Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתור נהג חדש יש לי שאלה שאני כבר הרבה זמן מחפש תשובה אך עדיין לא הצלחתי למצוא תשובה וודאית/מגובה.

ידוע לי שאסור בשום מקרה לעבור קו הפרדה רצוף, למרות שבכביש אני רואה את זה קורה המון פעמים כאשר לדוגמא רכב חונה ועל מנת להמשיך יש לעקוף אותו ולעלות/לעבור את הפס הרצוף.

האם לעקוף ולעלות על קו הפרדה רצוף מותר כאשר הנהג חונה? ואם לא באיזה מקרים זה כן מותר?.

פשוט קשה לי להאמין שבמידה ורכב חונה צריך לחכות עד שהבעלים יחזרו וזה יוצר פקק עד ירוחם.

אשמח אם תאירו את עיניי.

תודה :) .

פורסם

רשמית, החוק אוסר חציית קו/ שטח הפרדה רצוף.

מעשית - במקרה של מכשול בדרך, מתחשבים בסיטואציה. אך גם במקרה כזה, עליך לעקוף את המכשול בצורה זהירה ואחראית.

אם תגרום תאונה עקב כך - האשמה הבלעדית תהיה שלך.

מכשול - דבר המונע את המשך זרימת התנועה למשך פרק זמן לא ידוע- למשל רכב תקוע, רכב חונה, חפץ שסתם עומד בכביש ללא שום תכלית.

מאידך - רכב שנוסע לאט לא נחשב בעיני החוק כסיבה מספקת לחציית קו/ שטח הפרדה רצוף.

מאחר ואין אפשרות לסייג את כל המקרים בהם "ניתן" להפר את האיסור החוקי, אז יש צורך להפעיל הגיון בריא.

פורסם
רשמית, החוק אוסר חציית קו/ שטח הפרדה רצוף.

מעשית - במקרה של מכשול בדרך, מתחשבים בסיטואציה. אך גם במקרה כזה, עליך לעקוף את המכשול בצורה זהירה ואחראית.

אם תגרום תאונה עקב כך - האשמה הבלעדית תהיה שלך.

מכשול - דבר המונע את המשך זרימת התנועה למשך פרק זמן לא ידוע- למשל רכב תקוע, רכב חונה, חפץ שסתם עומד בכביש ללא שום תכלית.

מאידך - רכב שנוסע לאט לא נחשב בעיני החוק כסיבה מספקת לחציית קו/ שטח הפרדה רצוף.

מאחר ואין אפשרות לסייג את כל המקרים בהם "ניתן" להפר את האיסור החוקי, אז יש צורך להפעיל הגיון בריא.

קודם כל תודה רבה על התגובה המפורטת.

דבר שני,במידה והסיבה "מוצדקת" ואכן מכשול מנוע את המשך זרימת התנועה, השוטר שיראה את זה באותו זמן יקבל את זה או לא?

תודה שוב.

פורסם

אי אפשר לתת תשובה חד משמעית.

זה תלוי במה שהשוטר ראה, איך הוא פירש זאת ובשיקול הדעת שלו.

בד"כ השוטר מדבר איתך לפני מתן הדוח, ואז יש לך אפשרות להסביר לו (בצורה מכובדת) מה אתה ראית ומדוע ביצוע העבירה הנ"ל היה מוצדק.

פורסם

שמעתי סיפור ממקור ראשון שהייתה משאית זבל על הכביש, ושוטרת אמרה לנהג מונית "תפוס ראש גדול ותעקוף",

ואחרי העקיפה נתנה לו דו"ח.

אחרי שבוע הנהג ראה אותה נצמדת אליו מאחורה, דפק בלימה ושילם לה כגמולה......

מסקנה, תמיד צריך להיזהר

שבוע טוב לכולם

משאיר את כולם בעשן:fist:

פורסם

הלל, זה נשמע הגיוני בערך כמו הסיפור שאני שמעתי: איזה שוטר פעם אמר לדוד שלי "יאללה כפרה, תרביץ מה קרה." דודי האיץ ל51 קמ"ש והשוטר נתן לו דו"ח.

למחרת, הוא ראה את אותו השוטר מאחוריו בתוך ניידת נצמד אליו (יש לדוד שלי ראייה של נץ), אז הוא לחץ על כפתור תא המטען, יצא משם דרקון ואכל את השוטר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...