Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי תל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכבי חיפה מועדון מצויין אבל מועדון שולי לעומת מכבי.

אתה צודק, מכבי חיפה הם מועדון שולי לעומת מכבי ת"א.

לחיפה יש 10 אליפויות בתוך 30 שנה מתוכן 7 אליפויות בשלוש עשרה השנה האחרונות.

למכבי ת"א יש 20 אליפויות ב- 63 שנה כשבעשור האחרון יש לה 2 אליפויות בסך הכל.

תזכיר לי מי היתה הקבוצה הראשונה שעלתה לליגת האלופות? מי הקבוצה שעלתה פעמיים לליגת האלופות? מי ניצחה את מנצ'סטר? מי הביסה את אולימפיקוס? מה אתם עשיתם בינתיים?

זה יפה להתרפק על האליפויות של שנות החמישים ולחשוב שמכבי ת"א היא הקבוצה הגדולה של המדינה. ממש סמל למופת וגאווה לאומית. :roll:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכבי חיפה מועדון מצויין אבל מועדון שולי לעומת מכבי.

חה.

מכבי חיפה זה מועדון שולי גם אם יקח עוד 20 אליפויות. הוא לא יעניין כמו בית"ר ואפילו לא כמו הפועל.

חה חה.

ורק בגלל שיש הגבלה על מספר ה-ח' אני לא ממשיך..

תכל'ס, מתאים לאוהדי מכבי ת"א לדבר בכזו שחצנות ויהירות, אחרי 2 אליפות בעשור.

גם אחרי האליפות של 2003 הם דיברו ככה, וראינו מה קרה.

כבר ציינו לפניי את ההישגים של מכבי חיפה ב- 20 שנה האחרונות. בנוסף, מועדון שמתנהל ברמה אירפאית בכל המובנים לאורך שנים, הכי אהוד בארץ (לפי מספר סקרים שהתפרסמו בשנים האחרונות) ושנותן את הטון כמעט בכל שנה (גם אם זוכה באליפות או לא) הוא הרבה דברים, אבל שולי הוא לא.

וכן, גם אני ירוק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יפה שאוהדי כדורגל לא יודעים לפרגן אחד לשני.

אם ואם ואם זה לא מספיק. אם מכבי היתה מעיפה את נימני מניהול המועדון, אולי היא היתה לוקחת

קודם אליפות. ואם הקהל של חיפה לא היה ממרר לרוני לוי את החיים, אולי הייתם לוקחים גם עוד אחת.

ואם קריית שמונה לא היתה במשבר חיצ עונה, אולי גם היא היתה לוקחת עוד אליפות.

אני לא אוהד חיפה, ולא תל אביב, אבל אתה רואה שהם לומדים מהטעויות, מנקים את האורוות, מעיפים

את כל העסקונה הישנה, שרק פוגעת במועדונים, ולמרות שלקח להם עוד עונה או שתיים, הם הגיעו

לאליפות הנכספת, ויש להם קרקע טובה להמשיך ולהיות בצמרת.

אליפות לא מובטחת לאף מועדון, גדול או קטן, אבל יש מבנה נכון שמאפשר לך להתמודד על התואר הזה.

לחיפה יש את זה הרבה שנים, בזכות הניהול הנכון של יענקל'ה שחר. עכשיו יש את זה במכבי,

ואני מקווה שאולי עוד קבוצות ילמדו מהם.

פורסם

אם מכבי ת"א לא יביאו חיזוק רציני הם יעופו כבר בשלבים הראשונים של ליגת האלופות מול קבוצות כמו דינמו טירנה, בית"ר סקופיה או האפצ'י באקו.

פורסם

אליפות אחת בעשר שנים ועדיין אוהדי חיפה פשוט מתפוצצים מקנאה.

זה רק מראה כמה אתם רוצים להיות אנחנו.

אין ספק שעשיתם בעשור האחרון עונות יפות אבל אתם עדיין לא מכבי הגדולה מתל אביב.

בשורה התחתונה עונה טובה מאוד של מכבי.

למרות שזה ויכוח סרק אני רק אגיד שעובדה שגם אחרי עשור של כלום ושום דבר מכבי היא הקבוצה היחידה שמצליחה להביא כמעט 40 אלף אוהדים למשחק.

והטענה לגבי עטר פשוט מגוחכת. עונה נמדדת מתחילתה ועד סופה.

ואם פריצה וזהבי היו מגיעים בתחילת העונה? אז הפער היה 20 נקודות?

ועם בנאדו גם פישלתם במאני טיים בגביע. הפער ממכבי כשבנאדו הגיע אליכם היה 13 נקודות וכרגע כזה הוא נשאר. אז די להתעסק בספקולציות שגם ככה שגויות.

ולגבי היריבה העירונית, הסדר חזר לעיר ;)

VW PASSAT 1.8T

פורסם
אליפות אחת בעשר שנים ועדיין אוהדי חיפה פשוט מתפוצצים מקנאה.

זה רק מראה כמה אתם רוצים להיות אנחנו.

אין ספק שעשיתם בעשור האחרון עונות יפות אבל אתם עדיין לא מכבי הגדולה מתל אביב.

בשורה התחתונה עונה טובה מאוד של מכבי.

למרות שזה ויכוח סרק אני רק אגיד שעובדה שגם אחרי עשור של כלום ושום דבר מכבי היא הקבוצה היחידה שמצליחה להביא כמעט 40 אלף אוהדים למשחק.

והטענה לגבי עטר פשוט מגוחכת. עונה נמדדת מתחילתה ועד סופה.

ואם פריצה וזהבי היו מגיעים בתחילת העונה? אז הפער היה 20 נקודות?

ועם בנאדו גם פישלתם במאני טיים בגביע. הפער ממכבי כשבנאדו הגיע אליכם היה 13 נקודות וכרגע כזה הוא נשאר. אז די להתעסק בספקולציות שגם ככה שגויות.

ולגבי היריבה העירונית, הסדר חזר לעיר ;)

במה אתם יותר גדולים? אוהדים? שחכת כבר את ה30 איש בטדי? או ה1500 שהניפו טיטולים עונה שעברה? יש לנו לא פחות כנראה יותר.

ו40 אלף הבאנו לא פעם לא פעמיים ולא שלוש, ביום שאתם תביאו 40 אלף למשחק שרחוק מתל אביב 100 ק"מ יעופו פה חייזרים..

תארים? אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני בטוח ב100 אחוז שבמהלך חייך מכבי חיפה לקחה יותר אליפויות ממכבי תל אביב.

בא תגיד לי במה? בסמלים שלכם? אתמול היו על המגרש 9 שכירי חרב ו2 ורבע שחקני בית, אין ספק מכביזם, ערן זהבי מכביסט מלידה אלירן עטר לא גדל בבני יהודה ופריצה גדל בקרית שלום בתור מביא כדורים..

אנחנו לא מקנאים בקבוצה שלוקחת אליפות פעם ב10 שנים, גם קרית שמונה לקחה אליפות והפועל כפר סבא, מעצבן אותנו שאתם הופכים את ההישג שלכם לאיזה משהו יוצא דופן, לקחתם אליפות עם תקציב פי 3 מהיתר אחרי שהפועל התפרקה אנחנו היינו שליש עונה עם מאמן שעושה משחקי כח עם השחקנים שלו ובית"ר שאין לה כסף לממטרות.

נתראה עוד 10 שנים....

פורסם

האליפות נלקחה בשל סיבה אחת בלבד - סוף סוף גם לקחו מאמן וגם נתנו לו לעבוד כמו שצריך. מצד שני, הוא לא לנצח פה, ונראה מה יהיה עם מחליפו, ואני כבר לא מרחם עליו. מצדי, קחו את קלינגר, מספיק הוא הרס לנו העונה.

מי שמדבר על מכבי תל אביב כמודל לניהול צריך להתחלק בחומר שהוא מעשן, כי לא יפה לעשן לבד ובשושו. פעם ראשונה שבמכבי ת"א עשו משהו בסדר, זה עוד לא נותן להם את הזכות לדבר. הבוס הכי טוב, בפער עצום, בכדורגל הישראלי הוא שחר (ואני, כפי שאפשר היה להבין קודם, דווקא מהצד האדום של חיפה).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
במה אתם יותר גדולים? אוהדים? שחכת כבר את ה30 איש בטדי? או ה1500 שהניפו טיטולים עונה שעברה? יש לנו לא פחות כנראה יותר.

ו40 אלף הבאנו לא פעם לא פעמיים ולא שלוש, ביום שאתם תביאו 40 אלף למשחק שרחוק מתל אביב 100 ק"מ יעופו פה חייזרים..

תארים? אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני בטוח ב100 אחוז שבמהלך חייך מכבי חיפה לקחה יותר אליפויות ממכבי תל אביב.

בא תגיד לי במה? בסמלים שלכם? אתמול היו על המגרש 9 שכירי חרב ו2 ורבע שחקני בית, אין ספק מכביזם, ערן זהבי מכביסט מלידה אלירן עטר לא גדל בבני יהודה ופריצה גדל בקרית שלום בתור מביא כדורים..

אנחנו לא מקנאים בקבוצה שלוקחת אליפות פעם ב10 שנים, גם קרית שמונה לקחה אליפות והפועל כפר סבא, מעצבן אותנו שאתם הופכים את ההישג שלכם לאיזה משהו יוצא דופן, לקחתם אליפות עם תקציב פי 3 מהיתר אחרי שהפועל התפרקה אנחנו היינו שליש עונה עם מאמן שעושה משחקי כח עם השחקנים שלו ובית"ר שאין לה כסף לממטרות.

נתראה עוד 10 שנים....

קבוצה לא נמדדת בעשר שנים האחרונות.

עונה לא נמדדת מהרגע שמאמן מסויים עזב (ונתעלם מהעובדה שגם החדש לא משהו, לטעמי זה אותו מקרה כמו איווניר במכבי, מומנטום והתלהבות ששוכחים מהר מאוד וחוזרים לפח זבל של ההתחלה).

מכבי המועדון האהוד ביותר, המעוטר ביותר והגדול ביותר בארץ.

בכל עונה מהעשר האחרונות מכבי ייצרה הכי הרבה עניין, וכמעט תמיד הייתה בפסגת כמות המנויים. בלי שום קשר לחוסר הצלחה בליגה.

זה מועדון גדול.

האליפות של מכבי העונה מגיעה לה בלי שום צל של ספק, עם הכדורגל הכי אטרקטיבי. כל נסיון להראות כאילו הליגה העונה חלשה הוא מגוחך, הליגה חלשה בכל עונה.

אבל אני עדיין לא טוען ולא אטען שהאליפות הזו שווה יותר מהאליפות של הפועל/חיפה.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

מכבי ת"א עכשיו תשחק במוקדמות ליגת האלופות? אם כן, זה יהיה יופי של מבחן בשביל לראות האם היא באמת קבוצה מעולה, או סתם אוסף של דולרים שרצים על המגרש. מכבי חיפה של ז'וטאוטאס ויעקובו הייתה כזו. הפועל ת"א של אישטוואן פישונט והחלוץ הזה ששמו הפרטי היה מילאן הייתה גם קבוצה כזו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בכל עונה מהעשר האחרונות מכבי ייצרה הכי הרבה עניין

עונת 2001/2002- מכבי סיימה במקום השלישי, 18 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2002/2003- לקחתם אליפות בהפרש שערים. הסגנית מכבי חיפה עם אותו מספר נקודות.

עונת 2003/2004 - מכבי סיימה במקום השני, 6 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2004/2005 - מכבי סיימה במקום השמיני, 31 (!) נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2005/2006 - מכבי סיימה במקום השישי, 33(!!) נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2006/2007 - מכבי סיימה במקום השלישי, 13 נק' מהאלופה בית"ר ירושלים.

עונת 2007/2008 - מכבי סיימה במקום השישי, 26 (!!!) נק' מהאלופה בית"ר ירושלים.

עונת 2008/2009 - מכבי סיימה במקום השישי, 23 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2009/2010- מכבי סיימה במקום השלישי, 15 נק' מהאלופה הפועל ת"א.

עונת 2010/2011- מכבי סיימה במקום השלישי, 10 נק' מהאלופה מכבי חיפה.

עונת 2011/2012 - מכבי סיימה במקום השישי, 18 נק מהאלופה קרית שמונה.

הכי הרבה עניין? אתה חי בסרט.

אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.

פורסם

העובדות לא מבלבלות אותי.

עניין זה באוהדים, ברחוב, בתקשורת, בבאזז סביב הקבוצה (שהוכיח את עצמו כרע אבל עדיין מכבי תמיד היתה הכי מעניינת).

ובואו נסכם כי זה ממש מרגיש לי כמו ויכוח מיותר. אני אשאר בדעתי ואתם בדעתכם.

בשורה התחתונה, יש אליפות והיא צהובה!

VW PASSAT 1.8T

פורסם

כבר אמרתי, חיפה הוא המועדון הכי מצליח בשנים האחרונות ומנוהל לתפארת. לעומת זאת, מכבי הוא אחד המועדונים הכי נכשלים בשנים האחרונות. עדיין, מכבי זה המועדון שיוצר הכי הרבה עניין בספורט בארץ. הקבוצה הירוקה לא תשתווה לעולם לצהובה בגלל שהיא מגיעה מהפריפריה.

פורסם

אם באז זה 4 כתבות בוואן וכמה סרטונים בוואלה אז אין ספק אתם רק מספר 2 לברצלונה.

בתאכלס אתם בטוחים שכל העולם מתמוגג מהאליפות שלכם רק שוכחים שמחוץ לתל אביב היא לא מעניינת זבוב ...

בתור אוהד חיפה אני לא מגמד את ההישג שלכם ומגיעים לכם ברכות על יופי של עונה, אבל אליפות אחת לא אומרת שאתם המועדון הכי גדול ביקום, 40 אלף איש שיצאו מהחורים אחרי 10 שנים הם לא מדד לכלום. בשביל להגיד שאתם מעל כולם תצטרכו לקחת עוד הרבה מאוד אליפויות. עובדתית ב15 שנה האחרונות אתם מועדון בלבל של הפועל תל אביב עם 2 אליפויות....

פורסם
כבר אמרתי, חיפה הוא המועדון הכי מצליח בשנים האחרונות ומנוהל לתפארת. לעומת זאת, מכבי הוא אחד המועדונים הכי נכשלים בשנים האחרונות. עדיין, מכבי זה המועדון שיוצר הכי הרבה עניין בספורט בארץ. הקבוצה הירוקה לא תשתווה לעולם לצהובה בגלל שהיא מגיעה מהפריפריה.

פריפריה? טוב שלא אמרת שזה בגלל שמכבי חיפה הם בכלל מעדות המזרח ומכבי ת"א אשכנזים.

נו באמת. פריפריה.

• תוכן חדש...