיפה.טל.04-8402269.

עבודה זולה וטובה (אבל לא ברמה של מוסכים שלוקחים פי 10 ממנו)

פורסם
"יוסף-מבחר הטמבון",רח' י.לוי 25 -מפרץ חיפה.טל.04-8402269.

עבודה זולה וטובה (אבל לא ברמה של מוסכים שלוקחים פי 10 ממנו)

תודה, האם תיקנתה אצלו בעבר? איך התוצאה? איך המחיר?

מה בידיוק תיקנתה וכמה עלה?

פורסם

חחח מסתבר שזה אותו אחד שאני הלכתי אצלו גם בעבר, וגם ליפני יומיים, אכן לא לוקח הרבה כסף על תיקונים פשוטים..

אבל אם הוא רואה משהו שקצת מסובך בשבילו אז הוא מתחיל להגיד לך שמע זה בלגן אני עכשיו צריך לפרק את כל הפגוש, ורק ככה אפשר לסדר זה סיפור וזה,

בקיצור הוא לא רוצה להתעסק עם זה, אלה אם כן הוא יעשה עבודה רצינית שגם יקבל על זה הרבה כסף..

אמר לי 900 שקל על הסידור הזה, אמרתי לו שאבא שלי הכניס קצת את הפגוש למקום ושם בורג ככה שזה ישב זמני,

והוא אמר לי שאי אפשר לסדר את זה ככה בחיים כי זה אף פעם לא ישב טוב.

טוב הלכתי מישם והתקשרתי לחבר טוב מהמגזר הערבי חח, סיפרתי לו את הסיפור ואת הביעה, הוא אמר לי שמע יש לי חבר מבין בזה הוא פחח והוא מתעסק עם הדברים האלה, אני ידבר איתו ונילך אליו הוא יסדר לך את זה..

אחרי שעה ככה הוא חוזר אלי אומר לי דיברתי איתו יש לו זמן עכשיו בוא נילך אליו, נסענו לשם (זה באבלין) הגענו לשם, שתינו קפה ולעניינים, וואלה הוא סידר לי את זה במקום כמו שצריך, החלקים בצדדים שנשברו לי הוא הדביק לי אותם, שם כמה ברגים והפגוש עכשיו יושב מעולה במקום, (פגוש קידמי) אחרי שהוא עבד על זה איזה חצי שעה אני אומר לו כמה מגיע לך? הוא אומר לי זה בלי כסף, סיפר לי הבחור עליך ועל אבא שלך אמר לי אתם אנשים טובים וזה בשבילך בלי כסף, כמובן שרציתי לתת לו משהו על החשבון אך הוא לא הסכים, נפרדנו לשלום, ויצאתי מבסוט עד השמיים.

פורסם
תיקון שבר בפגוש+ צביעה ב500 שח

נשמע סביר אבל לא זול כל כך, אבל תלוי באיזה רכב מדובר, כי יש רכבים שפגוש חדש משומש לא מגיע למחיר כזה ויש רכבים שבמחיר כזה זה יכול לצאת זול מאוד.

אני פעם סידרתי אצלו פגוש אחורי שהיה תקין רק לא ממש ישב במקום וזה כל הזמן הציק לי בעין, אני חושב שהוא לקח לי על זה אז 50 שקל

• תוכן חדש...