Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ללא פתרון ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום !

לפני כשנה רכשתי יונדאי i10. כמה חודשים לאחר מכן שמתי לב כי בזמן נסיעה במהירות של 110 קמ"ש ישנם רעשים מאזור דלת הנהג. כאשר התלוננתי על הבעיה בחברה, החליפו לי את הגומייה של החלון אולם הבעיה לא נפתרה. חזרתי אליהם ואז החליפו לי את המנגנון של החלון אבל שוב, הבעיה לא נפתרה. לאחר שחזרתי אליהם שוב החליפו לי את המנגנון של חגורת הבטיחות וגם במקרה הזה הבעיה לא נפתרה. כאשר חזרתי אליהם שוב מצא מנהל העבודה במוסך פתרון לבעיה. "הרעשים שיש לך הם רעשים שנובעים מרוחות צד ואין לי מה לעשות נגד זה. אין לי פתרון לבעיה שלך" שאלתי אותו "אם כך איך זה שברכבים קודמים שהיו לי לא היו לי רעשים כאלה? האם רוחות צד פוגעות רק ב-i10? " מנהל המוסך מצא תשובה גם לשאלה הזו "זה בגלל המבנה של הרכב" למרות שהתשובה הזו לא נראתה לי הגיונית החלטתי לגשת לחברת השכרה ולשכור i10. אמרתי לעצמי שאם מנהל העבודה במוסך צודק אז אותה בעיה תהיה גם ב-i10 שאשכור. ובכן – לאחר שנסעתי על ה-i10 השכור נוכחתי לדעת שהבעיה היא רק ב-i10 שלי.

בנק' זו החלטתי שהדרך היחידה שלי להתמודד מול יונדאי היא בבית משפט והשאלות שלי אליכם הן:

האם אני צריך עו"ד או שאני יכול להגיש את התביעה באופן עצמאי?

האם את התביעה אני מגיש בבית משפט לתביעות קטנות?

כמה זמן עובר מיום הגשת התביעה ועד לדיון עצמו בבית המשפט?

האם מלבד התביעה לפתרון הבעיה אני יכול לתבוע גם פיצויים על עוגמת הנפש ואובדן ימי עבודה? ואם כן מהו הסכום שראוי לתבוע?

פורסם

למה שלא תחזור למוסך ותעדכן אותם שבדקת וזאת בעיה שלא קיימת בכל ה i10?

רק לאחר שתעשה זאת ואם לא תפתר הבעיה גש למישור המשפטי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יודע מה המקרה אצלך, בכל אופן לאבי הייתה יונדאי אי 10 לתקופה של 4 חודשים

ואכן היה רעש מהדלתות הקדמיות, בכל מהירות מעל 100

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
למה שלא תחזור למוסך ותעדכן אותם שבדקת וזאת בעיה שלא קיימת בכל ה i10?

רק לאחר שתעשה זאת ואם לא תפתר הבעיה גש למישור המשפטי.

יכול להיות שאגש שוב למוסך אבל אני כבר פסימי לגבי המצב שיפתרו לי את הבעיה.
פורסם
לא יודע מה המקרה אצלך, בכל אופן לאבי הייתה יונדאי אי 10 לתקופה של 4 חודשים

ואכן היה רעש מהדלתות הקדמיות, בכל מהירות מעל 100

אכן ממהירות של 100 קמ"ש מתחילים הרעשים אבל הם נשמעים ביתר שאת החל ממהירות של 110 קמ"ש וכמובן ממהירות זו והלאה. יכול להיות שלא הובנתי נכון כאשר רשמתי שהרעשים הם במהירות של 110 קמ"ש אז אני אתקן - הרעשים הם ממהירות של 110 קמ"ש (או ממהירות של 100 קמ"ש) והלאה !!! האם תוכל לעדכן איך הסתיים כל הסיפור הזה אצלכם? האם היה מדובר ברכב חדש תחת אחריות? והכי חשוב - איך נפתרה הבעיה?
פורסם

הרכב היה מהעבודה, ליסינג שלמה SIXT, ביקר כמה פעמים במוסך,

החליפו גומיות ולא עזר, אחרי כמה פעמים אבא שלי התייאש וביקש מהבוס להחליף רכב,

הרכב הוחלף לאחר כמה חודשים למאזדה 3.

לא שזה תורם לך, אבל לפי ידיעתי זה פחות או יותר יהיה בכל אי 10 שתפגוש, נסה לבדוק עוד אחת,

שכן/חבר/מכר בקש סיבוב לבדיוק 3 דקות, כנראה כך הרכב תוכנן :/

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...