Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[205 95']בעיה בהתנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי אז ככה לפני כמה ימים התקנתי רדיו דיסק באוטו מגבר ושני רמקולים הרדיו דיסק עובד בלי סוויץ' וכשאני מסובב סוויץ' המגבר והרמקולים שמחוברים אליו מתחילים לעבוד. אחרי כמה שעות שיצאתי מההתקנה התחילה לדלוק לי המנורה של המצבר בדש בורד היא נדלקה ונעלמה כמה פעמים והסמל שהאורות מופעלים לא עבד בכלל - עכשיו היום לאחר כ4 ימים אני נכנס לאוטו מנסה להניע ושום דבר! שניכט! אני מסובב את המפתח והאוטו לא סטארטר ולא נעליים - עכשיו אמרתי לעצמי בטח המצבר חלש או משהו אפילו שהוא נקנה לפני חצי שנה ויש עליו עדיין אחריות הנעתי את האוטו מדחיפה והוא הניע נסעתי איזה 200 מטר והוא נכבה לי וככה כמה פעמים. לידע כללי אני נוהג בפיז'ו 205 שנת 95 זה עם הזרקה יש לי אזעקה ואימובולייזר - דיברתי עם מישהו ואמרו לי שיכול להיות כשחיברו לי את הרדיו דיסק אז חיברו לפלוס של האימובולייזר וזה עושה שם קצר במשהו - אין לי מושג - אני חייב עזרה - תודה!!!

אגב אני מאשקלון אז אודה אם תפנו אותי לכמה מוסכים טובים (או שעדיף ללכת לפיז'ו סיטרואן המוסך המורשה)

תודה רבה לכל העונים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אבל איך אני מגיע לשם ?! האוטו לא מניע! וגם אם אני מניע מדחיפה הוא נכבה אחרי כמה מטרים (בסביבות ב100-200)

תודה על התגובה המהירה אני עדיין פה אם יש לך רעיונות איך אני מסדר את זה בנתיים

פורסם
כן אבל איך אני מגיע לשם ?! האוטו לא מניע! וגם אם אני מניע מדחיפה הוא נכבה אחרי כמה מטרים

בדיוק כמו שחשבת להגיע ל:

אז אודה אם תפנו אותי לכמה מוסכים טובים

מוסך מורשה לא ממש יעזור, שכן ההתקנה לא מקורית וכנראה לא מקצועית אז חבל על המאמץ.

לכן האפשרות העדיפה היא:

אם יש לך ידע בחשמל, או חבר עם ידע כזה - תודיע להם שאתה מפרק את ההתקנה ורק אחרי שהם מאשרים את זה תגיע אליהם (אתה צריך את האישור שלהם כדי שיידעו מראש על הבעיה, ולא יתנערו מאחריות אח"כ ויגידו שהיא בגלל שניתקת או התעסקת עם העבודה שלהם).

אם הם לא מסכימים - תגיד להם שאתה גורר את הרכב אליהם כמו שהוא, על חשבונם, כדי שיראו במו עינהם את הבעיה שהם עשו, מבלי שנגעת בכלום.

סביר שהם יעדיפו לשלוח מישהו אליך שינתק אצלך, כדי לא לממן גרירה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אחרי כמה שעות שיצאתי מההתקנה התחילה לדלוק לי המנורה של המצבר בדש בורד היא נדלקה ונעלמה כמה פעמים והסמל שהאורות מופעלים לא עבד בכלל

הבעיה לא בסטרטר, אלא או באלטרנטור או במצבר.

ייתכן שהאלטרנטור נדפק בלי קשר (אבל זה יהיה צירוף מקרים נדיר).

או שנותק חיבור לאלטרנטור, או שיש בעיה טעינה עקב קצר, או שיש תקלה בצרכן זרם חדש (ההתקנה שבוצעה לך) שגורמת לריקון המצבר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

ואם נגיד אני מנתק את המערכת מכל החיבורים שיש ואני מניע את האוטו - הוא אמור לעבוד בלי בעיה? כאילו אני יניע עם כאבלים כמה זמן ייקח עד המצבר יטען? ואיך אני יבדוק את זה ביסודיות?

פורסם

אם הבעיה לא קשורה להתקנה, אלא מאלטרנטור שסיים את חייו בצרוף מקרים מיד עם ההתקנה - לא פתרת כלום.

אם ההתקנה גרמה קצר או נזק, ייתכן שפירוקה לא יפתור כלום.

אם ההתקנה לא גרמה נזק - המצבר יטען שוב, אך סע מייד אליהם. כל זאת רק אחרי שתיידע אותם מראש שאתה מפרק אותה.

כמו שהמלצתי לך קודם - עדיף שהמתקין יגיע אליך - כדי שידע שאת הבעיה הוא ייצר, ולא ההתעסקות שלך.

דרך אגב, כבר יש לך ארבע הודעות בפורום - שים סמלון.:wink:

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

תוספת - אחרי שקראתי שוב - אם הרכב נכבה במהלך נסיעה - ייתכן שההתקנה גורמת לבעיה באימובילייזר שמנתק הצתה/משאבת דלק.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
ואם נגיד אני מנתק את המערכת מכל החיבורים שיש ואני מניע את האוטו - הוא אמור לעבוד בלי בעיה? כאילו אני יניע עם כאבלים כמה זמן ייקח עד המצבר יטען? ואיך אני יבדוק את זה ביסודיות?
שלום רב!

לדעתי אין לך טעינה, ועקב זה המצבר פרוק לגמרי!

מה שאומר שאין לך אפשרות לסוע ,אלא בספר מטרים לאחר התנעה, בדחיפה או כבלים,

לכן נותרו לך מספר אפשרויות מצומצם ... או פרוק מצבר וטעינתו על ידי חשמלאי,החזרתו לרכב

ולסוע למרכיב /חשמלאי לבדיקת טעינה,וחשד לקצר שנגרם בוודאי, על ידי הרכבה

לקויה של מרכיב המערכת, כמובו ללא כוונה תחילה.

או לפרק מצבר להרכיבו אצל רכבו של חבר טוב ,להניע בעזרת כבלים ,במשך כחצי שעה,אשר

יספק טעינה ומלוי מצבר, רק כדי להגיע לחשמלאי!

בהצלחה

עדכן בפורום על התוצאה!

חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אתה טועה...בא אליי עכשיו מוסכניק שהוא דוד של חבר שלי - הוא ואני התנענו את האוטו שלי הוא עובד וזה אבל כשהוא ניתק את המצבר האוטו התכבה - כלומר האוטו לא עובד מהאלטרנטור אלא מהצמבר וזה לא טוב...כי אם הוא היה ממשיך לעבוד בלי מצבר זה אומר שהבעיה בצבר מרוקן פגום או כל דבר אחר - בקיצור אני די בטוח שצריך אלטרנטור חדש...תגידו כמה עולה אחד חדש יש למישהו מושג?

פורסם
צביקה אתה טועה...בא אליי עכשיו מוסכניק שהוא דוד של חבר שלי - הוא ואני התנענו את האוטו שלי הוא עובד וזה אבל כשהוא ניתק את המצבר האוטו התכבה - כלומר האוטו לא עובד מהאלטרנטור אלא מהצמבר וזה לא טוב...כי אם הוא היה ממשיך לעבוד בלי מצבר זה אומר שהבעיה בצבר מרוקן פגום או כל דבר אחר - בקיצור אני די בטוח שצריך אלטרנטור חדש...תגידו כמה עולה אחד חדש יש למישהו מושג?
למה אני טועה?!

הרי אני טענתי שהבעייה מהאלטרנטור לקוי שלא טוען , ולכן המצבר תקין , אבל פרוק!

שיפוץ אלטרנטור, וטעינת המצבר הפרוק , יחזירו את הרכב לתחייה!

ולגבי שאלתך כמה עולה אלטרנטור? אני טוען שאין צרוף מקרים, ושהרכבה לקויה

של המערכת גרמה לקצר/ שריפת אלטרנטור, (זוהי כמובן השערה בלבד),

גש למתקין המערכת לקבלת פצוי!

בברכה

צביקה

{ פעם הבאה תקרא בעיון את תגובתי לפני שאתה שולל אותה"ומכנה אותה כטעות!)

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הודעה ל-michaellakav

אחרי שהעניין ייגמר, עדכן בפורום על הסיבה. אני סקרן.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

שלום.

הבעיה אצלך נובעת מסיבה אחרת.

שים לב, מכיון שהרכבת רדיו דיסק + מגבר ועוד תוספות אז לתשומת לבך,

יתכן שהאלטרנטור לא יכול לשאת בעומס כי הוא קטן מידי מבחינת האמפרים

שהוא מיצר ולכן הוא קרס (נישרף). אין לך למי לבוא בטענות רק שהמתקין חמור

בריבוע או לא מבין כלום בתחום. לדעתי תהיה חייב להחליף את האלטרנטור ,

באלטרנטור מוגבר כדי שיעמוד בעומס. מגבר צורך הרבה אמפרים .

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...