Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בכמה זמן אני מכין איזה קוקטייל או שניים שדורשים מי סוכר בנמצא.

אני לא מעוניין להכין מי סוכר בכל פעם שאני צריך אותם, אלא להכין כמות של 250 מ"ל ולהשתמש בה עד שתגמר.

הבעיה היא שבכל פעם שאני מכין, כבר אחרי יומיים - שלושה אפשר לראות שנוצר מעין עובש בפנים ואני נאלץ למזוג את זה לכיור.

פעם אחת זכור לי שהכנתי כמות קטנה שהספיקה לכמה שבועות בלי להראות סימני עייפות, אבל אין לי מושג מה היה מיוחד בה.

קצת מידע טכני:

אני מכין מי סוכר מ 50 אחוז מים רותחים ו 50 אחוז סוכר (נפחי, לא משקלי)

מאחסן בבקבוק זכוכית (פעם היה בשימוש סודה)

ניסיתי גם אחסון במקרר - אך ללא הועיל.

תודה לכל האלכוהוליסטים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא זכור לי שהצלחתי פעם לשמר מי סוכר...

אבל מצד שני אף פעם לא ממש ניסיתי :-D

מתחדשת*

פורסם

בד"כ שאני מכין מי סוכר אני עושה אותם יחד עם לימון כלומר סאוור. זה מחזיק יותר

אבל אם אתה צריך רק מי סוכר בלבד - עדיף להכין בכל פעם כמות קטנה, כשאני מכין קוקטייל פשוט מכין חצי כוס סוכר + מים חמים מערבב עד שנמס- דרך טובה להכניס למקפיא כשזה חם לכמה זמן - להוציא וזה סמיך מעט יותר.

עדיף שתכין בכל פעם כמות קטנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא עושה את תערובת הסאוור מראש כדי שיהיה אפשר לשחק עם הכמויות (יותר חמוץ/יותר מתוק)

וברור שעדיף שכל פעם אני אכין מחדש.

אבל זה מאריך את משך הכנת הקוקטייל פי שניים ומפחית את הפוזה בחצי.

פורסם

אז תעבור לויסקי :)

וברצינות, לא מכיר פתרון לטווח ארוך - בד"כ מה שתראה במועדונים / פאבים זה עם סאוור ויש להם מי סוכר שהם מכינים כל ערב, זה מה שאני היתי עושה ספציפית

Opel Adam S 2017

פורסם

אני כבר מזמן עברתי, הבעיה שאני מידי פעם מארח אנשים/נשים שעוד לא עברו.

(אני כמובן לא מחפש להעביר אותם לוויסקי - זה עלול לייקר פלאות את הביקורים שלהם :lol: )

האם בפאבים מכינים מי סוכר בעצמם? אני יודע שיש מי סוכר מבוקבקים (למשל זה),

מה בנוגע ללים ג'וס? משתמשים במוכן (כמו רוזס למשל) או שמכינים לבד?

פורסם

אפשר להכין קצת מראש, לפני שהמבקרים מגיעים.

והופ, הפאסון נשמר.

מה שאמרת על ייקור הביקורים, אני עדיין תופס את הבטן מצחוק... :lol:

מתחדשת*

פורסם

לא מצאתי לזה פיתרון. אם ריכוז הסוכר גבוה במיוחד אז תימנע התפתחות עובש,

אבל זה כבר לא יהיה מי סוכר אלא סירופ מבחיל.

תגיד, אתה צולה סטייקים מראש ומניח אותם במקרר לאיזה שבוע?

אני מניח שלא. ככה זה, יש דברים שצריך להכין רגע לפני השימוש,

לא יעזור בית דין.

בקיצור, אין כמו וויסקי. פתוח, סגור, שנתיים-שלוש, הכול הולך. ;-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להכין קצת מראש זאת גם אופציה, אבל אין כמו עצלנות טהורה 100% ולהכין פעם אחת לחמשת הביקורים הבאים.

hans, אני מבין שגם אתה נתקל בתופעה. כמה זמן יכול סירופ מבחיל להשמר? ברגע שתשים אותו בשייקר הוא כבר לא יהיה מבחיל, ותוכל לשים ממנו פחות ולקבל את אותו האפקט, היתרון הנוסף הוא שהוא פחות ידלל את כמות האלכוהול במשקה.

והדוגמא שלך לא ממש טובה, לכל מוצר יש את האופי שלו, ומי סוכר לא נראים לי כמו מוצר שאמור להיות מוגש "טרי", ועובדה שמוכרים מי סוכר מוכנים לשימוש בבקבוקים. בניגוד לסטייקים מוכנים לאכילה.

פורסם

מלח זה רעיון מצוין. בסירופים מסחריים יש פוטסיום סורבט או משהו אחר עם סיומת סורבט.

אני מוסיף לפעמים כפית מלח לימון.

אפשר להאריך את משך החיים באופן משמעותי אם מרתיחים את מי הסוכר ומכניסים לבקבוק/צנצנת מעוקרים,

בדיוק כמו ריבה.

סירופ ביחס של 2:1 של סוכר למים (כן כן, פי 2 יותר סוכר ממים, נמס בלי בעיה בחימום)

יחזיק יפה במקרר כשבועיים, בלי תופעות לוואי. מבחינת טעם - צריך לנסות בעצמך, לדעתי זה לא עובד.

אפשרות נוספת: להוסיף וןדקה אן אלכוהול נייטרלי למי הסוכר. שוב, צריך לנסות בעצמך,

אבל זה החומר המשמר האולטימטיבי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש איזה קוקטיילים מומלצים ?

ממה מכינים מי סוכר בכלל?איך מכינים?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שביט, מהניסיון שלך בכמה מתארכים חיי המדף כשמוסיפים את המלח?

הנס, אני משתמש בבקבוק זכוכית שעיקרתי לפני השימוש הראשוני, האם יש לעקר מחדש בכל פעם?

תוספת קטנה של אלכוהול לתערובת לדעתי לא תשפיע משמעותית על חיי המדף, פעם אחסנתי מי סוכר עם אלכוהול (כמות לא גדולה של אלכוהול 96 אחוז), לדעתי התקלקל אפילו מהר יותר.

אני חושב שאפילו קרתה איזו תופעה מוזרה ברגע המפגש בין החומרים, שהאלכוהול הפך להיות לבן וסמיך. או שאני מערבב עם ניסוי אחר שעשיתי. לא בטוח.

דני:

אני מכין מי סוכר מ 50 אחוז מים רותחים ו 50 אחוז סוכר

סאוורים למיניהם, כולם אוהבים.

מוצלחים במיוחד: ג'ין סאוור, ואבטיח סאוור (הולך מצויין עם למונצ'לו במקום חלק מהליים ג'וס)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מלח הוא חומר משמר פרהיסטורי אז אני מניח שסביבות ה7-10 ימים נוספים.

יש ברמנים שמוסיפים גם לימון ואז בכלל אתה מחדד את הטעם של הקוקטייל בכמה רמות.

מומלץ מאד לנסות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...