Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין כמה דברים שפשוט לא מוצא, יש אתר שמתעסק במק"טים כוללים לכל הרכב?

תודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש דבר כזה? חלקים מקוריים לפי מק"ט או אפילו אתר שהותן תחליפי אבל בפירוט כל חלק בנפרד

פורסם

תזמין מהמורשה.

(זה הדבר היחידי שאהבתי במורשה של פיג'ו בב"ש, מתקשר, אם יש אני לוקח, אם לא מזמין ותוך ימים בודדים זה מגיע).

אם אתה מתקין לבד המחירים סבבה יחסית. (תלוי בחלק).

חלקים קטנים וזולים (עד 200 שח לדוגמא) עדיף להזמין מהמורשה.

ב400 שח 500 שח ככה (אני מדבר על מחיר במורשה) עדיף כבר לחפש הזמנה מחו"ל (שזה יכול להגיע גם ל3\1 מחיר).

איזה חלקים אתה מחפש?

פורסם

תא כפפות שלם (או, הDAMPER שגורם לו להיפתח לאט ולא "ליפול" והידית שלו)

פס גומי תחתון לדלתות

מראה אחורית

כל מיני דברים מפגרים שבטח ירצו עליהם הרבה כסף (קליפסים שיושבים בתוך הדלתות, מסגרת פלסטיק של התאורה הפנימית)

זה רק הדברים ככה שעולים לי בראש, אני בתהליך מתמשך של שיפוץ האוטו למצב של "חדש" ויהיה לי בטח עוד המון דברים להזמין

פורסם

חלקים שלדעתי יותר משתלם להזמין מהמורשה.

בשביל לקצר תהליכים, תוציא מקטים, תקשר למורשה ותשאל מחירים.

(אפשר גם שהם יחפשו לך, אבל יקח יותר זמן).

חלקים מתבלים כמו גומי וכו', לא חושב שהם יזמינו (תבדוק, אולי אני טועה).

מראות וזכוכית כללית, אני הייתי הולך רק לזגגי רכבים (פה בב"ש יש לי חנויות טובות לכל תחום עם ידע וניסיון ושירות מעולים, ככה שאני מעדיף ללכת אליהם ולא למורשה).

• תוכן חדש...