Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אם אני קונה קומפוננט שכולל

2 טווטרים

2 וופרים

ו2 קרוסאוברים

זה מחליף לי את כל המערכת?

או שחייב גם רמקול רגיל 6x9 או מה שזה לא יהיה?

פורסם

אני ממליץ על 9X6 לפי דעתי משלים ומאזן לי את הששמיעה.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם
אם אין לך סאב במערכת מומלץ להוסיף 6x9 להשלמת באס.

כמובן שהכי איכותי זה סאב.

זה רמקול רגיל שלהבדיל מקומפוננט מיועד לנגן גם תדרים נמוכים בעוצמות גבוהות יותר .

אני ממליץ על 9X6 לפי דעתי משלים ומאזן לי את הששמיעה.

הבעיה היא תקציב...

בואו נגיד שיש לי תקציב של 1000 שקל...

אני קונה רדיו דיסק ב420..

נשאר לי 600 שקל בערך לרמקול או למה שזה יהיה.חשבתי לקנות קומפוננט ב600 ולסגור עיניין.

אתם ממליצים במקום לקנות 6x9 ב600 או מה לעשות בתקציב של 600 שקל לרמקולים?

פורסם

דיברנו על הנושא הזה לפני כמה ימים

6X9 יאזן לך את הבאס ברכב....

שלא כמו קומפוננט שלא נותן באס אבל משמיע את המוזיקה בצורה נקייה יותר

קומפוננט לא בנוי לתת באס ולכן הוא עובד כך שהוא משמיע את המוזיקה בלי באס...

תתחיל עם הקומפוננט וה- HU ובהמשך תקנה 6X9

זוג רמקולים CS3196 JBL

500 שקל אחלה רמקולים

פורסם

סלחו לי ובמיוחד רפאל אבל אתה טועה ומטעה!

קומפוננט מוציא באס! והוא מוציא אותו מצויין!

תן לו תנאים ראויים ואתה תופתע איזה באס יוצא ממידבאס של קומפוננט!

בהתקנה פשוטה ללא תנאים כלל קומפוננט יתן באס, עם התקנה נכונה רצינית ותנאים טובים קומפוננט ייתן באס טוב מאוד!

זה לא תחליף לסאב, אבל עדיין, 6*9 פשוט מוציא באס יותר טוב בלי תנאים מיוחדים כי הוא "מנצל" את החלל של הבאגז' להתודה,

בשביל שדלת תוכל ליצור תהודה לבאס צריך להשקיע.

פורסם

אז יפה שאתה יודע להסביר

אני הסברתי לו מהידע הדל שלי שקומפוננט לא יוציא לו מספיק באס...

הוא פתח נושא דומה לפני כמה ימים ושאל את אותם שאלות .... הוא לא מתכוון להביא סאב ולא מגבר הוא מתכוון להוציא

1000 ש"ח ולכן הוא לא יקבל מספיק באס כמו שהוא רוצה

מכאן שההמלצה היתה להביא 6X9 אחרי הקומפוננט

פורסם

יש מידבאסים שנשמעים כמו סאבים קטנים,אצלי למשל לא היה קומפוננט היי אנד אבל ההתתקנה היתה טובה והייתי מופתע מהבאס שהם הוציאו עד שלפעמים הם היו מושכים קדימה את הסאב..הכל עניין של התקנה נכונה ותנאים טובים שתספק לו.

שיפוצים..

פורסם

אתם שומעים את עצמכם? עם כל הכבוד הבחור עד לפני כמה ימים לא ידע מה זה קומפוננט אתם מדברים איתו על תנאי התקנה נכונים? לדבר כל אחד יודע, אבל תסבירו למישהו בעל תקציב של 500₪ איך להתקין קומפוננט עם תנאי התקנה הולמים אני מחכה..

אז כן מה שרפאל המליץ לך זה הכי נכון, 6x9 ייתן לך באס טוב יותר מקומפוננט.

תתחיל עם קומפוננט וכשתרצה להשתדרג עם הבאסים תחתוך את הקומפוננט מ80 הרץ ומעלה ותקנה 6x9.

JL Audio

פורסם

טריפ, אתה מנסה לעזור לבנאדם או להראות שאתה יודע?

לפי השאלה שלו אפשר לראות שהוא לא מתכוון להביא עכשיו איטום מטורף בעלות של עוד מאות שקלים (שלא נדבר על עלות הההתקנה של איטום כזה)

אנחנו רוצים לתת לו את המירב שהוא יכול להוציא מ1000 ש"ח ולא לגרום לו להוציא עוד 2000 לפחות בשביל מגבר וסאב.

אני הייתי ממליץ לך לשים קומפוננטים מסדרת כניסה של החברות המובילות (לדוגמא מורל טמפו או הרץ דיאצ'י שעולים בסביבות ה500+) שישמעו טוב גם ללא מגבר. ו6X9 בתקציב שנשאר. עדיף להשקיע יותר בקומפוננט.

אתה תקבל תוצאות שיהיו דרמטית יותר טובות מהרמקולים סטוק של הרכב (אלא אם כן קנית רכב מאובזר במיוחד)

בקשר לבאס, עם אותו איטום ואותה הגברה הבאס שתקבל עם קומפוננטים פשוטים לא יתקרב למה שתקבל מ6X9. באותה מידה הבאס שתקבל מ6X9 לא יתקרב למה שתקבל מסאב וופר.

• תוכן חדש...