Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ראיתי ברגים בין החריצים של מכסה מילוי הדלק כל דופן הדלת הייתה מלאה בשריטות אך הדלת הייתה סגורה.

עכשיו אני לא יודע אם ניסו לגנוב דלק או הערבי המניאק שעובד בבניין ליד איפה שאני גר ניסה לשים לי סוכר במיכל כי יצאתי עליו אתמול.

מה שאני כן יודע שהמכסה היה סגור-נעול!! ולא הצליחו לעקם אותו.

עכשיו עקב המקרה ורצון למנוע את זה בעתיד יש לי כמה שאלות מדובר על דגם קורולה 07 -יפן.

האם יש אפשרות לפתוח את המכסה בלי לשבור את המנעול כך שהוא סגר את המכסה לאחר מכן??

האם יש איזשהו מסנן בדגם הנ"ל נגד גניבת דלק?

והאם להבא יש דרך להקשות על הגנב כמו לשים כמו מסביב לחריצים גומיות שימנעו כניסת מברגים וכדומה?

החשש שלי הוא פחות שיגנב דלק ויותר שמישהו כאקט ונדליסטי או נקמני יחליט לשפוך לי משהו למיכל דלק.

האם זה יהרוס לי את המנוע במקרה שכזה?

פורסם

אתה יכול לגמור מנוע בקלות.

בדקו את זה פעם.

אני מניח שלגנוב דלק זה לא בעיה, חבל אפילו לחשוב על לשאוב.

בחלק מהרכבים אפשר להגיע לפ.דלק מלמטה של הרכב, פשוט חותכים עם סכין צינור אחד, והכל נוזל. (לפעמים זה קצת יותר מסובך, אבל מה שכן תוך 10-15 דקות יכולים לשאוב לך פול-טנק).

אם אתה יכול, תגרור אותו למוסך, יפרקו מיכל דלק ויראו שהכל נקי.

פורסם

כמו שרשום למעלה הדלת הייתה נעולה והיו מסמרים תקועים בחריצים הקטנים מסביב לדלת.

אפילו אם הצליחו לפתוח את הדלת בלי לשבור את המנעול.

כבר הספקתי לנסוע עם הרכב באזור ה2 קילומטרים אני בטוח שאם היו שופכים משהו כבר הרכב היה מקרטע, טנק דלק כמעט ריק כך שלא היה מה לגנוב.

עצות איך לשמור על הרכב במקרה הזה? לשבור את דלת מכסה הדלק הבנתי שפשוט מאוד עם מברג אחרי חיפוש קצר בגוגל.

מה הלאה?

כל אחד שנפשו חפצה בו יכול לעשות לך נזק בלתי הפיך לרכב בעלות של 2 שקל לשקית סוכר?

אין הגנה בפני הדברים האלה?

פורסם

לצערי אין.

ההגנה היחידה זה אלת בייסבול ומצלמה שמחוברת תמיד למצבר.

זה כל כך אכזרי לעשות את זה, לא חושב שלמישהו יש מצפון לזה.

• תוכן חדש...