Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

>>>פיז'ו 205 CTi, שנת 89' 1600 סמ"ק - סיבוב שני...<<<

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נראה טוב ולא מריח טוב מכיוון שלכל דבר יש מחיר, ואין ארוחות חינם. CTI שנמכרת ב-13,000 ש"ח אומר CTI שדורשת הרבה מאוד עבודה, או חתול בשק. בכל אופן זה לא רעיון טוב למי שאין לו כיסים עמוקים.

מכל הבחינות - יד גבוהה יחסית, קילומטראז' גבוה, גג במצב לא בדיוק תקין, צביעה מאדום ללבן ושטויות אחרות נראה שפשוט לא כדאי.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעלים של CTI שמכבד את עצמו, לפחות את הרכב, לא ימכור רכב במצב טוב במחיר כזה!

אולי יש לבנאדם מניעים משלו, אני לא מכיר את הרכב!

אבל עדין, אל תצפה לקנות במחיר הזה רכב שאתה לא צריך להשקיע עליו שום דבר, זה בחיים לא יקרה!

בהצלחה לך, אם יש לך את הממון, לא חסרות CTI למכירה.

יש גם את ה CTI של אדריאן, אני לא בטוח שהיא עדין למכירה, אבל תחפש.

הCTI שלו ממש מושקעת!

בהצלחה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

Fkl0ster - קודם כל נעים מאוד,

אני הייתי במצב שלך בדיוק לפני כשלושה חודשים, ולבסוף קיבלתי החלטה שהיא - לקנות CTI.

כשקניתי את הרכב הוא היה במצב טוב, אך דרש יישור קו שעלה כ4,000 ש"ח שכללו לא רק מכניקה אלא גם קוסמטיקה, היום האוטו במצב מצוין, ואין לי איתו בעיות. אני הכנתי מראש את הסכום הנ"ל בידיעה שאני אצטרך לעשות לו יישור קו. היום אני יכול להגיד לך, שהרכישה שעשיתי הייתה מאוד כדאית ואני נהנה מכל רגע עם האוטו הזה ולא בגלל הפוזה, אלא בגלל הנוחות שלו, והבריזה שאתה מקבל בערבי קיץ חמים.

ציינת מקודם שאתה בן-אדם לא שגרתי שאוהב ללכת נגד הזרם ואוהב דברים מיוחדים, וגם אני כזה. עד היום, לא היה לי אפילו רכב אחד שגרתי כדוגמת "סובארו DL", אלא רק מפלצות ואופנועים. לכן, מניסיוני הלא קטן בתחום המוטוריקה, אני ממליץ לך בחום ללכת ולקנות את הרכב, כי כסף בא וכסף הולך, והסכום שמדובר עליו פה לא כזה רציני, ואתה לא חייב ללכת ולסדר את הכל במכה, האוטו עדיין ייסע.

יש הרבה CTI בעיתון פוקוס האחרון, תתקשר ותברר, מה כבר יכול להיות?

אם תקנה רכב מתחת למחירון בידיעה שתצטרך להשקיע את הכסף ליישור קו, אז דייהנו, תקבל רכב במחיר מחירון(ואפילו אולי טיפה יותר) לאחר יישור קו.

בקיצור, לך עם הלב, על כל רכב שתקנה תיהיה השקעה, על זה טיפה יותר.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

שוב שלום ותודה על התגובות המעודדות!

שוחחתי עם הבעלים שנית והוא זכר אותי לפי הקול. לטענתו הרכב כמעט נמכר אתמול, פעם שניה שזה קורה בשבוע. מצד אחד זה תמריץ פסיכולוגי המופעל עלי מצידו...מצד שני זה לא בדיוק מזהיר לשמוע בעיני קונה פוטנציאלי ששתי עיסקאות רכישה "פוצצו" בדקה ה-90. מתבקש שזה ישמע חשוד מאד...

נקודת אור יחידה היא שהוא מוכן שאקח את הרכב לבדיקה במכון מורשה ללא שום בעיות. הוא מוכן להפקיד את הרכב בידי לבדיקה "בעיניים עצומות". נשמע שהוא משוכנע בנוגע לטיב הטכני של הרכב שלו ואף הוסיף ואמר כי יש בידיו מסמכים המאשרים ביצועם של טיפולים שונים שנעשו לרכב תחת חסותו.

מה אתם אומרים? מצד אחד הריח הרע ניגר ונידף מכל כיוון אבל אם הוא מוכן לתת את הרכב לבדיקה, מה רע? מקסימום אני אפסיד כמה מאות שקלים, אך מצד שני אולי ארוויח רכב במצב מכני סביר או לכל הפחות כזה שלאחר השקעה של 10,000 ש"ח שאני מקבל "מתנה" ברכישה, אוכל להשביחו ולהביאו למצב מכני של מעל מה שרכב משנתון כזה הנמכר במחיר המחירון המלא שלו מסוגל לספק לבעליו.

הערת צדדית: אני מקווה שאני לא מציק יותר מידי עם כל השאלות וההתלבטויות...נו, טוף, זה לא עולה כסף! :wink:

:idea:
פורסם

אנשים מה קורה לכם?!

אתם מפחידים אתה הבחור עד מוות,אומנם אני לא מכיר את הרכב ,אבל נא לא להגזים,אנשים פה זורקים סכומים אסטרונומיים ,שאפשר לרכוש בהם כבר פונטו קבריולט.

רכב הכי מונזח אפשר להביא למצב מצויין ב10 אלף הכי הרבה,מה נסגר איתכם.

נכון שהרכב הזה מצריך תשומת לב קצת יותר מרכב רגיל ,אבל זה סך הכל רכב קבריולט לא פרארי או לוטוס.

וSRS אני חייב לומר שהיית יותר מדי דרמטי בתגובה שלך.

ולכותב ההודעה 10 אלף נשמע מחיר טוב אם לרכב אין שאסי ,בהפרש תוכל לעשות "ישור קו" שיביא את הרכב למצב מעולה,פשוט תתכונן לזה שתצטרך לשפוך כסף לאחר הקניה,והרכב מצריך יותר תשומת לב מרכב רגיל.

אתה אוהב את הרכב קנה אותו זה הכי חשוב,אין מבחן רשמי להחזקת פיז'ו 205 CTI אז אל תהיו כאלה דרמטיים.

בהצלחה.

איציק.

פורסם

"רכב הכי מונזח אפשר להביא למצב מצויין ב10 אלף הכי הרבה,מה נסגר איתכם."

טעות חמורה בידיך חבר....אל תאמר סתאם דברים שאין עליהם בסיס.

להשקעה על רכב אין סוף ואם לוקח "רק" 10000 ש"ח להביא את הרכב הנ"ל למצב מושלם אז תאמין לי שבעליו היה משקיע את הסכום ומוכר מעל המחירון.

רכב זה בור ללא תחתית ובמיוחד רכב כזה-הוא ימצא את עצמו כל שבוע במוסך והוא ייתקע איתו כל שני וחמישי,עדיף לשלם מחירון או אפילו טיפה מעל ולקבל משהו טוב.

אני מכיר את אלה שאומרים קח לבדיקה בעיניים עצומות.....בלה בלה בלה...כשהולכים לבדיקה הכל יוצא שחור .

אתה יודע מה? קח את הרכב לבדיקה ,תוציא 400 ש"ח , לפחות תדע בוודאות מה יש לרכב ואם כן תחליט לקנות אותו אז תדע מה אתה צריך לתקן. מקסימום הפסדת 400 ש"ח - אבל זה יהיה שווה כי תחסוך אלפי שקלים בעתיד ותאמין לי-המון כאבי ראש.

פורסם

מהתרשמות שלי מהדיון הנ"ל אני יכול לומר לך שניראה לי שמדובר בסוג הרכבים האלה שנושאים את השם בגאווה : CTI , חוץ מזה במצבו הנוכחי הוא פשוט גרוטאה.

אבל צריך לראות ולבדוק.

פורסם

לבעל ההודעה המקורית

אל תקשיב למה שאומרים לך , הם הרי, לא מכירים את הרכב הספציפי.

קח אותו לבדיקה

אם אין לו שאסי, דשבורד שבור, או מנוע שמחזיר נשמתו לבורא, לך על זה.

מה יש לך להפסיד? חתיכת נייר ? כסף? מה יש לך להרוויח?!?!?! - פיגו סיטיאיי, השם אומר הכל.

אני קניתי גיטיאיי במצב מכאני אפס במחיר מעל המחירון, אז מה ?!?! אני נהנה מכל דקה שאני באוטו.

קח לבדיקה, ואל תלחץ מהתוצאות!!!!! יש המון כסתח שם.

תרשום לנו את תוצאות הבדיקה

ואל תשכח, אולי בסופו של דבר בגלל שהתמהמת יותר מידיי, הרכב יימכר...

אני נכנסתי למינוס של 10 אלף בבנק כדי להביא את שלי.

ותחשוב על זה

פורסם

אתה מוכן לדבר קצת גם על הסכומים שהוצאת על הרכב הזה מאז קנייתו...סתאם בשביל הסקרנות...אבל הסכומים האמיתיים כדיי שהבחור יידע לקראת מה הוא הולך.

צום קל.

פורסם
אתה מוכן לדבר קצת גם על הסכומים שהוצאת על הרכב הזה מאז קנייתו...סתאם בשביל הסקרנות...אבל הסכומים האמיתיים כדיי שהבחור יידע לקראת מה הוא הולך.

צום קל.

לידע שלך

הרכב אצלי חודשיים

והוצאתי עליו 610 שקל (לטיפול 10 אלף)

יש כמה דברים לעשות, אבל אני דוחה את מה שלא דחוף, ומה שאפשר עושים לבד.

פורסם

שוב הלכתי לבקר את הרכב היום...הפעם לבדיקה יותר מעמיקה באור יום. גיליתי צדדים חדשים טובים יחד עם רעים:

+ + +

האינטריור (לא יודע למה, אבל בעברית זה נשמע רע: פנים הרכב?) במצב טוב. טוב מאד אפילו. שוב - זו עין לא מקצועית אשר בוחנת, אבל הדאשבורד, ההגה, מכלול הכפתורים ופתחי האיוורור, יחד עם לוח השעונים - כולם נראים די דנדשים ללא שריטות או צבע דהוי. קשה להאמין שזה רכב בן 15 שנים...

מוט ההילוכים אל אף היותו לא מקורי נראה טוב בקונטקסט של פנים הרכב. הוא בגימור כרום יחד עם שילוב של צבע כהה בצדדים. גם ידית בלם היד לא מקורית ונראית מושקעת מאד (גימור סקאי?) לכל המושבים יש ריפוד חדיש (יחסית) רק עם קרע דק לאורך המושב שליד הנהג. כל שאר המכלולים נראים מקוריים, כולל גימור הקטיפה האדמדם בתחתית הדלתות. בשני צידי הרכב קיימים עדיין ה-plastic plates עם השם של המעצב הנודע פינינפארינה. צינור הפליטה המורחב העוזב את הדוד האחורי נראה רציני ולא משו noname. הבעלים גם התקין פנס תאורה קטן custom made בתוך הרכב כדי לקבל תאורה כאשר הגג מורכב. לפי איך שהפנס מורכב, נראה כי הוא ניתן להסרה מהירה כאשר פותחים את הגג, זאת לפי מיטב אבחנתי. אני עוד מוסיף מתוך הנחה שהרכב כלל לא הגיע עם פנס כי מדובר בגג ארעי עשוי בד קשיח.

- - -

שמתי לב לפגמים קוסמטיים נוספים... הפנסים הקדמיים נראה שהוסרו ולא הורכבו בחזרה כראוי והם לא מיישרים קו (במובן הפשוט של הביטוי) אחד עם השני ועם הגריל הקידמי שגם הוא מוטה מעט. כאילו מישהו סידר לה את הפרצוף מה שנקרא. מעבר לשני סדקים בפגוש הקידמי ופנס ערפל עם שבר קטנטן בקצהו התחתון, יש עוד סדק קטן בפנס האחורי הימני וכן שבר קטן בפלסטיקה האחורית בין הפנסים עליה מתנוסס השם פיג'ו והכיתוב CTi. פה ושם ניצני חלודה היכן שהגג מתחבר למרכב וכן פלסטיקה שבורה. חור מנעול שהטבעת סביבו שרוטה. הגומי שאמור לספק אטימות מוחלטת כשהדלתות סגורות נראה שחוק ועייף ובצד של הנהג יש קטעים שהוא מתפורר ולא קיים כך שבחורף מים יכנסו לשם ללא מפריע ובקיץ זה סתם מקל על הגנבים לפרוץ את הדלת. גלגל אחורי שמאלי נראה שחוק לעומת האחרים והם גם של יצרן שונה מהאחרים. כמו כן המינוס הכי גדול בעיני: חתך בערך מאמצע גובהו של החלון האחורי ועד לתחתיתו, שם בולט צבע מרכב אדום - הצבע המקורי של הרכב. פה ושם בעיות גימור בצביעה האחרונה וכן "אינטרקולר" שיעילותו מוטלת בספק, בו בזמן שהוא מסגיר שמי שהתקין אותו לא עשה עבודה מקצועית לחלוטין.

שימו לב שאני מביא בפניכם את הפגמים הכי קטנים שיכולתי למצוא. באותה נשימה אני מתוודה כי לא היה צורך במישהו עם דקויות אבחנה כשלי כדי למצוא אותן ואני מייחס להן משקל כבד יותר בהתאם לכך.

סלחו לי מראש על השאלות שאולי לדעת כמה מהחברים לא במקום:

האם ראוי שרכב ממוצע (לא CTi, סתם רכב ממוצע) בשנתון כזה ימכר במחיר הנמוך בכמה עשרות אחוזים טובים רק בשל הבעיות הללו או שאלו "סתם" חסרונות עם משמעות שולית כאשר המצב המכני הוא המכריע את הכף?

או במילים אחרות: אני רוצה לדעת אם יש ההצדקה למחיר שהבעלים מבקש היא בעיקר בגלל בעיות קוסמטיות אלו או שמא בשילוב עם בעיה מכאנית קשה גרידא...

אם מסתכלים רק על ה"התרשמות הלא מקצועית מהקנקן" (התרשמות חיצונית, ללא הערכה של המצב המכני והשלדה) ומקזזים את הפלוסים והמינוסים שהצגתי תוך לקיחה בחשבון את המחיר הנדרש (14 אלף רישמית, מחירון 21, ירד גם ל-13) האם העסקה נראית משתלמת נוכח המצב כך ששווה ללכת למכון בדיקה כדי לחתום על גזר-דין רישמי וגורף או שמא כבר בנקודה זו צריכות להידלק נורות אדומות וטוב אם אחסוך לעצמי את הבדיקה במכון רכב ואשכח מזה?

לעזרתכם היעילה והאדיבה אודה...

:idea:
פורסם

תשמע, הרכב הזה דורש השקעה,השקעה משמע,אתה לא יכול להניע ולסוע,כמו שאומרים שים דלק וסע,לא,הרכב חייב השקעה,לדוגמא הפנסים,בטוח נשברו להם התושבות או איפה שמכוונים אותם ואתה תצטרך להחליף אותם-תכין אלפייה...אתה מבין יש מלא דברים לסדר,ותוך כדיי ההתעסקות עם אותם דברים,אתה תמצא עוד דברים\אלמנטים\חלקים שתצטרך להחליף\לסדר , וזה עוד כסף והמון כסף, צמיגים,צריך לבדוק,אולי צריך להחליף את כולם ,אתה מבין , אתה נכנס פה לבור ללא תחתית,כל יום אתה תגלה משהו חדש...

אומנם זאת CTI אבל רכב ששיחקו איתו לא מעט ידיים,לך תדע מה עוד דפוק בו...

עכשיו,אם יש לך המון כסף בצד והמון זמן ובכיף שלך להתעסק אז סחתיין, לאט לאט תביא את הרכב למצב פצצה, אבל תזכור שזה לא פשוט וכל נסיעה שלך שהיא קצת רחוקה תיתקל שוב ושוב בשאלה האם כדאי לי בכלל לנסוע שמה ייהרס לי משהו בדרך....

אבל איך שאתה רוצה גבר.

• תוכן חדש...