Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FRIGAIR - חברה ספרדית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את החברה, החלקים שלהם אמינים ?

אני צריך להזמין מחו"ל מפוח מזגן (INTERIOR BLOWER) לקאפה והמחיר באנגליה הוא 120 יורו. המחיר של "הלה" 190 יורו ו"מגנטי מרלי" 170 יורו.

תהיה בעיה של התאמה בגלל שההגה בצד שמאל ?

אגב, בארץ רוצים על החלק 3800 שקל לפני עבודה :evil:.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יכול להיות מאוד שזה מתאים, צריך לבדוק עם המק"ט הוא אותו מק"ט, אין לך אפשרות לשאול את החנות ממנה אתה מזמין?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לי את המק"ט של החלק שאצלי באוטו. ניתן לשאול את החנות ממנה אני הולך להזמין, העדפתי לנסות את מזלי פה קודם.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היי אמיר, אני מניח שאין שוני לרכב עם הגה ימני. המקורי שאני מכיר הוא מגנטי מרלי אך אולי היו מקוריים נוספים.

אבי מהתלתן יתן לך תשובה מבוססת יותר וודאי גם כמה אחרים.

עד שיגיע המפוח, אולי יתכן תקון זמני ע"י פיוז תלוי.[זאת , אם הבעיה היא צריכת זרם מוגברת]

פורסם

לא בעיה של צריכת זרם, המנוע של המפוח מת.

פנדוב, אתה יכול לצרף קישור לאתר ממנו הזמנת ? היה מספר מעקב להזמנה?

fiat x1/9

פורסם

היי אמיר,מספרי אפר אפשריים[כנראה כולם נכונים] 77362655 60816741 66722616 46721521.

למיטב הבנתי החלק משותף לקאפה ואלפא 166 ולהן בלבד.

בזמנו לא מצאתי באי בי ספירס[eb]

הוזמן בהוריטן אלפא, גרמניה. באתר כתוב מי מהם דובר אנגלית, כמדומני עבדתי מול אנדריאס.

הם שלחו דרך די.ה.אל. שים לב: די, ה, אל במובן של דואר גרמני רגיל, לא חברת השילוח. משלוח לקח חודש. מעקב היה אך בארצנו אבדו עקבות המעקב עד לקבלת הזימון לדואר.

מיסוי היה כ300 - 400,. במשלוח מהיר המיסוי היה גבוה יותר פלוס עמלות והמשלוח עצמו. מאידך, כעת קיץ...

פורסם

אני נוסע באוטו פעם בשבוע בערך מאז שקניתי אותו כך שממש לא חשוב לי זמן המשלוח.

תודה על המידע.

fiat x1/9

• תוכן חדש...