Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד וטעמו שלו, אני אישיתי לא מתחבר לציוד של מורל בד"כ (חוץ מפעמים בודדות).

לדעתי מורל בארץ מתומחר בצורה סבירה (אוליי נמוכה מעט ביחס למתחרים) ובעולם בצורה מוגזמת.

סתם לצורך הדוגמא, אם הייתי צריך לבחור בין הרץ אנרג'י לבין מורל דוטק הייתי בוחר באנרג'י שמתומחר במחיר קרוב לו מאוד, בעוד שבעולם הדוטק מתומחר כמו ההיי אנרג'י שלדעתי טוב מהדוטק בכל פרמטר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

עכשיו באמת סיבכתם אותי, חחח..

אז מורל טמפו או אינפיניטי קאפה?

ומה לגבי הרדיודיסק?

ולגבי הרמקולים האחוריים, יש המלצות למשהוא לא יקר וטוב?

תודה שוב.

Citroen volcane 2.0i

פורסם
מור הבחור מתכוון להשקיע כאן 300 שקל על קומפוננט.

את אינפיניטי יצא לי לשמוע ברמקולים אחוריים שנשמעו לא רע (בסה"כ זה רמקול אחורי) וברמקולים ביתיים ששם הם נשמעו מעולה.

מורל טמפו הוא סט בסיסי של מורל והאינפיניטי קאפה (למרות שלא שמעתי אותו) מתומחר מעליו (למרות שהוא גם לא סט יוקרתי) ולא מגיע מחברה שאף פעם לא נשמעו מוצרים שלה.

בכל מקרה ב300 שקל זה לא תקציב שתגיד לבנאדם שיילך וישמע סטים כדי להחליט איזה גוון סאונד הוא מעדיף.

בשורה התחתונה, נכון שלא שמעתי קומפוננט אינפיניטי קאפה, אבל לפי התמחור+העובדה ששניהם מחברות מוכרות אני לא רואה את הטמפו מתעלה על האינפיניטי הזה בכמה רמות.

ותעשה לי טובה תפסיק להשתדל כ"כ להוציא אותי "קטן ולא מבין מהחיים".

לא משתדל להוציא אותך קטן ולא כלום, אתה גם לא הראשון ולא האחרון שמקבל ממני תגובות באותה מתכונת זו.

לא יקרה כלום אם לא תיכתב תגובה, האמן לי שעדיף מאשר תגובות שעלולות להטעות.

במקרה אתה יודע שגם אני לא מעריץ נלהב של מוראל אבל עדיין יש להיות הגיוניים, זה שהסט של אינפיניטי הוא לא ברמת פתיחה והטמפו הוא כן לא אומר כלום.

ובטח שלא המחיר.

אוהד ציין גם עובדה מאוד נכונה, המחיר של מוראל בחו"ל למשל גבוה הרבה יותר ככה שזה בכלל לא פקטור.

בכל מקרה אני לא אומר בתגובה שלי שהמוראל טוב יותר או פחות מהאינפיניטי, אני בסה"כ אומר שאם לא שמעת,התנסית עם הדגמים הספציפיים אז אין פה מקום לחוות דעת, כי היא לא קיימת.

ואנשים מגיעים לפורום כדי לקבל חוות דעת מהימנות וסומכים על מה שנרשם כאן.

לא התנסית? כמו שכתבתי, לא יקרה כלום אם לא תגיב, מישהו בטוח יגיב מנסיון.

באמת שאין פה שום דבר אישי.

פורסם

אינפיניטי קאפה בלי לחשוב, הטמפו סט מעולה אבל לא ברמה של האינפיניטי קאפה.

גם המגבר של אינפיניטי מותאם יותר לגוון הצליל של הסט מאשר למורל אז השילוב יהיה הרבה יותר טוב.

והקלאריון מכשיר מעולה הייתי הולך עליו בעיניים עצומות.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

מחר רוכש HU של CLARION דגם CZ201A

כניראה גם מגבר של JBL GTO1004

קומפוננתים של אינפיניטי קאפה-נמכרו :(

אז כניראה ילך על המורל טמפו- למישהו יש יד2?(אם יש המלצות אחרות אשמח)

לגבי סאב, מה הייתם ממליצים?

hertz es300

500 שקל

או

GTO1260BR JBL

300 שקל

או

המגנט שהעלתי בתחילת השרשור(אני אישית לא שמעתי על סאב כזה.)

תודה.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

מערכת בסיסית וממוצעת. סביר מאוד להניח שתעשה את העבודה במידה והציפיות שלך לא גבוהות מאוד (ביחס לשאר המערכות המושקעות יותר).

לדעתי תיקח את הES300, אישית פחות התחברתי לJBL, אבל אם יש לך אפשרות לשמוע ולהחליט לפני, מה טוב? :D

JL Audio

פורסם

נמצאו הרכיבים הבאים:

קומפוננטים אינפיניטי רפרנס

אינפיניטי קאפה 6X9

מחיר מבוקש 650 שקל(שווה?)

המערכת שאני מתכנן עלי היא

רדיודיסק: קלאריון CZ201A

מגבר: JBL GTO 1004

סאב: GTO1260BR JBL

קומפוננט + 6X9- מורל/אינפיניטי(טמפו/קאפה/רפרנסן)

אשמח לשמוע חוות דעת ויעוצים מה יהיה עדיף.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

אני באופן אישי אעדיף את הטמפו על פני אינפיניטי רפרנס חד משמעית, ולרוב גם את הטוויטר של הטמפו על פני טוויטרים יותר גבוהים של אינפיניטי, כמו הקאפה שצוינו פה, שהם חדים מאוד לטעמי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים שציינתי, מורל טמפו, אינפיניטי קאפה/רפרנס.

6X9 של חברת לאנזר, מישהו שמע איך הם? לפי הפירוט הם ממש חזקים ומחיר נמוך.

התקציה הוא עד 700 שקל שתיהם(כמובן שיד 2).

תודה.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

אני מוכר מורל טמפו 9*6 במצב באמת חדש. לדעתי רמקולים אחוריים מעולים ביחס למחיר שלהם ועדיפים על אינפיניטי, קנווד ופיוניר שיצא לי לשמוע. מוכן לתת אותם ב350 ₪, כמובן בקופסה מקורית עם כל האביזרים.

אם אתה מעוניין תיצור קשר ב 052-6229321.

• תוכן חדש...