Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הבא אני אמור בעזרת השם לקבל רכב חדש, איך הייתם ממליצים ליישם את החומר, האם השלבים הם אותם שלבים כמו על רכב עם מספר שנים על הכביש שהספיק כבר לקבל משקעים?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
בשבוע הבא אני אמור בעזרת השם לקבל רכב חדש, איך הייתם ממליצים ליישם את החומר, האם השלבים הם אותם שלבים כמו על רכב עם מספר שנים על הכביש שהספיק כבר לקבל משקעים?

מדובר במוצר מאוד איכותי שצריך להחזיק זמן רב.

במידה ואני הייתי מיישם אותו הייתי דואג לנקות היטב את המרכב משמע פלסטלינה ופוליש יסודי.

שטיפה טובה ככל שתיהיה לא מספיקה.

מבחינת היישום עצמו למיטב הבנתי (לא ניסיתי) זהה ליישום אוטם צבע אחר

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הערכתי שצריך פלסטלינה, אך השאלה היא אם צריך גם פוליש?

הרי הצבע של הרכב חדש, מה גם שאני מניח שלא אקבל את הרכב עם סווירלים ושות'.

פורסם

אני יישמתי אופטיסיל, על קיה ריו חדשה לחלוטין יום אחרי שקיבלתי.

פלסטלינה אולי כן, פוליש נראה לי מוגזם מאוד.

ד"א אם אתה צריך פלסטלינה יש לי, קניתי מאיביי והגיע 3 חתיכות במקום 2, איזה רכב מדובר?

פורסם
אם האוטו עובר לפני המסירה במכונת שטיפה קרוב לוודאי שיהיו סווירלים, אם זה בצמפיון אז בטוח יהיו

בדיוק על זה חשבתי כשאמרתי פוליש...

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

היי m.l ה opti seal זהו חומר שונה מה opti coat, הבנתי שהוא צריך הכנה מעמיקה יותר כי זה הוא חומר שנשאר על הרכב מספר לא מבוטל של שנים,

הרכב נמסר אליי מכלמוביל, איך הם בהכנות הרכבים?

פורסם

אני יודע שאופטי סיל זה שונה, אבל פוליש לרכב חדש לחלוטין?

אישית קיבלתי מקיה את הרכב ללא שום שריטה או סווירלים, בדקתי שעה מול אור ופנס, צבע חלק לחלוטין ונקי , יש על הגג ממש ממש(!) נגיעה קלילה של סווירלים, חוץ מזה כלום.

לא יודע לגבי כולמוביל, בכול מקרה תתחדש על הרכב (איזה?)

פורסם
אבל פוליש לרכב חדש לחלוטין?

כנראה הדיטיילר הכי רציני שיש לנו במדינה (יבגני)

https://www.facebook.com/pages/Ness-Detail/200798486623054?sk=photos_albums

אתה יכול לראות באלבומים שלו שהוא עושה פוליש לרכבים חדשים ואפילו לרכבים שרק עמדו בתצוגה!

ולא מדובר במאזדות או טויוטות......

פורסם

כל פעם שאני רואה את זה אני מקווה שהיצן של פרארי ומזראטי לא רואה מה עושים פה לרכבים שלהם.

הרכבים האלה יוצאים מהמפעל אחרי בדיקות קפדניות של צבע ..כמות הפאקים שיבגני מוצא ברכבים האלה

מעידה מבחינתי על טיפול לקוי מאוד של החבר'ה שמעבירים בארץ את הרכבים.

לדעתי גם אם יהיו סווירלים אז יהיו מאט מאוד, תעבור עם גלייז כמו בלאק לייט על הרכב ואז תצפה באופטי קואוט..

כי באמת חבל להניח מוצר שנשמר שנים על צבע לא מושלם (או קרוב כל האפשר)

פורסם
היי m.l ה opti seal זהו חומר שונה מה opti coat, הבנתי שהוא צריך הכנה מעמיקה יותר כי זה הוא חומר שנשאר על הרכב מספר לא מבוטל של שנים,

הרכב נמסר אליי מכלמוביל, איך הם בהכנות הרכבים?

כלומוביל במקרה שלי (מיצובישי) לא טמנו ידם בצלחת והיו סווירלים

פורסם
הערכתי שצריך פלסטלינה, אך השאלה היא אם צריך גם פוליש?

אני הייתי נמנע מביצוע פוליש לרכב חדש לחלוטין כי אין לך סיבה להוריד שכבת לכה ויש מספיק פתרונות לטשטוש סווירל'ס ללא פוליש.

אתה יכול לעשות שימוש בחומר SWIRL X של מגוויר'ס, הוא ייטשטש לך חלק ניכר מהסווירלים שאולי יהיו, לאחר מכן תיישם את ה-OPTI COAT. (אפשר לפני ה-OPTI ליישם גלייז, גם זה יכול למלא חלק מהשריטות).

בכנות- לא הייתי נוגע ברכב חדש לגמרי עם פוליש, מיותר לחלוטין, בייחוד מפני שגם אם תעשה פוליש זה לא יימנע את חזרת הסווירלים כמה שטיפות לאחר מכן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רכב חדש יכול להגיע עם פגמים,ואפילו הרבה פגמים בצבע.

צאו מהסרט שאסור לגעת עם פולישר ברכב חדש,זאת שטות,מי שעובד נכון יכול לעשות לאותו הרכב פוליש יותר מפעם וגם יותר מ10 פעמים.

רמת ההכנה של היבואנים בארץ או הדלירים בחול זה פח זבל,בגלל זה נדיר למצוא רכבים חדשים ללא פגמים בצבע,הרבה פעמים פגמים בולטים.

מה שחשוב ביישום OPTI-COAT זה שהצבע יהיה נקי לחלוטין מזהומים בצבע,גם אחרי פוליש אפשר להוציא הרבה חרא מהצבע.

תקנה לך CLEANSER,לNANOLEX יש CLEANSER בצורת ספריי שמאד קל לעבוד איתו והוא מעולה.

אחר כך תעבור עם חומר מוריד שומנים כמו ERASER של חברת CARPRO.

רק אז תיישם את הOPTI COAT,ואז החומר "ייתפס" מעולה בצבע ויחזיק מעמד לכמה שנים טובות.

תשים לב רק לב שאתה מורח שכבה דקיקה ושווה,כי אם החומר מתייבש,הוא יורד רק עם פןליש!.

פורסם

מיישם פוליש שנים על גבי שנים (כמה פעמים על אותו רכב) גם על רכבים חדשים שרכשתי

מעולם לא נתקלתי בבעיה כל שהיא של צבע דהוי או קילופי לכה. דווקא מי שלא דואג לעשות את זה

מידי פעם גורם יותר נזק לצבע מיישום פוליש.

לפותח השאלה,אין שום בעיה ליישם פוליש עדין (גם גס) על רכב חדש גם אם הוא במקרה מאזדה או טיוטה...

• תוכן חדש...