Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וחבל שכך!

הכוונה שלי היתה שאפשר להסיק מספיק מסקנות חד-צדדיות מהסרטון מבחינה ערכית-עקרונית לגבי נהג המונית, ללא קשר להתנהגות המצלם לפני זמן הצילום. ההשוואה להסברה הפלסטינית, לא במקום לטעמי.

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהג המונית ירד מהאוטו. זה כבר מראה על אגרסיביות.

וכשהוא ירד הוא לא אמר "מה, אתה מטורף?" או "למה אתה עושה שטויות?" אלא הוא האשים את פותח השרשור במשהו שרואים בוודאות שלא קרה, והוא נוהג באלימות.

פורסם
אני לא יודע מה עם כל אלה שביתרו את נהג המונית הפאפואס, אבל איך אפשר להגיע למסקנה כלשהי בכלל, וכל כך גורפת וחד צדדית בפרט, אם ראית תיעוד של מקרה מעיניו של צד אחד הבוחר להציג סרטון חתוך.

מזכיר לי את נפילה של דעת הקהל העולמית לזרועותיה של ההסברה הפלסטינית, להבדיל אלף הבדלות כמובן.

איזו הצדקה יכולה להיות בעולם לזה שהנהג הזה ניסה לגרום לתאונה בזדון ותוך תכנון?

כל סיבה שאתה יכול לחשוב עליה פוסלת אותו אוטומטית מהחזקה של רשיון לרכב ציבורי

אני לא רוצה להיות על הכביש עם נהגים כאלה

אל תשכחו שאותו נהג מונית יכל להסיע 4 אנשים שלא עשו רע לאף אחד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין בכלל הצדקה למעשים של הפאפואס.

מה שאני אומר הוא - שפותח השרשור תרם משמעותית להתפתחות העניינים. את הסימוכין לטענות שלי אני מביא מהשנייה ה00:19 שבה הוא האיץ ועבר לימני בכדי לא לאפשר לנהג לעקוף, ואם את זה אפשר להכניס לקטגוריה של המנעות, אז את הברקס החד והמכוון (כך זה נראה) בשניה 00:44 אי אפשר לכלול בה.

כל מה שאני אומר הוא, שבזמן שכולם מצקצקים בלשון, ואיי איי איי וכאלה, איך נהג המונית התנהג ככה וככה. יש פה עובדה מגמתית כפי שהוצגה לפורום בסרטון. ולא שאני לא מאמין לפות''ש, ואני לא טוען שהוא חתך את הסרטון, אבל להקליט הוא התחיל (כנראה) מהמקום שבו התחיל להרגיש שסדרת החינוך לא עוברת כמתוכנן.

מי שרוצה לחנך נהגים בכביש שיהיה מוכן להתמודד עם התוצאות, ולא ישחק אותה קורבן.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

זה נכון מאוד וחייהם של אנשים עלולים להיות בסכנה,

אבל עורכי דין עושים את עבודתם נאמנה עבור הלקוח שלהם,

והשופטים לא ששים לחרוץ גורלות של נהגים ולשלול את רשיונם בקלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה שאני אומר הוא - שפותח השרשור תרם משמעותית להתפתחות העניינים.

הריאקציה של נהג המונית מסגירה את הקיצוניות שבו. לא משנה עד כמה היתה מתונה, אם בכלל, ההתנהגות של ראול ועד כמה ההתנהגות שלו "תרמה" לתוצאה, עובדתית הפיוז (המאוד קצר, עושה רושם) הוצת והוביל לאקט די קיצוני מצד נהג המונית. אני בספק רב אם זו פעם ראשונה שהוא מתנהג בצורה שכזו על הכביש.

להלן מקרה אוסטרלי מפורסם, שנלקח לקיצוניות הזויה -

gYm9vCPLoG4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולתפיסת הבחור, כולל עדות של נהגים נוספים על ההתנהגות המפוקפקת שלו -

9egu3ds5KZQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

עצוב שיש אנשים כאלה בארץ.

לפני חודשיים ערס מדגם דומה זרק מקלות של מטאטא (!!) על המכונית של חברה שלי כי הוא ראה במראה שהיא עשתה תנועה של "לא נורמלי" אחרי שחתך אותה בפראות. לא הייתי מאמין לסיפור הזה אם לא הייתי יושב ממש לידה כשהיא נהגה.

מקווה שמצלמת הוידאו תעזור לך להוריד לפחות חלאה אחת מהכביש.

פורסם

מה שאני אומר הוא - שפותח השרשור תרם משמעותית להתפתחות העניינים. את הסימוכין לטענות שלי אני מביא מהשנייה ה00:19 שבה הוא האיץ ועבר לימני בכדי לא לאפשר לנהג לעקוף, ואם את זה אפשר להכניס לקטגוריה של המנעות, אז את הברקס החד והמכוון (כך זה נראה) בשניה 00:44 אי אפשר לכלול בה.

כל מה שאני אומר הוא, שבזמן שכולם מצקצקים בלשון, ואיי איי איי וכאלה, איך נהג המונית התנהג ככה וככה. יש פה עובדה מגמתית כפי שהוצגה לפורום בסרטון. ולא שאני לא מאמין לפות''ש, ואני לא טוען שהוא חתך את הסרטון, אבל להקליט הוא התחיל (כנראה) מהמקום שבו התחיל להרגיש שסדרת החינוך לא עוברת כמתוכנן.

אני הייתי עושה בדיוק כמוהו ואני עושה ככה למכוניות שהנהגים החליטו שהם הכי חשובים בעולם - הם עוברים נתיבים בלי לאותת ולהסתכל, הם בולמים בלי סיבה, הם נוסעים על שני נתיבים, הם מתעסקים בפלאפון, הם שכחו שהם ברכב נוסע על כביש.

אני מחפש את הפירצה, אני עוקף אותם הכי מהר שאפשר, ונעלם להם.

מן הסתם זה מה שראול ניסה לעשות כאן אבל התנועה לא איפשרה לו.

עם נהגים כאלה אני מעדיף להיות לפניהם ולא מאחוריהם, רצוי לעבור אותם מספיק מהר כדי שיהיו כמה מכוניות חוצצות בינינו.

את הנהגים בכביש בישראל צריך לחנך, זה לא "רוצה לחנך", אתה עולה על כביש ורוצה להגיע בחיים? אתה חייב לחנך אנשים.

אני נוסע מעל 120 ק"מ כל יום לעבודה וחזרה, אם לא היה לי את הנסיון שרכשתי בקורס נהיגה מתקדמת לפני איזה 6-7 שנים ולא היה לי את הנסיון על הכביש, כנראה שלא הייתי פה לכתוב.

אני בד"כ משתמש בצופר רק למטרה שלשמה הוא קיים - להזהיר מפני תאונה מיידית, ולצערי אין יום שהצופר נשאר מיותם.

ולא רק זה אלא הנסיון לביים תאונה הוא עלוב ואפילו עבירה פלילית!

העצירה שלו באמצע הכביש תוך כדי חסימה כדי לצאת ולצעוק זה כבר עולם אחר ולאדם כזה אסור שיהיה רשיון נהיגה - בטח שלא ציבורי!

ושוב האם אתם שוכחים שאותו נהג מונית היה יכול להסיע 4 נוסעים תמימים לחלוטין באותו רגע?

לבלום ככה תוך נסיון לגרימת תאונה?!

ומה קורה אם מחר הוא מחליט לקנות מרצדס ויאנו ולהסיע 8 נוסעים?

לחלק משמעותי מאוד מנהגי המוניות יש גם רשיון לאוטובוס, מחר הוא ייקח את הילדים שלכם לטיול באוטובוס מהבית ספר, גם אז הוא יעשה את זה?

אסור שאנשים כאלו יהיו אחראים על חיים של אחרים - אסור שיהיה להם רשיון ציבורי. צריך להגיד לאותו נהג מונית "חבר, כדאי שתתחיל לחפש מקצוע אחר, על הכביש אסור לך להיות" נקודה. הפגיעה האישית בו היא קטנה עשרות מונים מהפגיעה האפשרית בחברה, במיוחד באנשים השמים את נפשם בידו.

יש אולי אנשים שלא מבינים את החומרה - כאן לא מדובר (רק) על ערס / מטומטם / אידיוט כזה או אחר על הכביש.

כאן מדובר על מישהו שהמדינה אישרה לו להיות אחראי על חיים של לפחות 8 אנשים נוספים שהוא לא מכיר.

כאן המקום לבית המשפט להגיד לנהג למדינה "טעיתם כשנתתם לאיש הזה רשיון ציבורי, אנחנו לוקחים אותו ממנו"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין קשר ללחנך אלא יותר קשור ללשמור על עצמי.

כשאני רואה במראות שמישהו בנתיב ליד (לא משנה אם ימין או שמאל) מאיץ במטרה לחתוך אותי, אז אני אאיץ גם לחסום אותו כדי למנוע את כל זה. קיימים עוד הרבה מקרים שמתפרשים כחינוך אבל למעשה הם אקט של הישרדות.

פורסם

קצת קשה לי להוכיח שאין לי אחות (במקרה יש לי), ושלא הרבצתי לאביו ניצול השואה שרעב ללחם יום קודם, שדדתי את כל הספו, וזאת הסיבה שעשה את מה שעשה.

אלא שחוזרים ואומרים שלא אפשרתי לו לעקוף צודקים אבל לא מבינים את הסיטואציה. זה לא שלא אפשרתי לו לעקוף וכתוצאה מכך הוא התנהג באגרסיביות, להיפך. לא נתתי לו לעקוף כיוון שראיתי בדיוק מה הוא עושה כאשר הוא נמצא לפני, ולכן העדפתי שיהיה מאחורי.

נכון, יכולתי אולי להתאמץ יותר לשבור מגע, לפנות פתאום לכביש צדדי, לברוח ממנו ולהסתתר עד שיתייאש, אבל לא עשיתי זאת. תהרגו אותי.

בכלאופן, מהמשטרה לא שמעתי כלום, בינתיים מצורף עותק התלונה שתשלח מחר בדואר רשום למשרד התחבורה.

תלונה משרד התחבורה.pdf

פורסם

סליחה ראול אבל מי הוא שאתה תעצור בצד תפסיק את החיים שלך אפילו לכמה דקות בגלל שהוא מתנהג כמו בהמה על הכביש?

וזה להוסיף חטא על פשע שיש לו רשיון לרכב ציבורי

וכמו שאמרתי עדיף שבהמות כאלה יהיו מאחוריך ולא מלפניך, אם הם יחליטו להיכנס בך לפחות רוב הנזק אצלם והאשמה כמעט אוטומטית אצלם, שזה בדיוק מה שהוא ניסה לגרום לך.

במכתב התלונה הייתי מוסיף שזה נסיון לבצע הונאת ביטוח תוך ידיעה ברורה שאם תהיה תאונת חזית-אחור האשמה תוטל עליך באופן אוטומטי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה!! מה!! אני לא מבין מה!! איך לעזאזל תלונה על עבירה חמורה כמו זו ועוד מתועדת לוקחת כבר יותר מחודש!!!

אני פאקינג מזועזע מהמשטרה הזוועתית הזאת!!

אפילו סרטון של העבירה יש לכם קיבינימט נמאס לי מהמערכת הדפוקה הזאת!

לא פלא שאנשים במדינה הזאת כל שני וחמישי ממנים את עצמם לדור ממשיך של קורליאונה!

פורסם

אני ממש לא אופתע אם החקירה המשטרתית תסגר "מחוסר עניין לציבור".

לפות"ש - מציע לנדנד ולרמוז שהעניין גם בטיפול תקשורתי.

:turn-l:
פורסם
מה עם המייל האדום וכו' לא כדאי לפנות גם לצינור לילה? או שכבר עשו את זה?

כבר עשו וזה שודר שם.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...