Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה בשסתום pcv שבעקבות מעבר של גזים מזוהמים דרכו הוא נוטה להיתקע. אם השסתום ייתקע במצב סגור לא יתקיים איורור לחלל בית הארכובה והלחץ בבית הארכובה יעלה ועלול לגרום לפריצת אטמים וכן לזיהום מהיר של השמן. אם השסתום ייתקע במצב פתוח יחס התערובת בפעולת הסרק ייפגם ולא יהיה ניתן לכיוונון. כמו כן המנוע לא יפעל כראוי לפעולת סרק.

יחס התערובת נפגם כתוצאה מכניסת אדי שמן בזמן לא רצוי למערכת היניקה. חשוב לציין שאין סימן המראה על תקיעת השסתום לכן חייבים לעיתים מזדמנות להוציאו ולנקותו בחומר ממיס מתאים או להחליפו בחדש.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אשמח בבקשה להבין מה תפקידו של נשם השם,

ואיך כאמור יש קשר קשור לאיבוד שמן מנוע (אם בכלל)

 

הרכב ניסן אלמרה 99.

ככה זה בניסן אם הנשם לא תקין מתחיל איבוד שמן

אם תוכל לספר לנו איך זה התחיל הסיפור אולי אוכת לאזור לך יותר טוב

פורסם

במנועים של ניסן, בבשרי חוויתי את זה ב-2 מנועים באותה שנה.

הבעיה בגומיית נשם מתחת למכסה שסתומים, כאשר היא בלויה היא גורמת לצריכת שמן מופרזת, ואצלי גם גרמה לחוסר סחיבה.

 

עלות הגומייה במורשה אם אני זוכר נכון עלתה 30 ש"ח.

×
×
  • תוכן חדש...