Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מתעניין ברכב מסחרי או פרטי מרווח .

הצרכים של האוטו :

אמינות

נסיעות קצרות

מקום לסחורה

חסכוני

אני אנהג באוטו לבד .

תקציב 15 אלף

יש סיכוי שהעסק לא ירוץ הרבה זמן ואצטרך למכור את האוטו

אז שהאוטו יהיה פופולרי

אני ממש צריך עזרה אין לי ידע בסוג זה של מכוניות

פורסם

פרטנר \ ברלינגו זה הרכב הקלאסי למשימה הזאת.

בסה"כ אלה סוסי עבודה עם המון מקום לסחורה \ ציוד.

רק קח בחשבון שבתקציב שיש לך ובשנתון שתקבל - אלה לא הרכבים הכי אמינים שיש, רובם שימשו כרכב עבודה והקילומטרז' בד"כ בהתאם. משאבת סולר שהולכת כל 100-150 אלף ק"מ עולה כמה אלפי שקלים, ויש הרבה דברים קטנים \ בינוניים שהולכים מפעם לפעם. המנוע עצמו מאוד אמין, הייתה לי אחת שעברה 450,000 ק"מ ונמכרה, עם מנוע (בלי טורבו) וגיר מקוריים ובמצב טוב. אבל כל השאר הוחלף גם הוחלף.

מצד שני בתקציב הזה קשה מאוד למצוא מכונית עם אמינות גבוהה.

בקיצור כדאי לבדוק את הרכב בצורה יסודית, רצוי במוסך שמכיר ויודע על המחלות שלהם.

עוד אופציה: סטיישן יפני, אם זה מספיק מקום אכסון בשביל הצרכים שלך.

לדוגמא לגאסי סטיישן, או בלאנו סטיישן אם תמצא. תאלץ לרדת בשנתון, אבל יש סיכוי למצוא מכונית עם קילומטרז' סביר ובבסיסן הן יותר אמינות.

פורסם
מה עם רנו אקספרס? קצת ישן אבל תחזוקה יותר זולה עם מכלולים של רנו 5.

זה גם אפשרות , אני לא מכיר את הסוג של הרכבים

לכן אני בודק אפשרויות

פורסם

תשמע, לדעתי רכישה של ברלינגו/ קונקט/ קנגו/ פרטנר/ דובלו ישנים יכולה להיות סיכון.

אם במידה ואתה רואה את אחת מהמכוניות שהצגתי עם ק''מ לא גבוה ואחת שנראית שמורה זו אפשרות טובה

אבל נדיר למצוא משהו כזה במחיר כזה.

רכבים כאלה לרוב קיבלו יחס מזלזל ולא טופלו כמו שצריך והוזנחו והיחס בהתאם.

אם תרכוש רכב כזה אתה עלול להיכנס לבור בלי תחתית.

ממליץ לך לחפש רנו אקספרס. הרכב יעלה לך כמה אלפים בודדים, ואפשרי למצוא כאלה עם ק''מ לא גבוה.

אחזקה של רכב כזה לא תחורר לך את הכיס, זה הרכב הכי מומלץ לעסק שנפתח ויש לגביו ספקות.

מצאתי לך 2 אופציות, שגם הן 2 אופציות לא הכי זולות, על מנת להמחיש לך כמה כסף אתה יכול לחסוך אם תרכוש כזה

רכב ותאמין לי שרוב האקספרס-ים לא מגיעים לכזה מחיר:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicTruck.php?CatID=1&SubCatID=2&RecordID=375543&Code=7729cd70bba353ee22152ecff2192bc2

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicTruck.php?CatID=1&SubCatID=2&RecordID=374686&Code=7729cd70bba353ee22152ecff2192bc2

שלומי.

פורסם
תשמע, לדעתי רכישה של ברלינגו/ קונקט/ קנגו/ פרטנר/ דובלו ישנים יכולה להיות סיכון.

אם במידה ואתה רואה את אחת מהמכוניות שהצגתי עם ק''מ לא גבוה ואחת שנראית שמורה זו אפשרות טובה

אבל נדיר למצוא משהו כזה במחיר כזה.

רכבים כאלה לרוב קיבלו יחס מזלזל ולא טופלו כמו שצריך והוזנחו והיחס בהתאם.

אם תרכוש רכב כזה אתה עלול להיכנס לבור בלי תחתית.

לא מסכים. ק״מ גבוה ללא החלפת מנוע מעיד על אחזקה טובה ואכפתיות מהרכב. בד״כ רכב מוזנח יחליף מנוע באזור 180-200אלף ק״מ.

לאחי יש פרטנר טורבו 2005 כבר 5 שנים. 290,000 ק״מ והרכב נוסע מצוין. מטופל בזמן ומתוחזק ( אפילו עובר שטיפה כל שבוע)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אבל שים לב למה שכתבתי.

רוב הרכבים האלה מוזנחים.

מה שאני אמרתי שאם הוא מוצא אחת שמורה ומטופלת כמו שצריך אז זו אופציה טובה.

אבל להשקיע 15k בטנדר כדוגמת ברלינגו שהוא מוזנח ולא מטופל זה לא מומלץ.

שלומי.

• תוכן חדש...