Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזכיר לכולנו למה מלכתחילה הודית באשמה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום שלום,

ראשת, הודיתי באשמה כי לנסוע עם שלושה בלמים תקינים באוטו של ארבעה גלגלים זה לא תקין :twisted:

שנית,

קיבלתי מכתב באימייל היום:

פנייתך לתיבת פניות הציבור מיום 06/06/2013

פנייתך שבסימוכין נתקבלה ונבדקה על ידי האגף לביקורת פנים ותלונות הציבור בהנהלת בתי המשפט.

בפנייתך הינך מלין על כך שקיבלת דרישה לתשלום קנס בסך 250 ₪, למרות שגזר הדין נשוא קנס זה בוטל.

בבדיקה שבוצעה מול מזכירות התעבורה בבית משפט השלום בחיפה (להלן: "המזכירות") ומעיון בתיק שבכותרת, אנו מתכבדים להשיבך כדלקמן:

1. פנייתך נבדקה ונמצאה מוצדקת ביסודה.

2. בשל תקלה בעבודת המזכירות, הוקלד קנס בסך 250 ₪ והופק שובר לתשלום שנשלח לכתובתך, למרות שניתנה החלטת ביטול פס"ד. עם קבלת מכתבך שבסימוכין פעלה המזכירות לתיקון התקלה וביטלה את הקנס.

3. בהתאם להחלטת כבוד השופט שמואל יציב מיום 02/06/13, הועבר התיק לעיונו של כבוד סגן הנשיא אינאס סלאמה.

אנו מודים לך על פנייתך ומקווים שהצלחנו לסייע לך.

פורסם

יש לי חבר שמרצה באחת המכללות למשפטים - תמיד הוא שואל בשנה א' מי בא ללמוד משפטים - כי אכפת לו הצדק...

תמיד יש שניים-שלושה שמצביעים והוא תמיד אומר להם שכדאי להם לשכוח מהרצון הזה - כי הצדק לא יושג בבית המשפט...

לי נראה שלמרות הנטייה להוציא את הצדק לאור - אתה כנראה תקבל קנס גדול יותר - כי הטרדת את בית המשפט...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נראה לי דווקא שיצליח לצאת מזה, כי למרות האינטליגנציה הגבוהה, הוא יטען לאי שפיות זמנית...

ייתכן שהטענה תתקבל גם אם לא יטען אותה .

בכל מקרה בניגוד למה שכותבים

סלאמה הרבה יותר נחמד מיציב

הוא גם דומה קצת ליאצפן ולפעמים אפילו משעשע יותר מיאצפן .

פורסם

אני אומר תגיע לדיון עם רובה עם כידון, ציץ חשוף תוך שירת המארסייאז! :twisted:

Allons enfants de la Patrie,

Le jour de gloire est arrivé !

french-revolution-timeline.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בניגוד לתגובות האחרות, אני מצדיע לך (אבל בסגנון צרפתי :wink:).

כנהג שרק ימים אחדים קודם לכן הוציא את רכבו מהמוסך - כשהסיבה העיקרית לכניסה למוסך מלכתחילה היתה בדיקת תקינות הרכב לאחר כניסה לבור. נהגת בצורה האחראית ביותר לטעמי (כן ירבו כמוך) הן כלפי עצמך והן כלפי הזולת, כפי שמתבקש מהחוק.

גם אם החלה נזילת שמן בלמים לאחר ביקורך במוסך. אני בטוח שברור למערכת המשפט שנהג סביר לא אץ לשכב בבוקר מתחת לרכבו ולבדוק את מערכת הבלמים וכיוון הפרונט ברכב. אין לי ספק שאם היתה נדלקת נורית אזהרה כלשהי, היית ממהר להעביר את הרכב למוסך לבדיקה.

אני מסכים עם טענתך שהיה צריך לתת לך לומר את דברך ולטעון להקלה בעונש לאור הנסיבות. אני בטוח שאם סגן נשיא בית המשפט יהיה קשוב לדבריך ותציג לו את הקבלה מהביקור במוסך, הוא ישתכנע בצדקתך.

אולי כדאי לבדוק מה באמת אומר החוק בנושא. יש גבול למידת הבקרה שיש לנהג על תקינות רכבו. למעט בדיקה ויזואלית וביקור במוסך לטיפולים\תקלות. הענישה הזו נראית מאוד חמורה בעיניי וגובלת באי-הצדקה.

פורסם

^^^

החוק אומר שאלו הן עבירות מסוג אחראיות קפידה, כלומר אין רלוונטיות ליסוד הנפשי וזה לא משנה אם הנהג ידע או לא ידע אם זה בתום לב או לא בתום לב.

הסייג לאחראיות קפידה הוא "עשה כל שביכולתו למנוע ...." , ולכן ייתכן שיש רלוונטיות לעניין זה שהנהג ראה את הבעיה והכניס את הרכב למוסך ובכך מילא חובתו במסגרת "עשה כל שביכולותו" , אבל במקרה הזה הרבולוציונר הודה בעבירה ולכן הדיון מתייתר וכל שנותר הוא לדון על העונש.

היה צריך לכפור באשמה כיוון שעשה כל שביכולתו ... והקבלה מהמוסך בסמיכות לארוע מעידה על כך.

פורסם

התגובה שלך מאוד מעניינת ומסקרנת.. גיגלתי קצת ומצאתי את זה ונראה לי שכן יש הבנה כלפי הנהג ואי ידיעתו בנסיבות מסויימות.

אני בהחלט יכול לראות את פותח השרשור יוצא זכאי לחלוטין, ובצדק.

הוא לא מתכחש לעובדות, אם אכן יש נזילה הוא לא יכול להכחיש וגם אין בזה טעם וטוב שהוא אומר את האמת.

עם זאת, הוא אכן פעל לוודא את תקינות הרכב. אי אפשר לצפות מאדם להכנס למוסך כל שבוע לביקורת.

פורסם

מה תאריך המשפט? אני חייב לבוא לשם. כל הכבוד, אני לא יודע אם תצא מזה תועלת, אבל אותי עניינת בהחלט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ההוי אנשים אמיצים ואמיצים פחות,

הבוקר קיבלתי זימון למשפט. 15/7/2013 אצל כבוד השופט בנג'ו בשעה 9 בחיפה.

להקת מעודדים/ות תתקבל בברכה.

אני כבר נשפטתי אצלו בעבר והוא נראה לי מפחיד. האם יש יסוד לחשש הזה?? האם להכין הביאס קורפוס בכל מקרה??

התביעה תרצה להציג גליון הרשעות. מה מותר להציג מבחינת התישנות??

תחי הרפובליקה,

אוהד

פורסם

קורפוס זה מה שישאר אחרי שהוא יסיים להתעסק איתך :twisted:

בטח בעמוד הראשון של התיק שלך, השופט הקודם השאיר לחדש פתק "בנג'ו, קרע אותו, זה חכמולוג!" :lol:

בכל מקרה, בהצלחה ותחי המהפכה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני כבר נשפטתי אצלו בעבר והוא נראה לי מפחיד.

יש לך רקורד של עבירות תנועה שדינן משפט? לא חיזוק חיובי. האם יצאת אשם או זכאי?

אם זוכית במשפטים קודמים, זה יכול לסייע. אם לא, יש מצב שיסתכלו עליך כעל "שור מועד".

הכתיבה שלך מאוד חביבה ומשעשעת. נחמד לקרוא אותה בפורום, עם זאת אני בטוח שבבית המשפט יאהבו אותה פחות. אז אני אפנה אותך לחז"ל שאמרו "שומר פיו ולשונו, שומר מצרות נפשו"

בכל מקרה, אני באמת ובתמים מאחל לך בהצלחה.

• תוכן חדש...