Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברווז אתה חולה? :shock: :shock: :shock:

קרייסלר 300C זה חלום?!

מה אתה מצפה מבנאדם שאבוקדו זה זהב בשבילו.

גילוי נאות, זה זהב גם בשבילי. כך גם לנצ'יה דלתא (הישנות, לא הזבלה המודרנית).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברווז אתה חולה? :shock: :shock: :shock:

קרייסלר 300C זה חלום?!

בשבילי כן. מה, לא טוב לך? :?

אחרי נסיעת מבחן ברכב, אני יכול להגיד לך שזה יכול להיות חלום ויכול להיות סיוט. העניין תלוי מאוד במה שמדבר אלייך במכונית.

וזה נכון לגבי כל רכב. כמובן, שהייתי רוצה רכב שמותאם אליי אישית- אבל, בתור נקודת פתיחה, זה ה-רכב עבורי.

מה אתה מצפה מבנאדם שאבוקדו זה זהב בשבילו.

מי? מה? אם נגמר אז אין דבר? מה אתה רוצה ממני?... :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בשבילי כן. מה, לא טוב לך? :?

וזה נכון לגבי כל רכב. כמובן, שהייתי רוצה רכב שמותאם אליי אישית- אבל, בתור נקודת פתיחה, זה ה-רכב עבורי.

מי? מה? אם נגמר אז אין דבר? מה אתה רוצה ממני?... :wink:

כל אחד וחלומותיו שלו...

חשבתי שהתהפכה לך הC ואתה מדבר על המרצדס

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אצלי זה לא ממש מרגש...

כבר 10 שנים עם המיצובישי כריזמה 99 (עדיין יד 00 ברשיון, קניתי מאבא לפני עשור), שמעבר לטיפול שנתי במוסך מורשה שאני לא חוסך שם דבר ומחליף כל מה שצריך (מנוע וגיר מקוריים), וטסט שהיא עוברת בקלות משנה לשנה לא רוצה ממני דבר.

הרכב הבא יהיה 99% חדש מהיבואן, ומעבר לסופרמיני, סיכוי גבוה מאד שתהיה ידנית (אחרי שלא נהגתי על ידני מאז שהוצאתי רשיון לפני 16 שנה, חוויה בפני עצמה), אם בנזין כנראה סוזוקי סוויפט, ואם דיזל שוקל קיה ריו. אם אוטומט אולי יארס החדשה.

המחשבה היא לחסוך בדלק ואין לי צורך במשפחתי בשלב זה.

מתי זה יהיה? יכול להיות עוד חודש, יכול להיות עוד שנה-שנתיים, המיצובישי כאילו רומזת לי שהיא רק משתבחת עם הזמן בחיי.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

:wink:

תמורה מעולה למחיר. אבל, הרכב מאוד כבד (גם פיזית וגם מבחינת תחושה), בקשה לקיק דאון שולחים שבועיים מראש בדואר רשום, ונהיגה בה בכביש פרויד בחיפה הרגישה כמו פיל בחנות חרסינה. מצד שני, אבזור עשיר ביותר, מימדים וכו'.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא כולנו רוצים להיות נהגי מרוצים, אתה יודע.

רכב שנראה מליון דולר*, מרגיש מבפנים כמו מליון דולר*, ויש לו כח לעלות את הציונות בחיפה בלי להתאמץ יותר מדי- זה בדיוק מה שאני מחפש.

כמובן, לא יזיק כמה דברים "קטנים" מעבר לזה, שטויות כמו אפשרות לשים מערכת אודיו נורמאלית, אור מעל מושב הנהג, כיסאות נוחים לנהיגה... להבדיל מרכב אחר שהיה לי פעם :roll:

* = כל אחד והמליון שלו.:wink:

פורסם

^

מבחינת אבזור יש שם מעל ומעבר, ברמה של קירור וחימום במחזיקי כוסות. אני לא אתחיל לפרט את רשימת האבזור, זה זמין באתר שלהם בכל אופן, אבל היא משווקת בארץ עם רמת אבזור מרשימה בהחלט.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מקווה שבעוד כמה שנים קטנות, אחליף סוף סוף לרכב חלומותיי: 300C. בינתיים, אני מתנייד עם הלאנסר 08' שלי, שאני מאד מאד אוהב ולא מעוניין להחליף לשום דבר אחר כרגע.

לא כולנו רוצים להיות נהגי מרוצים, אתה יודע.

רכב שנראה מליון דולר*, מרגיש מבפנים כמו מליון דולר*, ויש לו כח לעלות את הציונות בחיפה בלי להתאמץ יותר מדי- זה בדיוק מה שאני מחפש.

כמובן, לא יזיק כמה דברים "קטנים" מעבר לזה, שטויות כמו אפשרות לשים מערכת אודיו נורמאלית, אור מעל מושב הנהג, כיסאות נוחים לנהיגה... להבדיל מרכב אחר שהיה לי פעם :roll:

* = כל אחד והמליון שלו.:wink:

לא ציינת...חדשה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משער שמדובר בדגם הזה:

limo-chrysler-c300.jpg

בהחלט מכונית מיוחדת עם מראה אגרסיבי והרבה נוכחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך להיות ברווז עם אופי בשביל דבר כזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השאיפה היא לשדר לxkrs אבל המחיר בארץ לא נורמלי..

אולי בעוד כמה שנים אני אמצע יד ראשונה במחיר ״סביר״

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף פעם לא הבנתי את ההיגיון בנימוק הזה, אם הכוונה היא רק לעלות בשנתון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני משער שמדובר בדגם הזה:

limo-chrysler-c300.jpg

בהחלט מכונית מיוחדת עם מראה אגרסיבי והרבה נוכחות.

לצערי, הפסיקו לייצר את הדגם בצורה הזו וכיום מייצרים אותו בצורה חדשה, שהורסת קצת את הייחודיות שלו. הפנים נראה הרבה יותר טוב, אבל הבחוץ נראה הרבה פחות אגרסיבי.

• תוכן חדש...