Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

>>>פיז'ו 205 CTi, שנת 89' 1600 סמ"ק - סיבוב שני...<<<

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קומבינה, מה חסר קומבינות?!

קשה להבין את העניין הזה של רכבים כאלה שהם בור ללא תחתית אבל תנסה בכל זאת....

אל תיקנה את הרכב הזה-תתרחק ממנו כמו מאש.

פורסם

אתה ממשיך לטחון פה מים.. לא יעזור גם ללכת אליו עשר פעמים ולגלות את השריטות הכי קטנות בעזרת מיקרוסקופ.

קח את האוטו לבדיקה מקצועית.

פורסם
קומבינה, מה חסר קומבינות?!

קשה להבין את העניין הזה של רכבים כאלה שהם בור ללא תחתית אבל תנסה בכל זאת....

אל תיקנה את הרכב הזה-תתרחק ממנו כמו מאש.

עם כל הכבוד לזה שאתה בן אדם

מה אתה מזיין בשכל

מה אתה יודע על האוטו הזה בכלל ? הבנאדם הסתכל על דקויות

גם לי המנעול שרוט

גם לי יש שריטות!

אז מה ? גם לי הגריל עקום כי חסר לו בורג

אם אתה רוצה אוטו חדש

לך תקנה אחד מהחברה.

אל תקשיב לשטויות שמנסים לקנות לך

פנסים קדמיים מפירוק יעלו 250 לזוג.

איזה תושבות שמכוונות אותם בראש שלך? רואים שאין לך 205

תקח לבדיקה כבר

אם אין שאסי תקנה

כי אם אתה לא קונה

אני קונה

מפרק את הגיטיאיי

ועושה גיטיאיי קבריולט.

וכל זה ב13 אלף שקל.

ואגב (נערך אח"כ)- אני אישית שונא אנשים שבאים לראות רכב ומסתכלים על כל פיפס קטן ושריטה פה ושריטה שם

זה מעצבן. הרי זה אוטו בן 15 שנה

אז יש לו שריטה במנעול

אז הסמל מאחורה לא עבר הטבלה בניקל

אז מה ? אתה מקבל אותו הרבה מתחת למחירון.

פורסם

אם אתה כ"כ מעוניין ברכב אז אולי תלך ותיקנה אותו אתה - הוא עדיין מוצע למכירה ובמחיר ממש טוב.....

דיבורים דיבורים....

פורסם

תאמין לי שאני שוקל את זה ברצינות...

כבר ראיתי מספר כאלו, אבל מצבן לא היה טוב.

בכל אופן, לבעל המודעה המקורית

אם אתה לא רוצה, אל תקנה.... תזרוק לי את הכתובת והמספר, אני ייתעניין יותר לעומק

פורסם

לפנס ראשי יש בורג כיוון שאיתו מכוונים את הגובה ופיזור האלומת האור

לא צריך להיות בעיה להשיג מפירוק

מפרק את הגיטיאיי

ועושה גיטיאיי קבריולט.

וכל זה ב13 אלף שקל.

רואים כמה אהבה יש לך לאוטו (או שאין ) לא מפרקים אוטו שעוד מעט לא נראה על הכביש אם הוא בסדר מבחינת שילדה בשבלי חלקים או באגי או נדנדה

תשמרו על מה שנשאר רמז לא נשארו הרבה היא בסכנה הכחדה

לבעל הודעה קח לבדיקה במכון

תערוך חיפוש בפורום תתסתכל ב www.psi.co.il

אבל לא תמצא תשובה מוחלטת באף מקום התשובה באה מהחלטה שלך לקנות או לא

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם
עם כל הכבוד לזה שאתה בן אדם

מה אתה מזיין בשכל

מה אתה יודע על האוטו הזה בכלל ? הבנאדם הסתכל על דקויות

גם לי המנעול שרוט

גם לי יש שריטות!

אז מה ? גם לי הגריל עקום כי חסר לו בורג

אם אתה רוצה אוטו חדש

לך תקנה אחד מהחברה.

אל תקשיב לשטויות שמנסים לקנות לך

תקח לבדיקה כבר

אם אין שאסי תקנה

כי אם אתה לא קונה

אני קונה

מפרק את הגיטיאיי

ועושה גיטיאיי קבריולט.

וכל זה ב13 אלף שקל.

ואגב (נערך אח"כ)- אני אישית שונא אנשים שבאים לראות רכב ומסתכלים על כל פיפס קטן ושריטה פה ושריטה שם

זה מעצבן. הרי זה אוטו בן 15 שנה

אז יש לו שריטה במנעול

אז הסמל מאחורה לא עבר הטבלה בניקל

אז מה ? אתה מקבל אותו הרבה מתחת למחירון.

סליחה ממש לא רוצה להעליב אבל אתה טועה ומטעה וזה בגלל שכנראה אתה לא יודע מה זה CTI ואחרי התשובה על הפנסים גם GTI אני לא בטוח שאתה מכיר טוב אפילו שיש לך אחת.

לפנסים אכן יש תושבות פלסטיק מתכווננות - 200 שקל לפנס - אכן בפירוקיה, אם תמצא יעלו לך השתיים 100 ש"ח ביחד.

אבל גומי לדלת (נראה שולי נכון) 800 ש"ח כל צד!!! אין בארץ - לחכות חודש ליבוא אם יש מישהו מורשה שיסכים למלא עבורך טופס הזמנה מחו"ל לרכב שמעל 7 שנים.

חלודה קלה בחיבור בין הגג למרכב - מחלה! מחלה! מחלה! של ה CTI. תושבות הגג רקובות לגמרי ואני חותם על זה כמעט בוודאות בלי לראות את הרכב. סימן ההיכר התחלת החלודה - אחר כך נסדק שם המרכב. כל תושבת 350 ש"ח - שוב ייבוא מחו"ל - כי בפירוקיה הן רקובות יותר. גג חדש (אם יש צורך) באיכות סבירה יעלה לא פחות מ 8000 ש"ח - מה שעושים ב 4000 עושים כל שנתיים שלוש!

גג חדש 12000 ש"ח וזה רק החיצוני בלי בידוד ובלי פנימי.

תן לי מספר רכב והסכמה מבעל הרכב ואני אתן לך את כל הפרטים שיש ללובינסקי על מה שעבר הרכב.

CTI זה לא GTI היא עולה כפול - ועולה כפול גם לתחזוקה. החל מביטוח - אם בכלל תמצא מי שיסכים לבטח לך את הגג וכלה בתחזוקה שוטפת - וזה למרות שרוב המכלולים זהים ל GTI.

בקיצור - אני לא יודע מי הבחור שממליץ לך בחום לרכוש את ה CTI אבל כבעל CTI השמורה ביותר בארץ (לפחות לדעתי) אני אומר לך שתבדוק טוב טוב למה אתה נכנס.

אלון

פורסם

אלון, אני לוקח את דבריך ברצינות רבה, אבל יחד עם זאת אתה בטוח שאתה לא קצת מגזים?

גם אם כל מה שאמרת על הגג והפנסים נכון, אם תוסיף ל-13K את ההוצאות השוטפות והחלפים המתבקשים לרכב (גומיות, פנסים וכו'), עדיין תישאר הרבה מתחת ל-21K של המחירון, נכון?

בהנחה שתוצאות הבדיקה מעידות שהשאסי במצב טוב, המכניקה במצב סביר, כמו גם השילדה עצמה, עדיין יש בעיניך סיבה לפסול את הרכב?

אולי כדאי לקחת את הרכב לבדיקה ולא לפסול אותו על הסף כפי שאני גוזר מדבריך?

אני ממש מצטער, שוב - זו פעם ראשונה שאני ניגש לרכישת רכב ללא ליווי וייעוץ צמוד מסביבי...

:roll: *ניגש ללבוש חליפה חסינת אש* :?

:idea:
פורסם
אלון, אני לוקח את דבריך ברצינות רבה, אבל יחד עם זאת אתה בטוח שאתה לא קצת מגזים?

גם אם כל מה שאמרת על הגג והפנסים נכון, אם תוסיף ל-13K את ההוצאות השוטפות והחלפים המתבקשים לרכב (גומיות, פנסים וכו'), עדיין תישאר הרבה מתחת ל-21K של המחירון, נכון?

בהנחה שתוצאות הבדיקה מעידות שהשאסי במצב טוב, המכניקה במצב סביר, כמו גם השילדה עצמה, עדיין יש בעיניך סיבה לפסול את הרכב?

אולי כדאי לקחת את הרכב לבדיקה ולא לפסול אותו על הסף כפי שאני גוזר מדבריך?

אני ממש מצטער, שוב - זו פעם ראשונה שאני ניגש לרכישת רכב ללא ליווי וייעוץ צמוד מסביבי...

:roll: *ניגש ללבוש חליפה חסינת אש* :?

בחיים אין ארוחות חינם.... המוכר יודע מה שאתה יודע ויותר. אם לישר קו היה עולה 2000 - 3000 ש"ח הוא היה מיישר קו ומוכר במחיר גבוה יותר.

מ 13000 ל 21000 ש"ח יש לך 8000 ש"ח - זה בוודאות לא מספיק ליישר קו ב CTI אלא אם אין לך בכלל בעיות בגג. רק גומיות לדלתות יעלו לך 1600 ש"ח. תושבות לגג עוד 700. גומיות לגג עוד 1000 (3 גומיות בכל צד). עבודה - אם אין מה לשפץ בגג כ- 500 ש"ח (כל המחירים לפני מע"מ) זה לפני פרונט (תפוחים, משולשים, מוטות מייצבים ציריות וכו' - תלוי מה צריך). אם אכן אין פגיעה בשאסי - והמנוע תקין/סביר - אז זו עיסקה לא רעה - משום מה, אני בספק...

תחתים את בעל הרכב שהוא משלם את הבדיקה אם יוצא פגיעה בשלדה וקח אותו לבדיקה - רק כך תדע באמת את מצבו...

אלון

פורסם

בקיצר, לפני שאנשים מתחילים לעלות לטורים גבוהים

אולי פשוט תיקח את האוטו לבדיקה ותראה מה התוצאות ? כמובן שתחתים את בעל הרכב עוד מהתחלה על השאסי.

כל שאר הדברים הם ברי טיפול.

הכל בהתאם למה שאתה חושב... אם אתה מוכן לקנות רכב עם מנוע גמור או לא, אני אישית ב 8 מתחת למחירון הייתי קונה רכב עם מנוע גמור ועוד כל מיניי פיצפקס.

מקסימום אם הגג מת תיסע ברכב רק בקיץ :lol:

תיידע אותנו בתוצאות הבדיקה. אני בטוח שהאיש עם ה"CTI הכי שמורה בארץ" ישמח לעזור לך.

פורסם

עשית סיבוב על הרכב? כי לא דיברת בכלל על איך שהרכב נשמע, או נוסע וכו'

זהו רכב ישן, זה טבעי שיהיו שריטות פה, קרעים שם וכו'

אלא אם כן הרכב "נבנה מחדש" ותאמין לי, רכב כזה לא ימכר בסכום כזה.

ד"א

אלון אני החלפתי גומיות מסביב לדלתות, וזה יושב יופי, אני לא יודע אם זה מקורי או לא, זה עלה לי 70 ש"ח למטר.

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

לא רק הגומיות יושבות יופי - גם הצבע החדש על כל האוטו כולל הגנטים!!:roll:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...