Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במקרה היום מצאתי מכונה שהייתה אצלנו, היא שומשה לשיוף עץ בעבר, אבל נראה לי שהיא דיי דומה גם למכונות שמשתמשים בה לפוליש/ווקס, יש לה משטח עגול עם "סקוטש". ואם אני לא טועה יש באייביי פדים עם "סקוטש", אז יתכן שניתן לחבר אותם למכונה ולעבוד איתה.

אך אני באמת לא בטוח אם זה היעוד שלה באמת, אז אני מצרף לכם תמונה, אשמח לדעת מה אתם חושבים האם היא מתאימה לעבודה עם פדים לווקס/פוליש ? מישהוא במקרה עבד עם מכונה כמו זאת?

123_zpsd3e6a3d1.jpg

תודה :)

פורסם

תפעיל אותה.אם היא פועלת בתנועת הספרה שמונה כאשר היא מסתובבת תוכל להשתמש בה (זה נקרא DA)

אם היא רק מסתובבת אני לא ממליץ לך להשתמש בה..כי למישהו לא מיקצועי ומיומן ייקח ממש מאט זמן לשרוף את הצבע.

תבדוק גם אם ניתן לכוון מהירויות..זה חשוב.

מהצד השני, אם אתה מוכן לקחת על עצמך את האחריות אין שום בעיה לעבוד איתה.. פרט לעובדה שהיא מאוד חלשה (380 וואט) וכנראה לא תקבל בה תוצאות מרשימות, היא עדיין תהיה יותר טובה מעבודה ידנית.

פורסם
תפעיל אותה.אם היא פועלת בתנועת הספרה שמונה כאשר היא מסתובבת תוכל להשתמש בה (זה נקרא DA)

אם היא רק מסתובבת אני לא ממליץ לך להשתמש בה..כי למישהו לא מיקצועי ומיומן ייקח ממש מאט זמן לשרוף את הצבע.

תבדוק גם אם ניתן לכוון מהירויות..זה חשוב.

מהצד השני, אם אתה מוכן לקחת על עצמך את האחריות אין שום בעיה לעבוד איתה.. פרט לעובדה שהיא מאוד חלשה (380 וואט) וכנראה לא תקבל בה תוצאות מרשימות, היא עדיין תהיה יותר טובה מעבודה ידנית.

ואם השימוש בה יהיה רק לווקס, האם יש סיכון לשרוף או לעשות נזק לצבע (עדיין לא בדקתי אבל גם אם התנועה שלה במעגלים ולא בשמניות)?

פורסם

אז למה בעצם לא לקנות מכונה כזו, הרי היא da ורוב המלטשות האלו זולות משמעותית ממכשירים יעודיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

^ כי אני לא רציתי לקנות מלכתחילה ומצאתי את זאת במקרה במחסן, ובאתי לשאול אם זה אותו דבר. אם כן, אז אני אתחיל ללמוד איך משתמשים בדברים האלה לווקסים למשל...

זה לא שאני רוצה לפברק מכונה או משהוא, אני יודע שניתן למצוא מכונות לפוליש/ווקס במחיר סביר

פורסם

יפה, אני שאלתי למה לא לקנות מכונה כזו במקום מכונת פוליש יעודית כגון הdas pro?

הרי שהיא עולה פחות מחצי מהdas.

הפנתי את השאלה כלפי כלל הפורום ולא לך ספציפית, מקווה שכוונתי הובהרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היי

אני במקומך הייתי קונה מכונה ופדים של מגווירס

מחיר סביר ויש אבא ואמא מבית 3M חברה כמו מגווירס.

הבחירה היא רק שלך.

בהצלחה.

פורסם

BELLVIT לא הבנתי..אתה סוכן שלהם או משהו?? כי אם כן פשוט תגיד.

O92-אחי בשביל למרוח ווקס אתה לא צריך מכונה. מורחים עם פד והמהדרין מורחים בתנועות ישרות ולא מעגליות.. והמחמירים מורחים בידיים.(אני לא מהמחמירים8))

ArikC- למה לא קונים כאלה? כי הן לא אמינות,כי הן חלשות,כי הן לא מותאמות לעבודה עם רכבים (כמוצר ייעודי).. כי כמו שלמדת פה בפורום ואולי גם לפני..גם סבון כלים ינקה לך את הרכב אבל אתה לא תשטוף איתו נכון?

פורסם

לE-A

אני עובד עם כולם,לכל חברה יש מוצר טוב

אני מפרגן לכל חברה שיש לה מוצרים איכותיים,

לגבי מכונות פוליש,יש לי 5/FLEX DUA3401,RUPES 21 כמו כן גם MAKITA ואפילו DEWALT

וגם של מגווירס

הכל בא עם ניסיון ותוצאה שאתה רוצה להגיע.

בהצלחה

פורסם

O92-אחי בשביל למרוח ווקס אתה לא צריך מכונה. מורחים עם פד והמהדרין מורחים בתנועות ישרות ולא מעגליות.. והמחמירים מורחים בידיים.(אני לא מהמחמירים8))

כן כך אני עושה תמיד, אבל יש שטוענים שעם מכונה יוצא יותר טוב לכן שאלתי :)

• תוכן חדש...