Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה של פותח השרשור סתמית מן הסתם. השוק מוצף היום בקוריאניות, הרבה יותר מאשר היה בתחילת שנות ה 90 עם מיצובישי וסובארו. לכן מן הסתם נראה אותם גם עוד 15 שנה.

לגבי הכמות - לא מדובר על אמינות או על מיתוג כלשהוא. שוק המשפחתיות היום בישראל בנוי כך שלמעלה מ 90% מהרכבים החדשים נקנים ע"י חברות הליסינג ולא ע"י אדם פרטי, כך שאין פה עניין שיווקי אלא מכירתי, כל כמה שנים יבואנית אחרת סוגרת דיל עם כמה חברות ליסינג ושוטפת את הארץ ברכביה. כך היה עם מאזדה, כך היום יונדאי.

לגבי הויכוח בין DORSHT לאושריקו:

הג'יפים הצבאיים, כולל ההיילקס (כמה אהבתי אותו), הם רכבים מנהלתיים/מבצעיים בדרך כלל והם בבעלות הצבא. זה לא רכב ליסינג שלוקחים ונוסעים בשבתות (אם ראית את אחד המפקדים שלך נוסע איתו הביתה סביר שהוא הפקיד אותו בבסיס/תחנת משטרה שקרובה לביתו).

וכן היו יפניות בעבר כרכב צמוד לקצינים - מאזדה 323 למשל.

אבל שוב, הצבא בוחר לא לפי אמינות אלא לפי מחיר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לנו קוראניות כבר פעם שלישית ברציפות. קונים אותן כי מאוד מרוצים מהשרות של כלמוביל. בהחלט יבואן שראוי לאמון. אבל מאחר ויש לנו גם וואגיות לאורך השנים (לפחות ב12 האחרונות) קל לי לראות שלקוראניות יש עוד דרך ארוכה לעשות עד שיגיעו לרמת איכות החומרים וההרכבה של הגרמניות. אין לי תלונות וכל תקלה מטופלת ברוב כובד ראש על ידי השרות שלהם, אבל מרגיז שכל פעם איזה גומיה של דלת, זרוע של תא מטען או ידית כלשהי מתפרקת. המנועים והגיר אמינים כי הם תמיד נמצאים דור אחד אחורה מהגרמניות ומשתמשים בטכנולוגיות מוכחות שעברו כבר את משברי הילדות. עובדה שרק עכשיו קיה יצאו עם מצמד כפול בסיד החדשה, לראשונה במכוניות שלהם.

סה"כ, הקוראניות שמרניות ועממיות, אמינות ומשעממות (ואל תביאו לי פה דוגמא את האינפיניטי).

פורסם
יש לנו קוראניות כבר פעם שלישית ברציפות. קונים אותן כי מאוד מרוצים מהשרות של כלמוביל. בהחלט יבואן שראוי לאמון. אבל מאחר ויש לנו גם וואגיות לאורך השנים (לפחות ב12 האחרונות) קל לי לראות שלקוראניות יש עוד דרך ארוכה לעשות עד שיגיעו לרמת איכות החומרים וההרכבה של הגרמניות. אין לי תלונות וכל תקלה מטופלת ברוב כובד ראש על ידי השרות שלהם, אבל מרגיז שכל פעם איזה גומיה של דלת, זרוע של תא מטען או ידית כלשהי מתפרקת. המנועים והגיר אמינים כי הם תמיד נמצאים דור אחד אחורה מהגרמניות ומשתמשים בטכנולוגיות מוכחות שעברו כבר את משברי הילדות. עובדה שרק עכשיו קיה יצאו עם מצמד כפול בסיד החדשה, לראשונה במכוניות שלהם.

סה"כ, הקוראניות שמרניות ועממיות, אמינות ומשעממות (ואל תביאו לי פה דוגמא את האינפיניטי).

כאשר אתה גרופי של מותג שום דבר לא יזיז אותך מהעמדה שלך, אפילו לא המציאות בשטח.

אני עובד בחברה אשר מרבית צי הרכב שלה קוראיני לחלוטין, עם רכבי בני 3 שעברו בממוצע כ 150,000 ק"מ, הרכבים מעבר לטיפולים שבשגרה והחלפת צמיגים מעולם לא נקראו למוסך על בעיות חריגות, לא פלסטיק נושר , לא גומיה ולא תסלח לי נעלים, דלק וסע.

מצד שני , 3 סקודות , 2 אוקטביות אשר בשניהם הוחלפו קלצים + כל מכלול הגיר, בשניה הוחלף גם מנוע אחרי 30,000 ק"מ, וסופרב נוספת עם בעיות גיר כרוניות, אכילת שמן בלתי פוסקת , ושבוע שעבר גם המזגן החזיר נשמתו לבורא, אז עם כל הכבוד לקידמה של הגרמנים אם זה לא נוסע כמו שצריך צריך להמתין מעט שיבשיל ולא לזרוק לשוק מוצר חצי גמור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כאשר אתה גרופי של מותג שום דבר לא יזיז אותך מהעמדה שלך, אפילו לא המציאות בשטח.

אני עובד בחברה אשר מרבית צי הרכב שלה קוראיני לחלוטין, עם רכבי בני 3 שעברו בממוצע כ 150,000 ק"מ, הרכבים מעבר לטיפולים שבשגרה והחלפת צמיגים מעולם לא נקראו למוסך על בעיות חריגות, לא פלסטיק נושר , לא גומיה ולא תסלח לי נעלים, דלק וסע.

מצד שני , 3 סקודות , 2 אוקטביות אשר בשניהם הוחלפו קלצים + כל מכלול הגיר, בשניה הוחלף גם מנוע אחרי 30,000 ק"מ, וסופרב נוספת עם בעיות גיר כרוניות, אכילת שמן בלתי פוסקת , ושבוע שעבר גם המזגן החזיר נשמתו לבורא, אז עם כל הכבוד לקידמה של הגרמנים אם זה לא נוסע כמו שצריך צריך להמתין מעט שיבשיל ולא לזרוק לשוק מוצר חצי גמור.

ידידי היקר, אני גרופי של שניהם. אחד בגלל האיכות ואחד בגלל השרות. חבל שאי אפשר לשלב. הבעיה במצמדים הכפולים ידועה. אבל פתרו אותה ולכשעצמו, הגיר הזה מעולה אם יצא לך. גם לפורד יש מחלות ילדות עם הגיר החדש כפול המצמדים שלהם. אלה דברים שמלווים פיתוח של כל מערכת חדשה ומשוכללת. העניין הוא שכמה שלא יעשו ניסויים, אף פעם זה לא יהיה מייצג כמו מאות אלפי מכוניות שנוסעות על ידי נהגים שונים בכבישים ותנאים שונים.

לגבי הקוראניות, צר לי אך הן לא עומדות באותה שורה מבחינת איכות החומרים וההרכבה של הגרמניות. ובבקשה בו לא נתחיל את הויכוח של גרמניה-יפן, מזרח-מערב כי גם ככה עוד רגע מתחיל החופש הגדול ויצוצו שירשורים כאלה בהמוניהם מאת מומחים בני 16

• תוכן חדש...