Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי אז כמו שאמרתי משהו הרגיש לי לא בסדר ברכב (נקנה לפני שבוע) אתמול נדלקה לי מנורת המנוע בלוח השעונים! כמובן שאלך לבדוק את זה במוסך אבל עוד מישהו חושב שיש קשר אולי לחיישן פגום שגרם למנורה להידלק ולצריכת הדלק להשתגע?

נ.ב. אני לא מאמין שזה משהו יותר מידי חמור כי הרי הרכב עבר בדיקה בקומפיוטסט והמנוע קיבל ציון טוב.

ולמען הסר ספק 1-9 וגם 1-10 זאת לא צריכת דלק נורמלית לרכב הנ"ל בנסיעה רגילה ומשולבת לא משנה כמה פעמים תחזרו על זה.

קרה לי אותו הדבר קניתי איביזה 2003 שבוע אחרי נדלקה נורת צ'אק אינגיין,ואני אכלתי סרטים למה אוטו שאמור לאכול 13.5 אוכל 10.7 .תבדוק את החיישן חמצן,למבדה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים לגמרי אני גם נוסע עם מזגן קבוע בבין עירוני הצריכה לא יורדת מ 1-12 ביום חם מאוד 1-11.

מי שאומר שהצריכה תקינה טועה בגדול או שנסע על קורולה שלא טופלה כראוי.

סתם לצורך חישוב אני ממלא פול טנק כל יום ראשון והדרך לעבודה שלי היא 48 קילומטרים, הלוך חזור 96 קילומטרים כולל פקקים העבודה בתל אביב.

סך הכל כולל נסיעות עירוניות פה ושם זה מסתכם באיזור ה490-500 קילומטרים בשבוע.

רוב הזמן אני או עם חלון פתוח או עם מזגן.

כל יום ראשון שאני ממלא פול טנק אני מכניס סך הכל 40 ליטר ומנורת הדלק אפילו לא נדלקת עדיין ככה שיש עוד 4-5 ליטר בטנק.

מה שאומר שבממוצע הרכב שלי עושה 12.5 כולל מזגן-חלון פתוח ופקקים זוועתיים של בוקר בכניסה וביציאה מתל אביב.

אז מי שאומר שהצריכה שלו תקינה סלחו לי אבל אתם טועים.

פורסם
יכול להיות חיישן חמצן, בכל מקרה תבדוק ותעדכן, נשמח לשמוע את השתלשלות העניינים.

עידכון: חדשות לא טובות :( מספר תקלה p0741.

לפי מה שהוסבר לי מדובר על החיישן בגיר. התיקון מצריך לפרק את כל המוח ולהחליף שם כמה דברים (סולונואיד) עלות תיקון 2900 ש"ח!

אם יש עוד מישהו שיכול לשפוך אור על התקלה הנ"ל ואם היא קשורה לצריכת הדלק (לפי בעל המוסך כנראה שיש קשר)

פורסם

קצת יקר לטעמי, בקשר לבעיה הבנתי שזו יכולה גם להיות ממיר מומנט. בעיה זו בהחלט יכולה לגרום לרכב לאכול יותר דלק שכן הוא לא מקבל את רוב הכוח. אם האוטו עדיין במצב נסיעה על תלחץ חזק על הגז אתה יכול להסב הרבה נזק ואולי גם להחליף גיר.

פורסם
קצת יקר לטעמי, בקשר לבעיה הבנתי שזו יכולה גם להיות ממיר מומנט. בעיה זו בהחלט יכולה לגרום לרכב לאכול יותר דלק שכן הוא לא מקבל את רוב הכוח. אם האוטו עדיין במצב נסיעה על תלחץ חזק על הגז אתה יכול להסב הרבה נזק ואולי גם להחליף גיר.

בעל המוסך טען שרק סולונואיד עולה לו 1900 ש"ח..

תוכל/ו להמליץ לי על מישהו אמין במחיר יותר טוב?

פורסם

קודם כל לפני זה תיגש למוסך אחר שיבדוק שוב את התקלה ויתן הצעת מחיר ,ב2900 שקל זה שווה בדיקה נוספת

פורסם

אני יודע שבמחיר כזה אתה יכול להביא גיר אחר מפירוק שאולי במצב יותר טוב. אחרי סריקה של התקלה בגוגל ראיתי שזה גם יכול להיות יותר גרוע מסלונואיד.

פורסם

תבדוק גם עם בעל הרכב הקודם ,אולי זה משהו שהיה ידוע בעבר ויש כבר חוות דעת לגבי תיקון

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
אני יודע שבמחיר כזה אתה יכול להביא גיר אחר מפירוק שאולי במצב יותר טוב. אחרי סריקה של התקלה בגוגל ראיתי שזה גם יכול להיות יותר גרוע מסלונואיד.

הם הרי לא פתחו את הגיר ובדקו אלא התבססו אל המספר תקלה בלבד.. הוא אמר שבמקרה הכי גרוע צריך להחליף יחד עם החיישן, השיפוץ של המוח והטיפול לגיר (החלפת שמן ולא יודע מה עוד) את הסולונואיד.. מה ראית שיכול להיות יותר גרוע מזה? כי כרגע עד שלא פתחו את הגיר הכל יכול להיות.. הוא אמר שיכול להיות שיפתח את הגיר ויגלה רק שסתום תקוע אבל בכל זאת אמר לי לא לבנות על זה, גם לך תסמוך על יושרה של בעל מוסך שהכין אותך לתיקון של 2900 ופתאום יגיד לך עולה לך רק 1000 לא הייתי בונה על זה :/

בדיקת הרכב היתה לפני שבוע אבל כרגיל קומפיוטסט סידרו לעצמם כסת"ח כבר בדקתי.

וחברים תודה רבה על העזרה שלכם מחמם את הלב :)

פורסם

היי.

תחליף מוסך.

רוצה המלצה למוסך אמין:

מוסך רימון בקריית חיים 048413719

תבקש את עאמר ותאמר לו ש משה מהפורום שלח אותך, הוא יעזור לך טלפונית כמה שיוכל,האמן לי.אפילו אם אתה לא מהאיזור או לא מתכוון להגיע אליו פיזית כדאי שתשמע חוות דעת נוספת.

צריכת הדלק ברכב שלך גבוהה מאוד, יש חיישן לייד הפילטר אויר אפשר להוציא אותו 2 ברגים ולנקות עם ספריי מגעים ולהחזיר. תבדוק את מצב פילטר האויר שלך והפלאגים (מחליפים כל 100 אלף)..אולי צריך ניקוי אינגקטורים....

לכל אלו שהציעו : אין כבלי הצתה באוטו הזה, פילטר דלק לא נוגעים בו לעולם.

לפי דעתי הבלתי מחייבת ונסיוני האישי : במצב נורמאטיבי הרכב הוא אמור להיות שקט נפשי לטווח רחוק. עכשיו תסיק את המסקנות בעצמך.

בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
היי.

תחליף מוסך.

רוצה המלצה למוסך אמין:

מוסך רימון בקריית חיים 048413719

תבקש את עאמר ותאמר לו ש משה מהפורום שלח אותך, הוא יעזור לך טלפונית כמה שיוכל,האמן לי.אפילו אם אתה לא מהאיזור או לא מתכוון להגיע אליו פיזית כדאי שתשמע חוות דעת נוספת.

צריכת הדלק ברכב שלך גבוהה מאוד, יש חיישן לייד הפילטר אויר אפשר להוציא אותו 2 ברגים ולנקות עם ספריי מגעים ולהחזיר. תבדוק את מצב פילטר האויר שלך והפלאגים (מחליפים כל 100 אלף)..אולי צריך ניקוי אינגקטורים....

לכל אלו שהציעו : אין כבלי הצתה באוטו הזה, פילטר דלק לא נוגעים בו לעולם.

לפי דעתי הבלתי מחייבת ונסיוני האישי : במצב נורמאטיבי הרכב הוא אמור להיות שקט נפשי לטווח רחוק. עכשיו תסיק את המסקנות בעצמך.

בהצלחה.

תודה אני אתקשר אליו מקווה שיוכל לעזור גם העצות שנתת נשמעות יעילות.

פורסם

מיכל דלק 55 לדעתי, ולא 45. אני נוסעה בעיקר בבין ערוני ומגיע לפחות 1/14.

כמה קמ עבר הרכב? באיזה סלד אתה ב100 קמש?

• תוכן חדש...