Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב המדובר זה יאריס ספורט 2003.

מאז שקניתי את הרכב אני סובל מהמערכת המקורית ולאחר סיבוב אצל כמה בעלי מקצוע כל המ שהוצע לי לעשות זה להתקין מערכת במגירה ולהשאיר את החלק המקורי כמו שהוא דבר שפסלתי ישר.

עוד דבר שהוצע לי זה לחתוך את הדש ולנסות להכניס בפנים דאבל דין כך שיתאים.

אז בגלל ששתי הפתרונות לא מוצאי חן בעיני התחלתי לחפש.

מה שמצאתי זה זה:

http://www.caraudioni.com/car-audio-audio-adapters-fascia-panels-double-din-fitting-kits-toyota-double-din-kits-c-145_102_1153_1188/connects-2-ct23ty11-toyota-yaris-double-din-fascia-panel-kit-p-4627

האם למישהו יצא להתנסות בקיט כזה?

אין לי בעיה לא להתקין דאבל דין אלא מערכת פשוטה עם USB ו AUX אבל הבעיה היא שאני לא מוצא קיט מתאים , אם מישהו ימצא אשמח מאוד.

אשמח גם לשמוע פתרונות יצירתיים נוספים.

מצרף תמונה על מנת להמחיש את הבעיה בצורה טובה יותר.

תודה מראש.

photo (2).jpg

פורסם

בוקר טוב

בטויוטה יאריס מתקינים רדיו במקום כפתורי הרדיו המקורי שלך ומפצלים את הקונקטור

כך שהמסך שלך ממשיך לתת תצוגה ותאורה

בהתקנה נכונה זה נראה כאילו זה ככה בא מהמפעל. והרבה יותר יפה מהמקורי,

כמובן שבאחריותך להגיע לאנשי מקצוע שיודעים לבצע את ההחלפה הזו ומחזיקים במלאי קונקטורים מקוריים

אין לי מושג מי אמר לך מתחת למגירה או מי הציע לך לחתוך דשבורד. אני הייתי מתרחק מחנויות כאלו

בהצלחה ואשמח לעזור בהמשך

דרור

• תוכן חדש...