Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה לנטיס 2001 ,1600סמק

לאחרונה(מי זה חודשיים+/-) בזמן נסיעה /האצה במהירות של 80 -90 קמ"ש מדי פעם אני מרגיש סוג של טלטול או רעידה רגעית באוטו ,סוג של תחושה כאילו מישהו נותן דחיפה/נגיעה עדינה מאוחרי הרכב.

חוץ מי זה הכל מתנהג כרגיל כלומר גם מד המהירות וגם הטורים לא מראים על שום דבר חריג.

כשנכנסתי למוסך השכונתי ,לא היה לו תשובה ברורה בשבילי ואמר שצריכים לבדוק כל מיני דברים בלי שום דבר ממוקד הציעה להחליף קודם כל פלגים(משהו שהסכמתי לעשות מייד כי במילא הפלגים הישנים עשו את שלהם) ולראות אם זה פותר את הבעיה ,החלפתי פלגים ,תחושת המנוע השתפר כצפוי אבל לא פתר לי את הבעיה .

לפני שאני חוזר אליו שוב הייתי רוצה לדעת אולי מישהו יכול לעלות על הבעיה ולמקד על מנת לפתור אותה בצורה מהירה יעילה וחסכונית(כלומר בלי הוצאות מיותרות שלא לצורך)

תודה לעוזרים מראש

פורסם

שלום רב !

בדוק והחלף לפי הצורך ,חוטי או סלילי הצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

^

תודה

אני אוסיף שהטלטול הוא מאוד עדין ולרוב גם מי שנוסע איתי ברכב לא תמיד מרגיש בזה אלה אם כן אני מעיר את תשומת ליבו ושואל אם גם הוא הרגיש משהו רק אז אומרים שגם הם הרגישו משהו .

אם יש עוד רעיונות אשמח לתגובות

פורסם
^

תודה

אני אוסיף שהטלטול הוא מאוד עדין ולרוב גם מי שנוסע איתי ברכב לא תמיד מרגיש בזה אלה אם כן אני מעיר את תשומת ליבו ושואל אם גם הוא הרגיש משהו רק אז אומרים שגם הם הרגישו משהו .

אם יש עוד רעיונות אשמח לתגובות

תקח קודם את עצתו של צביקה, ואחרי שתיישם את העצה שלו ותמשיך הבעיה אז תגיד.

זאת העצה שלי.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

בדוק צמיגים. בלט בצמיג עושה את זה. כל פנצריה תבדוק לך חינם.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

^"בלט בצמיג עושה את זה" - מה זה בלט?

בכל אופן הגעתי למוסכניק שלי ולפני שהחלטנו להחליף חוטי הצתה ליתר ביטחון הוא התייעץ עם מישהו ממוסך לגירים אוטומטיים

הלכתי אליו לבדיקה (בחינם) הוא בדק לי עם מחשב וקיבל הודעה בצג- P1170 ENGINE SHUT OFF SOLENOID הודעה שהו לא כל כך ידע מה אומרת ,אז לקחנו את האוטו לנסיעת מיבחן לקח לו זמן להבין בצורה ברורה מה יכול יכולה להיות הבעיה אם זאת הוא שלל(לא באופן גורף) את האפשרות שהבעיה בגיר(ירד לי אבן מהלב) ,הוא אמר כנראה יש לי משהו אם המנוע וגם הוא הציע להחליף חוטי הצתה והוסיף שגם צריך להחליף קויל אחד מן השנים או שניהם יחד .

מספר שאלות:

1. מישהו יודע מה בעצם ההודעה שהו קיבל במחשב?

2.כמה צריך לעלות(לערך) הטיפול של החלפת חוטי הצתה מקורים+החלפת קויל מקורי(מדובר ביחדה אחת או יותר)+עבודה?

3.כהמשך לשאלה 2 הוא גם המליץ כמובן לשים רק חלפים מקורים שזה יחזיק יותר זמן ויחסוך בדלק לעומת חלקים הסינים -שאני אדעה מה שמות החלקים כלומר מאילו חברות החלקים צריכים להיות?

*השאלות כמובן מתייחסות לרכב מאזדה 2001 לנטיס/323 .

פורסם

שלום רב !

בלט הוא יציקת גומי, מהצמיג ש"בולטת" (מלשון בליטה)החוצה

מהצמיג בגלל פגם.

הקוד שנתת לא נכון ולא סביר ,הוא מצביע על בולם זעזועים, או על סולוניד חשמל ששומר על סלד סרק/מנוע צעדים !

שני המקרים, לא מצבעים לדעתי על הבעייה האמיתית.

לדעתי בעייתך קשורה לחוטי הצתה, ו/או סלילי הצתה, כפי שטענתי כבר קודם.

לגבי עלות תברר זאת במוסך או בעל חנות חלקי חילוף, המנע מלקנות תחליפי קנה רק מקורי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה

הקוד שנתת לא נכון ולא סביר ,הוא מצביע על בולם זעזועים, או על סולוניד חשמל ששומר על סלד סרק/מנוע צעדים !

צילמתי את מה שהיה רשום בעת בדיקה שלו .

אז יכול להיות שהמכשיר שלו לא היה מכוייל או דפוק כלומר נתן תוצאה שגוייה

או שנתן תוצאה על בעיה אחרת שאולי צריך לטפל בא?

בכל מקרה מחר אני אחליף חוטי הצתה ונראה מה הלאה

פורסם

עדכון:

פתרו לי את הבעיה.

הגעתי למוסך ואמרו שבמקרה הייתה להם שם מאזדה כמו שלי אז בדקו עם החלקים שלה,הם החליפו את הקויל וחוטי הצתה אך לא בזה הייתה הבעיה.

לפי מה שהבנתי ואני אצטט מספר משפטים/צירופי מילים שאני זוכר מהם הבעיה הייתה ב-:

"פולי מנוע,פחית קריאה של חיישן גל ארקובה -קרנק"

הראו לי את החלק שעשה בעיות זה נראה בצורה מעוגלת דומה לדיסק ,ששם היו כמה נקודות בקצוות של העיגול לשימוש של איזשהו חיישן והראו לי איזה חלק שם שהיה שחוק משהו כזה.

קיצור העיקר הבעייתה נפתרה

על הטיפול הזה הם רוצים 500ש"ח , זה בסדר ?

• תוכן חדש...