Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב

לאחותי יש שברולט אפלנדר 2007 שהוסבה בשבוע שעבר לגז.

ברכב ישנה תופעה מוזרה שרק בבוקר ישנו טפטוף קל של מים שיוצר שלולית קטנה מתחת לרכב ולאחר 15 שניות נעלם כלא היה,

ובמשך היום לא מופיע כלל. הרכב נוסע רגיל, מפלס המים תקין ולא ניראה שיש איזשהוא שינוי.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

חשוב לבדוק איזה מים נוזלים לך, אם יש להם צבע או שלא.

לפני שהסבתם לגז היו נזילות מים?

המשקעים שיורדים בתקופה זו של השנה - טל, אתה יכול לראות את הרכבים מכוסים בטל שמתאדה מהר, יכול להיות שהטל הוא שמתאסף מתחת לרכבך (בדר"כ ליד הצמיגים) -לי יש אפלנדר (לא מוס לגז!) 2007 וכל בוקר אני רואה רטיבות קלה בעונה הזו של השנה.

פורסם

באיזה אזור מופיעה הנזילה? יכול להיות אולי שזה נוזל השמשות?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לא שמנו לב לפני ההסבה מכיוון שאחותי ובעלה רכשו את הרכב ומיד הסבו לגז...אין צבע למים.

א. שיתחדשו

ב. במידה ומדובר במים שקופים ללא תוסף של צבע - לא הייתי מתרגש זה יכול להגיע מכמה גורמים:

1. לאחר עבודה של המזגן (כמו במזגן הביתי) מתנקזים נוזלים שהיו באוויר (לחות) למים - אפשר להראות טפטוף.

2. בתקופת האביב ותחילת הקיץ (כאשר הלילות קרים) חלקי מתכת מזיעים (כמו שקורה בחלונות אלומיניום בתוך הבית) ובשעות הבוקר הנוזל שנאסף מההזעה מתנקז למקום הנמוך שמגיע ומשם מטפטף לרצפה.

שאר הנוזלים:

נוזל קירור לרכב תמיד יהיה עם סימן צבע ואם לא חסר אז הוא לא איבד.

נוזל שמשות - במידה ואתה (הם) ממלאים נוזל עם סבון יהיה אפשר להבחין במגע עם המים, במידה והם משתמשים במים רגילים - הם יכולים לרוקן את המכל ולראות אם יש להם עדיין רטיבות מתחת לרכב. - במידה והרטיבות מגיע ממכל ניקוי שמשוט לא הייתי מתרגש . . .

לכן סביר מאוד שמדובר במשקעים של לחות / טל (לא רואה סיבה אחרת - אלא אם ילד של השכנים מרוקן בקבוק ליד הרכב כל בוקר . . . (-; )

• תוכן חדש...