Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s70 כנראה ראש מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי וולוו s70 לאחרונה הרכב שותה מים בכמויות, משהו כמו בקבוק ליום

כל הבדיקות שעשיתי [לבד, לא במוסך] לא מצאתי שום נזילה, מה שאומר שכנראה אחד הצילינדרים או יותר שותה אותם.

השאלה האם כדי לפתוח כעת את המנוע ולשפץ כשכנראה הנזק עדיין קטן? או לחכות עד ש...:mad2: כשסביר להניח שזה יתקע אותי באיזה חמסין שאצטרך להתבשל עד שיגיע הגרר.

השאלה גם אם לפתוח מנוע בשלב הזה תוזיל את העלות מחריטה של ראש שעבר התחממות?

נ.ב. יש טוענים שכיוון שזה מנוע אלומיניום לא עושים לו ראש אלא מחליפים מנוע. בעניין הזה הדעות קצת חלוקות.

תודה מראש לעונים והמייעצים.

פורסם

לא בדיוק מגמגם דיי רועד בהנעה לכמה דקות ויש סיכוי שצריך ניקוי מצערת. אני מקווה ביום שישי לנקות.

לגבי עשן לא בדקתי, הרכב עבר טיפול 10 לפני שבועיים ולא ראינו משהו מוזר בשמן.

בדקנו קולר גיר.

פורסם
לא בדיוק מגמגם דיי רועד בהנעה לכמה דקות ויש סיכוי שצריך ניקוי מצערת. אני מקווה ביום שישי לנקות.

לגבי עשן לא בדקתי, הרכב עבר טיפול 10 לפני שבועיים ולא ראינו משהו מוזר בשמן.

בדקנו קולר גיר.

רכב מגמגם בהנעה לכמה דקות יכול להעיד על מעבר מים מהראש לצילינדר כשהרכב עומד.

היה לי מקרה דומה עם הקסנטיה שאף אחד לא ידע להסביר לי למה האוטו רועד בהנעה.

פרק את הפלגים ותראה עליהם סימני מים.

כנראה שאין מנוס מלשפץ ראש.

פורסם

עשיתי בדיקה של הבלון שמתחבר למכסה רדיאטור [כמו של המדי לחץ דם הישנים] ולא הראה בריחת אויר. רק שהבודק אמר לי שהבדיקה לא תקינה כי צריך לבצע אותה במנוע קר לגמרי!! והוא ביצע אותה כשעה לאחר נסיעה.

פורסם

השאלה עם שיפוץ כעת יהיה יותר זול משיפוץ מלא אחרי שהראש יתחמם? או שההבדל לא משמעותי?

פורסם

לפני שתחליט לשפץ ראש מנוע עדיף לגשת למכון רדיאטורים לבדוק את מערכת הקירור בלחץ- תתפלא אבל אם הרכב לא התחמם לא בטוח שהבעיה בראש המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון:

היום הייתי במוסך. ביצע את כל הבדיקות, ומצא עקבות של מיים בצילינדר

צריך לעשות ראש. נקווה שהנזק לא נורא.

פורסם
עדכון:

היום הייתי במוסך. ביצע את כל הבדיקות, ומצא עקבות של מיים בצילינדר

צריך לעשות ראש. נקווה שהנזק לא נורא.

אם המנוע לא עבר טראומה של התחממות, אז כנראה יש לך סדק דווקא בבלוק.

חושב שעדיף להחליף מנוע. אבל,

טרם ההחלפה לנסות לאטום הסדק בעזרת חומר הנקרא WONDARWELD של חברת HOLTS

http://www.holtsauto.com/products/group/repair-and-maintenance/cooling-repair-systems

אני הכרתי בחור שתיקן מנוע של דיסקברי בנזין כך (נסע איתו לפחות שנתיים לאחר התיקון).

בהצלחה

רענן

• תוכן חדש...