Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קיבלנו הצעות מחיר בשתי החברות הנ"ל ליונדאי CW.

הבנתי ששתיהן מומלצות ומטפלות ברכבים במוסכים מורשים.

הרושם שקיבלנו שבאוויס המחירים גבוהים יותר.

באופרייט ליס קיבלנו אותה הצעת מחיר עבור רכב משנת 2010 ו-20,000 ק"מ פחות - כששאלנו אם הרכב לא עבר תאונה - נאמר לנו שכל רכב עובר דפיקות פה ושם ואם הייתה תאונה רצינית, היו אומרים לנו.לא שמענו חד משמעית 'הרכב נקי'. ברור שאם נחליט, ניקח לבדיקה ובהנחה שהמכונים אמינים נמשיך משם...בכל זאת קצת מפחיד.

השאלות שכרגע על הפרק:

1. האם יש עדיפות לאחת משתי החברות הנ"ל?

2. האם כדאי להשקיע עוד 10K ש"ח עבור רכב משנת 2011 וקילומטרז' נמוך יותר?

3. האם יש מכון מומלץ באיזור חיפה?

פורסם

אופרייט ליס חברה מצוינת. בדרך כלל ברכבים שהם מעמידים למכירה יש להם תיעוד מלא של הרכב, כולל תמונות דיגיטליות של הרכב לפני כל כניסה שלו למוסך פחחות, כדי שתוכלו להיות יותר רגועים לגבי טיב הנזק. אם תבקשו מאיש המכירות שמטפל בכם, סביר להניח שגם יוכל להוציא לכם מהמחשב דוח שמאות שכולל את כל מה שבוצע ברכב מהיום הראשון על הכביש ועד שהגיע למגרש המכירה.

מפתיע אותי שאתם אומרים שבאוויס המחיר יקר יותר, בדרך כלל דווקא ההצעות של אופרייט נחשבות ליקרות יותר. אולי אם תפרט קצת יותר על העסקאות יהיה אפשר לדעת למה. שים לב שיכול להיות הבדל מהותי במחירי הרכב בעקבות העלייה לכביש (רכב שעלה לכביש בינואר 2010 לעומת רכב שעלה לכביש בדצמבר 2010).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אופרייט ליס - אינני יודע לגבי שלב המכירה אבל תחזוקת ושרות רכבי הליסינג (2) מפתיע לרעה - נראה כאילו לא ממש איכפת להם ודי מזלזלים ... מצד שני החסינג זול מהמתחרים אז זה על חשבון התחזוקה .

פורסם

תודה על התגובות, אע"פ שקשה להחליט על פיהן עם איכות התחזוקה.

ההנחה היא ששתיהן מבצעות טיפולים אצל מוסכים מורשים, ובתקווה זה מספיק טוב.

קיבלנו את ההצעות לדגם 2010:

האחת עבור 80K ק"מ (ע"פ החברה מחיר המחירון הוא 80,400)

השניה עבור 60K ק"מ, עליה באפריל (ע"פ החברה מחיר מחירון 80K).

שתי ההצעות הן ב 70K ש"ח.

עדיין,האם כדאי להשקיע עוד 10K ש"ח עבור דגם שנת 2011 עם ק"מ נמוך יותר?

תודה

פורסם

היתרון היחיד של דגם 2011 שהוא יגיע עם כמה חודשי אחריות יצרן. אם זה חשוב לך - תשקיע את ה-10K הנוספים. לו אני במקומך הייתי "מסתפק" בדגם 2010.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היתרון היחיד של דגם 2011 שהוא יגיע עם כמה חודשי אחריות יצרן. אם זה חשוב לך - תשקיע את ה-10K הנוספים. לו אני במקומך הייתי "מסתפק" בדגם 2010.

המממ... יש בזה משהו. תודה.

יש המלצה על מכון בדיקה אמין באיזור חיפה?

תודה

פורסם
מ.מ.מ. טסטומט מול משרד הרישוי.

עד עתה לקחתי אליו את הרכבים שלי, אבל לא עוד. התרשמתי שהוא די מזלזל בכסף, לא מקבלים יותר מדי נתונים - נראה שנמאס לו להשקיע.

הבחור שקנה ממני את הרכב שלי, הלך למכון בשם סופר טסט ברחוב האשלג בחיפה, ביצעו בדיקה יותר מקיפה ויותר מוצלחת. אני ממליץ עליהם.

פורסם
עד עתה לקחתי אליו את הרכבים שלי, אבל לא עוד. התרשמתי שהוא די מזלזל בכסף, לא מקבלים יותר מדי נתונים - נראה שנמאס לו להשקיע.

הבחור שקנה ממני את הרכב שלי, הלך למכון בשם סופר טסט ברחוב האשלג בחיפה, ביצעו בדיקה יותר מקיפה ויותר מוצלחת. אני ממליץ עליהם.

כל המכונים שבסביבה הקרובה שכנים של אופרייט ליס (סופר טסט,קומפיוטסט,צ'ק פוינט)-מדוע ללכת לבדוק במכוני הבדיקה,שעובדים בש"פ עם הסוחרים (לא טוען שכולם מקומבנים איתם ובכל זאת...)...:shock:

לפותח הנושא: אני ממליץ לך לשנות כיוון ולבדוק אפשרות לרכוש רכב זהה מכלמוביל (יבואן יונדאי)(-הם מפרסמים שיש הנחות יפות על הדגמים הללו לרכבים מיד ראשונה-להפסיד אין לך הרבה מה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בשרשור הזה תוכלי למצוא לא מעט טיפים כללים ואזהרות כלליות בזמן רכישת רכב משומש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260104

אני לא מכיר את מכוני הבדיקה בחיפה ולכן אין לי מה להוסיף בנושא. אבל אם זה עוזר לך, בטכנו-טסט חיפה יש לך 100 ש"ח הנחה על בדיקת רכב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470759

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...