Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר חיפושים רבים הבנתי שבמסגרת התקציב שלי לא ריאלי שאצליח לקנות רכב בשנתון שאני מחפש

והחלטתי להנמיך ציפיות ולרדת בשנת ייצור על מנת לא לחרוג ממסגרת התקציב.

אשמח אם תגידו לי איזה רכב הכי כדאי לי לקנות (כמובן כמו כולם מחפש אמינות וצריכת דלק נמוכה)

הרכב אמור לשמש לנסיעות בין עירוניות של עד כחצי שעה 45 דק' , ולפעמים קצת בתוך העיר.

הרכבים שראיתי הם:

הונדה סיוויק - שנת 2003 יד 2 אוטומט

דייטסהו סיריון -2002 יד 2 אוטומט

טויוטה יאריס - שנת 2000 יד 2 אוטומט

פולסווגן פולו - יד 3 שנת 2001, מנוע 1400

פולסווגן גולף - שנת 2003 מנוע 1600, יד 2

פיאט פונטו ספיייס - 2004 , 1250

סקודה פביה - 2004 מנוע 1400 יד 1.

על מה כדאי לי להתמקד? או לבדוק?

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

ראשית נעשה סדר,אתה צריך משפחתית?

אםתבחר בסופר מיני תקבלרכבים יותר חדשים וחיסכונים.

מוזר שציינת את הפאביה וספייס באותה שנה,כי הספייס זולה יותר והיא גם חסכונית יותר,היאריס טובה,אבל מחירה יתן לך רכב ישן יותר,לדעתי ללא הצדקה.

הסריון לא רעה,זה הדגם 1.3 ליטר?

הפאביה תהיה יותר יקרה בביטוח וחלפים מהספייס למשל,אבל מרגישה יותר איכותית,גם אם הסלון ניראה מאוד פשוט,מדובר על מנוע עם 69 או 100 כס. בפביה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום חברים

לאחר חיפושים רבים הבנתי שבמסגרת התקציב שלי לא ריאלי שאצליח לקנות רכב בשנתון שאני מחפש

והחלטתי להנמיך ציפיות ולרדת בשנת ייצור על מנת לא לחרוג ממסגרת התקציב.

אשמח אם תגידו לי איזה רכב הכי כדאי לי לקנות (כמובן כמו כולם מחפש אמינות וצריכת דלק נמוכה)

הרכב אמור לשמש לנסיעות בין עירוניות של עד כחצי שעה 45 דק' , ולפעמים קצת בתוך העיר.

הרכבים שראיתי הם:

הונדה סיוויק - שנת 2003 יד 2 אוטומט-גדולה יותר מהשאר חזקה יותר פחות חסכונית ומחיר קנייה יקר יותר כנראה

דייטסהו סיריון -2002 יד 2 אוטומטמנוע 1000 יהיה קצת חלש-ישנה מהסיוויק

טויוטה יאריס - שנת 2000 יד 2 אוטומטהרכב בן 13!לא רואה איך הוא עדיף על כל אחת מהאחרות

פולסווגן פולו - יד 3 שנת 2001, מנוע 1400לא רעה בכלל,עדיף ידנית ואחת שמטופלת

פולסווגן גולף - שנת 2003 מנוע 1600, יד 2לא רעה בכלל,עדיף ידנית ואחת שמטופלת

פיאט פונטו ספיייס - 2004 , 1250חסכונית,חביבת הפורום,תהיה חלשה מהגולף והסיוויק,רגישה לאחזקה לקויה-מים ברדיאטור וכו'

סקודה פביה - 2004 מנוע 1400 יד 1.אין לי מושג

על מה כדאי לי להתמקד? או לבדוק?

תודה מראש לכל המגיבים

תגובותיי בירקרק

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...