Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים גם, ואם הפתרון של שביט לא מוצא חן בענייכם מצאתי עוד שני מוצרים

הראשון, לא ממש דגל http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=5JNdhfhfd&c=0

השני, דגל לכול דבר ועניין http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=3NJwrtgerwtg&c=0

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפעם האחרונה שמתי דגל בחלון האחורי, ואבא שלי היה צריך את האוטו.

כאשר הוא חזר לא היה דגל, שאלתי אותו איפה הדגל והוא אמר שמישהי שהוא הסיע במושב האחורי פתחה את החלון בזמן נסיעה :roll:

מאז אני שם את הדגל על המגש האחורי מבפנים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הבעיה בדגל על מכסה המנוע שזה יכול לשרוט את המכסה מנוע אלא אם כן אתה שם איזה גומי או משהו בסגנון.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בעבר הייתי מחבר דגל לחלון אבל עם כל פתיחה שלו הדגל היה עף ואז או שהוא יפגע בנהג מאחורי ויסכן אותו או שהדגל סתם יעוף לצד הכביש ויתבלה שם. בכל מקרה לא נעים...

מי שרוצה לראות פטריוטים אמיתיים שיסע לארצות הברית ויראה איך הם מציגים את הדגל שלהם בכל מקום אפשרי: החל מקיר בצרכניה השכונתית ועד למדבקות על האוטובוסים של חברת התח"צ של מנהטן. אני התרגשתי מהגאווה ומאז שחזרתי משם תלוי אצלי באופן קבוע דגל על המרפסת כל ימות השנה. נראה לי כמו דרך נכונה יותר להפגין אהבת ישראל.

פורסם

יש לי דגל קטן התלוי בתוך הרכב בפינה העליונה של השמשה הקדמית מבפנים, בצד של הנוסע, באופן קבוע. פרקטי, לא מסכן אף אחד, לא מייצר גוויות של דגלים ועושה את העבודה בדיסקרטיות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני נמנע בשנים האחרונות מלשים דגל על החלון כי הרעש מפריע במהירות גבוה וגם כי אני אוהב לקשט את הגינה עם דגלים וזה יותר מכובד לדעתי .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

דגל ישראל מתנופף עושה לי הרגשה טובה.

שימו דגלים, תנו לרכב להרגיש חגיגי לכמה ימים.

פותח השרשור צודק בשאלה: אצלי (רנו) המעטפת החיצונית בחלון קצת גמישה ורואים את חלק הפלסטיק שנצמד לחלון בולט בה.

מתיישר לבד אחרי החג. נסיון של כמה שנים וכמה דגלים.

פתרון אפשרי למי שיש 5 דלתות הוא למצוא דגלון עם חיבור 90 מעלות ולחבר לדלת האחורית. בניסוי ראשון אצלי השנה...

בשרשור ששביט הזכיר היתה עצה נוספת: בדרך כלל יש על המקלון בליטה קטנה וחדה, שפיצית כזו. תהדקו אליה את הדגל (כי לא עושים את זה ביצור של שנקל לדגל) והוא לא יעוף! אפשר להדק את החלק התחתון עם נייר דביק לבן או סלוטייפ.

ותזכרו מה שכתבו בעבר על גדר השגרירות במנילה, פיליפינים, מותאם להיום: כל הכבוד ישראל! בת 65 ועדיין יש כאלו שרוצים לז**ן אותה !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
שנה שעברה המשטרה חילקה דוחות למי ששם דגלים על המראות (הכיסויים)

על סמך איזו עבירה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיסוי המראות הזה הוא בושה למדינה, כ"כ מכוער. זה כמו להדפיס את הדגל על חיתולים ולייצר נייר טואלט שכתובה עליו התקווה :lol:

אני לא מבין מה הבעיה פשוט לקנות את הדגל שמוכרים למכוניות, לזרוק את הפלסטיק שתמיד נשבר ולהשחיל את הדגל על האנטנה בחיזוק של איזה אזיקון קטן או קשר בקצוות. זה בחיים לא יעוף.

כשאשיג דגל תצורף תמונה למתקשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמתי את הכיסוי למראות ולדעתי זה לא מכוער, אבל הבעיה היא שב- 120 קמ"ש זה מתחיל לעוף ולכסות לי חלק מהמראה. אני חושב שאעיף את זה מחר ואסתפק בדגלים שתליתי על המרפסת ועל הגינה בבית.

פורסם
מכירים את הנסחפים שמרכיבים דגל בכל צד של הרכב והמהדרין שבינהם שמוסיפים גם את דגל ארה"ב ?

אף פעם לא הבנתי את אלה שמוסיפים דגל ארה"ב, מה הם אומרים בזה ? (בעיקר שהוא בנוסף לדגל ישראל ולא במקום).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...