Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני התקנה של מערכת חדשה ביונדאי גטס ( דלת מנייר :? ) אני מעוניין לבודד את הדלתות שלא יהיו רעשים וכו' .

מנסיוני הדל אני מכיר רק את דיינמאט ובגלל העלות הגבוה שלו זה הופך את העניין ללא כלכלי ( מה גם שהגטס היא 2 דלתות וצריך לא מעט חומר עבור כל אחת ) .

קראתי על כל מיני תחליפים כאלו ואחרים , מישהו יכול לעשות קצת סדר בבלאגן ? מה התחליף הטוב ( ביחס למחיר כמובן ) לדיינמאט ?

מאיפה ניתן לרכוש חומרים כאלה בארץ ?

תודה !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אכן לא זול, אינני בקיא במחירים ואסור להמליץ על מתקנים, אך אני דיי בטוח שבעניין המחיר ניתן למצוא זולים יותר מדינאמט.

מה שכן האיטום עושה פלאים לוופרים, אחרי שעשיתי איטום ונוכחתי להבדלים בעצמי אני יכול לומר בביטחון מלא, איטום זה must .

לא לוותר על השלב הזה.

SCANSPEAK

פורסם

בעבר ביצעתי איטום בדלתות ברכב , הדיינמאט באמת טוב ,

יש כרגע אופציה לרכוש חומר דומה במחיר שפוי , במידה וזה יקרה ויתאפשר לי לפרסם את בעל העסק ( אבדוק זאת ) אני אפרסם שכולם יוכלו להנות

פורסם

דבר ראשון, חל איסור לפירסום של בעלי עסק!

דוד (rezo) השתמש לאחרונה בחומר תעשייתי. זול משמעותית וסה״כ עושה את העבודה שלו. 2 שכבות של חומר זה ולא חושב שמשהו ירגיש הבדל בין חומר כזה או אחר. הם מבוססים על זפת ושכבת אלומיניום דק. מוריד רזוננס מהדלת וזה תפקיד העיקרי שלהם.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לי אין בעייה שיפרסמו גם את המתקינים... אולי אני יתבלבלתי אחרי יום ארוך ורשמתי שטות, אז סלחה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

עדיין .. מקווה שאחד המנהלים יסתכל על זה ויאמר אם אפשרי פרסום מסוג כזה - זה אינטרס נטו של הפורום לאפשר לאנשים לחלוק מידע על רכישת מוצר זול שעושה את אותה העבודה כמו מוצר אחר שעולה פי שלושה . מחר אני קונה גליל של 10 מטר אורך על מטר רוחב ( כמות ענקית ) . נאמר לי בטלפון שהמחיר באיזור ה300 כולל מעמ , מחר שאני אקנה אני יעדכן את מי שירצה בפרטי

פורסם
עדיין .. מקווה שאחד המנהלים יסתכל על זה ויאמר אם אפשרי פרסום מסוג כזה - זה אינטרס נטו של הפורום לאפשר לאנשים לחלוק מידע על רכישת מוצר זול שעושה את אותה העבודה כמו מוצר אחר שעולה פי שלושה . מחר אני קונה גליל של 10 מטר אורך על מטר רוחב ( כמות ענקית ) . נאמר לי בטלפון שהמחיר באיזור ה300 כולל מעמ , מחר שאני אקנה אני יעדכן את מי שירצה בפרטי

אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות.

פורסם

כתוב שם שניתן להמליץ על כל בעלי מקצוע כולל אודיו ומולטימדיה רק בפורום אוף טופיק ככה שאיי אפשר לכתוב כאן , מחר אשלח לכל מי שיכתוב פה שהוא רוצה

פורסם

למה לא לקנות ספריי זפת או לבקש מהמתקן גגות הקרוב לביתך ,דלי של זפת ,ולשים גם נייר אלומיניום כדי שלא ילכלך את הדלת ,נו באמת ,יש לכם ב faq מאמר על איטום ,רק להכנס ולקרוא .

• תוכן חדש...