Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מבלבל במוח, הוא הגיע לטיפול, אתה לא יודע איזה טיפול, יש טיפול קטן ב 450 שקל ויש טיפול גדול שגם יגיע ל 3 אלף.

צלחות מאחור מגיעות מושלמות עם מיסב וטבעת ל ABS, על זה תוסיף סט של אום + פקק אח' ורפידות מקוריות + צלחות בלם קד, מקוריות + סט רפידות בלם מקורי והטיפול והגעת בקלות ל 5 אלף.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתה מבלבל במוח, הוא הגיע לטיפול, אתה לא יודע איזה טיפול, יש טיפול קטן ב 450 שקל ויש טיפול גדול שגם יגיע ל 3 אלף.

צלחות מאחור מגיעות מושלמות עם מיסב וטבעת ל ABS, על זה תוסיף סט של אום + פקק אח' ורפידות מקוריות + צלחות בלם קד, מקוריות + סט רפידות בלם מקורי והטיפול והגעת בקלות ל 5 אלף.

הוא דיבר על בלמים קדימה +אחורה ותושבת מנוע.

בוא נניח שלא לקחו לחריטה והכל חדש צלחות קדמיות זוג נגיד 500 אחוריות עם מיסב 800 לזוג ונסחפתי רפידות עוד 600 נגיד.

תושבת מנוע גג 500 ש"ח לא הגעתי ל2500 +עבודה 3 אלף וזה מנופח איך הגיעו ל5 אש"ח?

נשמח לפירוט.

פורסם

יקר מאוד.

זה כולה מגאן 2, לא מרצדס Sקלאס דיסקים מחוררים.

בשביל בלמים היית הולך למוסך רגיל, היה צריך לצאת יותר זול.

פורסם
הוא דיבר על בלמים קדימה +אחורה ותושבת מנוע.

בוא נניח שלא לקחו לחריטה והכל חדש צלחות קדמיות זוג נגיד 500 אחוריות עם מיסב 800 לזוג ונסחפתי רפידות עוד 600 נגיד.

תושבת מנוע גג 500 ש"ח לא הגעתי ל2500 +עבודה 3 אלף וזה מנופח איך הגיעו ל5 אש"ח?

נשמח לפירוט.

הוא דיבר על טיפול ב1400 שח שזה טיפול גדול (בלי טיימינג) במגאן שהתנפח ל5 בגלל ברקסים ותושבת שזה יוצא 3600 על השאר שזה לא רחוק מההערכה שלך

פורסם

המחירים שצויינו כאן רחוקים מהמציאות ועוד ללא עבודה, אתם חיים בסרט שמוסך זה מוסד התנדבותי שעובד לשם שמים.

שיסרוק את החשבונית עדיף.

פורסם
הטיפול היה צריך להיות במוסך מורשה של קרסו בגלל שהם נתנו ל אחריות ל3 שנים [עומדים בה יפה יש לציין, למרות שנזקקתי רק לדבר אחד]

הם כן התקשרו לשאול וכמו שאמרת בוודאי לא רציתי לקחת סיכונים.

אני לא חושב שזה הוגן לפרסם את שמם למרות שאני באמת הולך לומר להם שלא שווה להפסיד לקוח בשביל כמה מאות שקלים.

אגב אני בגדול מופתע מאד לטובה מהמגאן למרות כל ההשמצות ששמעתי עליו לפני שקניתי [ולא הייתי קונה בלי האחריות של קרסן ל3 שנים].

אז למה אתה מעלה את השאלה? אתה תקוע איתם בגלל האחריות וכבר ביצעת את הטיפול (בלית ברירה מן הסתם) אז מה זה עוזר לך כעת?

בכל מקרה אם אתה ממש מתעקש לדעת אז למרבה הצער שילמת סכום גבוה עבור הטיפול והחלפים. רק כדי לתת לך נקודת יחוס, בשנה האחרונה עשיתי טיפול גדול, החלפתי תושבות מנוע וגיר ואת ארבעת הבלמים במרצדס שלי עם חלפי OEM של מרצדס והגעתי בסך הכל (כולל הכל) ל 3 אש"ח. ולהזכירך, מדובר במרצדס כך שהתשלום שלך נשמע גבוה בהרבה ממה שהיה ניתן לצפות.

המחירים שצויינו כאן רחוקים מהמציאות ועוד ללא עבודה, אתם חיים בסרט שמוסך זה מוסד התנדבותי שעובד לשם שמים.

שיסרוק את החשבונית עדיף.

נכון שמוסך אכן אינו מוסד התנדבותי ועובד כדי להרוויח אבל מחיר כזה לטיפול שאינו כל כך יוצא דופן ברכב משפחתי רגיל נשמע לך סביר?
פורסם

צריך לראות חשבונית ואז להחליט, תושבת יכולה להפוך לתושבות, טיפול יכול להפוך לטיפול + טיימינג וכו'. צריך פירוט מדויק.

פורסם
לשם השוואה:

בפיאט פנדה עלה לנו להחליף רפידות בלמים וצלחות קידמיות ב450 ש"ח כולל מע"מ וזה במורשה פיאט

וזה מחיר לא הגיוני לצד השני.

עד כמה שאני יודע רפידות קדמיות חלופיות עולות לפחות 150 ש"ח וכל צלחת (שוב לא מקורית אלא תחליפית) עולה גם כ-150 לאחת

יוצא 450 ש"ח לפני מע"מ לתחליפי.

מוזר לי קצת אבל אם אמרת, אמרת.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
וזה מחיר לא הגיוני לצד השני.

עד כמה שאני יודע רפידות קדמיות חלופיות עולות לפחות 150 ש"ח וכל צלחת (שוב לא מקורית אלא תחליפית) עולה גם כ-150 לאחת

יוצא 450 ש"ח לפני מע"מ לתחליפי.

מוזר לי קצת אבל אם אמרת, אמרת.

אעלה חשבונית אם צריך

how it's like to drive :twisted:

פורסם
אעלה חשבונית אם צריך

אין שום צורך, אין לך שום סיבה לשקר ואני מאמין לך.

אבל בדוק שוב אם הוחלפו לך במחיר הזה 2 צלחות ו-רפידות בשני הצדדים.

שמע, זה יוצא 385 ש"ח לפני מע"מ וזה כולל עבודה...

כמה זה שעת של מוסך היום? בזמנו זה היה 180

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
המחיר שציינת הוא רק לסט רפידות קד' ללא צלחות וללא עבודה

לא ולא

בדקתי עכשיו : 2 זוגות רפידות מקוריות + 2 צלחות תוצרת brembo + עבודה = 465 כולל מע"מ

פורסם

לא קיים דבר כזה על פני כדור הארץ, וצלחות ברמבו אלו לא צלחות מקוריות.

גם מוסך של נרקומן סגנון מוסכי טיפול ב 120 שקל לא יתן לך מחיר כזה פשוט כי הוא לא יכול, לא לפני ולא אחרי מע"מ.

פורסם

09-861-7474 מוסך שירות שחר פיאט נתניה

תתקשר ותבקש הצעת מחיר להחלפת בלמים קדמיים לפיאט פנדה 2009

לגבי הבלמים ברמבו הוא היצרן oem של אלפא אז מדובר בסטנדרט זהה ליצרן

• תוכן חדש...