Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי האישה שלא עברה את ה90 קמש בחייה החליטה לנסוע 108 בכביש של 80, קיבלה דוח של 750 שח ממצלמה .

מה ניתן לעשות ?

פורסם

אם היא עומדת בקריטריונים להמרה באזהרה ועל פניו נראה שהיא עומדת בהם, אין כל סיבה שלא ימירו לה את הדו"ח באזהרה.

פנו למפנ"א במכתב רשום בהקדם.

פורסם
אמא שלי האישה שלא עברה את ה90 קמש בחייה החליטה לנסוע 108 בכביש של 80, קיבלה דוח של 750 שח ממצלמה .

מה ניתן לעשות ?

הסבירות שבדיוק בפעם הראשונה שעלתה על 90 אחרי 20 שנה תפסה אותה המצלמה פחותה מהסיכוי לזכות בפיס כשלא קנתה כרטיס.

פורסם

מפנ"א - מרכז פניות נהגים ארצי. יש לך את פרטי ההתקשרות איתם מאחורי הדו"ח. שלח מכתב רשום שבו אימך מודה בביצוע העבירה ומבקשת להמיר את הדו"ח באזהרה עקב עברה הנקי.

פורסם
לא חושב שאפשר לעשות משהו...מה יבטלו לה דו''ח בגלל שזו הפעם הראשונה שלה ב20 שנה?

לא לבטל, להמיר לאזהרה יהיה הוגן מאוד מצידם.

זה נכון שזה בעיה שלה, אבל זה מקרה די חריג, יכול ליהיות שהיא לא שמה לב.

לדעתי הכי נכון והוגן מצידם זה להמיר לאזהרה, בסך הכל דוח ראשון אחרי תקופה של הרבה שנים.

(תאכלס זה לא ראייה הכי נכונה, יכול ליהיות שהיא בקושי נוהגת, ככה ששנה שלה זה כמו חודש אצל נהג מעל הממוצע)

פורסם

יש לה יותר מ10 שנים רישיון, וה-5 האחרונות נקיות, ולכן כמו שאייל כתב סביר מאוד שימירו לה את זה לאזהרה.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשל חריגה גדולה יחסית ממהירות המותרת (28 קמ"ש מעל המותר בכביש של 80), לא סביר שימירו את הקנס והנקודות באזהרה.היא נמצאת בחריגה השניה בחומרתה מבין שלוש דרגות שקיימות, ונענשה ב8 נקודות בנוסף לקנס הכספי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

FATBOY, למשטרה יש מספר עבירות חמורות שבגינן הם לא מוכנים להמיר לאזהרה כמו אי ציות לרמזור, שימוש בטלפון בזמן נהיגה וכו'. עבירת מהירות שהיא דו"ח ולא זימון לבית משפט, לא נחשבת כעבירה שבגינה לא ממירים דו"ח באזהרה.

פורסם

אייל, אכן נוהגים להמיר לאזהרה דו"ח מהירות, אך רק באם החריגה היא בחומרה נמוכה (עד 20 קמ"ש בעירוני, ועד 25 קמ"ש בבינעירוני). בדרגות 2 (750 ש"ח+8 נקודות) ודרגות 3 (זימון לדין , עבירות תלתן), לא ימירו את הדו"ח לאזהרה.

ככלל, רק דו"חות שלא כוללים בתוכם נקודות, יומרו לאזהרה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
אייל, אכן נוהגים להמיר לאזהרה דו"ח מהירות, אך רק באם החריגה היא בחומרה נמוכה (עד 20 קמ"ש בעירוני, ועד 25 קמ"ש בבינעירוני). בדרגות 2 (750 ש"ח+8 נקודות) ודרגות 3 (זימון לדין , עבירות תלתן), לא ימירו את הדו"ח לאזהרה.

ככלל, רק דו"חות שלא כוללים בתוכם נקודות, יומרו לאזהרה.

אני מצטער אבל אתה טועה במקרה הזה.

רשימת העבירות בהן לא ניתן להמיר את הדו"ח באזהרה על פי המשטרה כוללת:

כל דו"ח של הזמנה לדין

מעבר צומת ברמזור אדום

עקיפת קו הפרדה רצוף

מטען חורג

חנייה בחניית נכים

שימוש בטלפון נייד במהלך הנהיגה

אי עצירה בתמרור 'עצור'

כל דו"ח ברירת קנס כמו הקנס שבנידון ניתן להמרה באזהרה גם אם הוא טומן בחובו רישום נקודות חובה.

זה גם רשום בחוברת נוסחי האישום שנמצאת אצל כל שוטר.

תוכל לרשום בגוגל חוברת נוסחי אישום ועיין בעמוד 9 שכותרתו תנאים לרעשום אזהרה ותוכל לראות את מה שרשמתי כאן.

שאר הקריטריונים להמרה באזהרה כוללים שלעובר העבירה יש רשיון נהיגה לפחות 10 שנים, חמש השנים האחרונות ללא רישום תעבורתי מכל סוג ושהנהג מודה בביצוע העבירה.

אם לא הייתי בטוח במה שאני אומר לא הייתי מתווכח בכלל. 8)

פורסם

אני אשלח אליהם מכתב ביום ראשון ואעדכן ברגע שהם יחזירו תשובה,

מישהו מוכן לעזור בניסוח המכתב ?

• תוכן חדש...