Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעש דומה לבקבוק קולה שמועכים אותו.

ובדרכים משובשות גם, חבל האוטו נשמע כמו עגלה בגלל זה

בורה 1.6 2000

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה, שכחתי מהשרשור הזה.

אכן מה שהוחלף זה בולמי זעזועים והעלות היא 500 ש"ח לזוג חדש ומקביל למקורי ו 200 ש"ח עבודה.

ולא בדקתי שוב, היה לי דברים יותר חשובים לסדר ונגמר התקציב.

פורסם

שלילי. הבעייה היא כנראה תותבי משולשים קדמיים (בושינג)

כך אפשר לבצע בדיקה כדי לאמת/לשלול:

לרסס ספריי על בסיס שמן על התותבים של המשולשים (רצוי כשהרכב על ליפט כדי שאפשר יהיה להגיע בקלות עם ההתזה מסביב לכל התותב כמו שצריך)

אם אחרי זה אחרי נסיעה של כמה ימים הרעש נעלם או פחת בצורה משמעותית - זו הבעייה. והרעש כנראה יחזור אחרי מספיק זמן.

בדרך לא מדובר בבעייה בטיחותית, רק מטרד לאוזן.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
שלילי. הבעייה היא כנראה תותבי משולשים קדמיים (בושינג)

כך אפשר לבצע בדיקה כדי לאמת/לשלול:

לרסס ספריי על בסיס שמן על התותבים של המשולשים (רצוי כשהרכב על ליפט כדי שאפשר יהיה להגיע בקלות עם ההתזה מסביב לכל התותב כמו שצריך)

אם אחרי זה אחרי נסיעה של כמה ימים הרעש נעלם או פחת בצורה משמעותית - זו הבעייה. והרעש כנראה יחזור אחרי מספיק זמן.

בדרך לא מדובר בבעייה בטיחותית, רק מטרד לאוזן.

אם גומי התותב קרוע לחלוטין יש מגע ישיר בין המשולש לבמרכב כך ששום שמן שבעולם לא יעזור פה.

פורסם

ברגע שמחליפים בולמים מומלץ להחליף את כריות הבולמים למקורים או תחליפי איכותי.

בכל אופן יש סיכוי שהרעשים נובעים מהכריות של הבולמים או מהבושינגים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

כשתשווה בין תפוזים לתפוזים, התדהמה שלך בהחלט תהיה מוצדקת. העניין הוא שפותח השרשור כתב במפורש שלא מדובר בבולמים מקוריים אלא במשהו תחליפי. כידוע, יש תחליפי איכותי ביותר ויש תחליפי שמקומו בזבל. איזו מבין האפשרויות הוא בחר - את זה הוא לא ציין.

מאידך, גם אתה עצמך לא ציינת היכן הבולמים שקנית נמצאים על הסקאלה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה, עכשיו נזכרתי שהמוסכניק אמר אם הרעש ממשיך להגיע שוב למוסך וירססו חומר.

השכלתי מהתגובות עכשיו אני יותר שולט בעניינים. תודה.

פורסם
תודה רבה, עכשיו נזכרתי שהמוסכניק אמר אם הרעש ממשיך להגיע שוב למוסך וירססו חומר.

השכלתי מהתגובות עכשיו אני יותר שולט בעניינים. תודה.

בקיצור, אני מקווה שזה לא המצב, אבל נשמע שסתם השחילו אותך בזוג בולמים שכנראה הרבה פחות טובים ממה שהיו לך מקודם.

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...