Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הכנסתי את הסולסטיס לדייטלינג , אזכיר שמצב הצבע היה מזעזע הרכב לעולם לא עבר דייטלינג ובקושי נשטף הרבה נקודות וסימנים ירדו לי , מרגיש קיבלתי רכב חדש שיצא מהחברה הצבע נוצץ הברק חזק מבסוט .

האוטו עבר פוליש 3 שכבות ווקס פלסטלינה ציפוי טפלון וניקוי פנימי בקיטור.

האתר לא נותן לי לעלות תמונות אז הנה הלינקים :

y5jnyatz5emi.jpg

yttzjy2xzfgc.jpg

njmbtmhmjlmf.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
רררררר......:twisted:

מתי מכרת את הוולוסטר?

לא מכרתי נתקעתי בקיר :\ ....

חיפשתי משהו קצת יותר מעניין הפעם .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
יפה, ליאל.

הג'אנטים צועקים כמו שאני אוהב8).

תגיד, איפה באיזור נתניה חדרה,חיפה והסביבה עושים דייטלינג?

עשיתי בחדרה , בחניון של הקניון יש את שטיפת בריל .

יש שם את חמודי מאוד מוכשר היה עובד באחת החברות הגדולית פעם , ידיי זהב מחירים מעולים .

אם תרצה אשמח לבוא ולדאוג לך למחיר זה האוטו הרביעי שלי שם כבר

פורסם
מה כלל הטיפול?

אתה יודע באיזה חומרים השתמשו?

רשום בהודעה הראשונה מה כלל הטיפול .

לגבי חומרים אין לי מושג אם זה באמת מסקרן אותך , אני אבדוק לך ויחזיר לך

תשובה יותר מאוחר .

פורסם
עשיתי בחדרה , בחניון של הקניון יש את שטיפת בריל .

יש שם את חמודי מאוד מוכשר היה עובד באחת החברות הגדולית פעם , ידיי זהב מחירים מעולים .

אם תרצה אשמח לבוא ולדאוג לך למחיר זה האוטו הרביעי שלי שם כבר

אף פעם לא ידעתי שזה באמת מקום "גדול" לשטיפת רכבים וכו', עכשיו נשמע טוב.

פורסם

מעניין אותי למה היה לעשות 3 שיכבות פוליש??? ואיזה טפלון שמו לך על הרכב , עם זה חברה ardex מציע לך לקנות משהו יותר איכותי וליישם לבד בבית!!!

Tim Korotkin

פורסם

אחלה תוצאה! גם רכב יפה ;)

עכשיו נותר לך לשטוף את הרכב פעם בשבוע ולשמור על המראה הנוצץ 8)

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
מעניין אותי למה היה לעשות 3 שיכבות פוליש??? ואיזה טפלון שמו לך על הרכב , עם זה חברה ardex מציע לך לקנות משהו יותר איכותי וליישם לבד בבית!!!

אכן זאתי החברה המדוברת..

לא מומלצת?

ואמרו לי לא לשטוף שבוע את הרכב לאחר העבודה חרטא או אמת ?

פורסם

רק אותי מעניין למה אתה חונה על מדרכה בניגוד לחוק? (או שזה סוג של מדרחוב?)

מזל שאתה בפורום דיטיילינג... ברכבים כללי כבר היית מקבל בראש :)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...