Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 15,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פוזה של יגואר זו אמירה קצת מוגזמת, אבל היונדאי היא בהחלט אפשרות.

חח ברור לי מאוד אמרתי את זה כי הסונטה שנת 2000 וה 2002 הם סוג של חיקוי קוריאני

ליגואר ( 1999 2000 ) תמיד הזכירו לי אותן על הכבישים :)

פורסם

תודה על העזרה.

נראה לי שנעלה בתקציב ( לכיוון 25) ונרכוש c5. שנת 2008.

גם אני התפלאתי אבל יש.

ועוד עם אחריות

ועוד עם טסט

ועוד ועוד..

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

בכזה תקציב גם אני הייתי קונה, ומיד משפץ גיר, משאבה הידראולית ועוד ועוד... גם אם הייתי שם עוד 20 אלף זו הייתה עסקה טובה.

יפה, אשמח לשמוע עוד פרטים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בכזה תקציב גם אני הייתי קונה, ומיד משפץ גיר, משאבה הידראולית ועוד ועוד... גם אם הייתי שם עוד 20 אלף זו הייתה עסקה טובה.

.

אחריות לשנה נראה לי שתכסה את האופציה הזאת

לפחות לשנה...

לא?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

יפה, אשמח לשמוע עוד פרטים.

למה לשפץ?

לא חסר מכוניות שמורות שלא צריכות שיפוץ של כלום.

המשאבה ההידראולית אמינה ולא עושה בעיות, הגיר, זה כבר עניין של תחזוקה.

אצלי בc5 2004 הוא עובד חלק ללא כל התופעות מהגירים האלו.

פורסם

במקרה הנ״ל, המחיר לא משקף את מצב הרכב אלא את מצב השוק

הסתובבתי במגרשים (הגדולים) לא תאמין אילו הנחות מטורפות. אשכרה מפסידים כסף

מכוניות בחצי מחיר ממחירון. מכוניות שעומדות אצלהם שנה ויותר. רק תקנה

מכוניות במשקל...

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

כבעל וולוו [2003, s80] מניסיוני האישי, תיאורי עלויות האחזקה של מספר מגיבים בשירשור זה, מנותקים מהמציאות.

120Kקמ, טיפולים רגילים, אחת לשנה, וזהו. גם עלויות הביטוח 'לא בשמיים', לדוגמא מקיף+חובה בכ- 3Kשח.

אישית- אם נניח שנוחות הנסיעה היא מה שחשובה לך, והדבר קיים, לטעמך, במידה דומה הן בוולוו והן בסיטרואן, הייתי מעדיף את

הסיטרואן, זאת בשל היכולת לקבל שנתון צעיר יותר, משום פרמטר בלאי הזמן.

דברים נרכשים עם הזמן, וככל שהוולוו תהא, בזמנה, רכב מנהלים מפואר, שופע טכנולוגיות, הרי שבתוך 3-4 שנים, כל טכנולוגיות אלו יושמו ברכבים 'הפחות' מפוארים, כסטנדרט.

פורסם

כמה שנים אתה עם הוולוו?

מציעים s80 2001 ברמות של 10000 שח

אבל מפחיד לקנות!!

אם ההסטוריה של הרכב לא טובה סה יעלה ביוקר

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
כמה שנים אתה עם הוולוו?

מציעים s80 2001 ברמות של 10000 שח

אבל מפחיד לקנות!!

אם ההסטוריה של הרכב לא טובה סה יעלה ביוקר

אצלי הרכב 3 שנים.

מסכים עימך- היסטוריית הרכב חשובה מאוד, לא שזה מהווה ביטוח בפני תקלות, וכפי שנכתב לא-פעם בפורום, מה שזול בקנייה עלול להתגלות כיקר באחזקה. עם הזמן, פוחתות אופ. חלופת החלקים לרכבים שממילא לא נפוצים.

מאידך- היתרון ברכבים אלו, וולוו [לא טורבו], מאזדה 626, יונדאי סונטה, ודומיהן, שבד"כ בעלי הרכב לא חיפשו להיות הראשונים ברמזור, ו/או שבילי עפר/בוץ, אלא יותר את נוחות הנסיעה וכדומה..מתינות/סולידיות אולי משקפת יותר את העניין, מכאן שהרכבים לא עברו התעללויות למיניהן.

[ושלא תטעה, לרכבים אלו יש די-והותר יכולות תאוצה/מהירות בהשוואה למשפחתיות הרגילות]

כאמור, כל מקרה לגופו של עניין, וכל אחד וטעמיו.

פורסם

מחזק את O.R פורד מונדיאו אחלה רכב יש לי כזה ואני מרוצה עד השמיים ,רכב מפנק אמין בצורה לא רגילה צריכת הדלק רק בשביל הידע 1/9 בעיר 1/12.5 בין עירוני .

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...