Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מקווה שזה לא משהו חמור או משהו שדורש תיקון, אבל כשאני מדליק את המזגן באוטו אז המחוג של הדלק מטפס איזה ס"מ אחד למעלה. מה זה אמור להביע?

אני לא מדבר על זה שאם אני אדליק את המזגן מספיק פעמים אז אני יגיע למיכל מלא, אבל אם נגיד מילאתי דלק והגעתי לנקודה מסוימת, ולאחר 15 דקות הדלקתי מעט מזגן אז המחוג של הדלק מקבל "קיק" קטן.

אני לא ממש מודאג מזה כי רוב הזמן אני משייט בין הרבע לחצי מיכל דלק אז זה לא ממש מפריע לי.

אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת למה המחוג מטפס ואם יש בעיה אז מה היא.

תודה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

" זה לא ממש מפריע לי."

זה אמור מאוד להפריע לך, כי היום זה שעון הדלק מחר זה חום המנוע...

תבין שעונים תקינים זה א,ב הכל צריך להיות מדוייק ככל האפשר.

ואני אומר לך את זה על סמך משהו, לפני שנים מספר הלך לחבר מנוע באוטו כי המחוג של חום המנוע לא היה אצלו תקין, והראה שהכל תקין ובעצם חום המנוע עלה ועלה והוא בכלל לא ידע....

קח את זה לתשומת ליבך!

Honda hornet 600

פורסם

זה בסך הכל עליה קטנה של דלק כאשר אני מדליק את המזגן

לא דיברתי על שעון חום

אם הייתה בעיה בשעון חום הייתי נוסע ישר למוסך.

רק הייתי רוצה לדעת אם זה קורה לעוד בעלי לאונות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...