Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בחודש פברואר מכרתי סחורה ,לא בשווי גבוה במיוחד אבל עדיין שווה 3000 שקלים .החברה היא חברה

מאוד רצינית במשק ומאוד מוכרת ,לא בדרך לפשיטת רגל או משהו כזה . אני מבין חברות שמעקבות תשלום ,לצערי זו דרך הפעולה בישראל אבל אני מחכה מהם לתשלום כבר חודשיים בערך וכל יום אומרים לי זה בדרך .

בהתקשרות הראשונה שלנו לפני הקניה הם אמרו לי שברגע שיקבלו את הקבלה הם ישלחו את הצ'ק ,הכל מתועד במייל ובהודעות sms .

השאלה היא מה יש לי לעשות ? נמאס לי כבר לרדוף אחריהם ולשמוע את הקשקושים שלהם ,איזו דרך פעולה מומלצת?

הוצאה לפועל ? תביעות קטנות ?

תודה רבה

פורסם

פעם הבאה תכניס קנסות על איחור בחוזה.

אבל אל תקרא לזה קנסות.

אלא משהו כזה:

מחיר 3600 שקל. תשלום שוטף+60.

הנחה 600 שקל לתשלום מוקדם תוך 14 יום מיום הוצאת החשבונית.

לגבי עכשיו - לדעתי אתה לא יכול לפנות להוצל"פ עם מה שיש לך ביד.

אתה כן יכול לשלוח מכתב תקיף אך מנומס למחלקה המשפטית שלהם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בחשבונית שלך לא רשום שהסחורה בבעלותך עד לקבלת התשלום?

כולל תנאי התשלום?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לא הוכנסו סעיפים מיוחדים כנראה מתוך תמימות ,אני בדר"כ מקבל את התשלום לפני שליחת הסחורה.

כנראה שבארץ מקובל לטרטר בעלי מקצוע עד שהם מוותרים .

פורסם

יש חברות שזה חלק מהמדיניות שלהן

כשהייתי בעלים של חברה לשירותי IT קרו לי שני מיקרים

1. לקוח שרכש מחשב ולא היה לו כסף לשלם עליו

אחרי הרבה פניות פשוט הודעתי לו שאני מגיע לקחת את המחשב - באתי ולקחתי, והפסקתי לעבוד איתו.

2. חברה גדולה באיזור הצפון ( שמסתבר שידועה במוסר התשלומים הגרוע שלה )

בהתחלה הם משלמים טוב ובזמן, סכומים גדולים ללא בעיות.

לאחר תקופה פתאום לא קיבלתי כסף בתירוצים שונים - 20000 ש"ח ( שזה הרבה לממן לחברה קטנה )

חתכתי את העסקים איתם, אבל לא היה לי שום "מקל" כנגדם, בית משפט יכול להיות בזבוז משווע של כסף וזמן לעצמאי.

בסוף היה לי מזל, היה להם שרת נובל, שהתקלקל ואף אחד שהם פנו אליו לא הצליח לתקן.

בצר להם הם פנו אלינו לעזרה.

הודעתי להם שאני מוכן לשלוח את השותף שלי לתיקון השרת רק אם מחכה לו שיק מזומן על כל הסכום.

הם הסכימו, הוא הגיע ותיקן ולקח את הכסף.

ככל שהלקוח גדול יותר, כך יכול להיות לך קשה יותר לגבות כסף.

העצה שלי לעתיד זה לא להשאיר פינות חשופות

תוודא שהחשבוניות שלך מכילות את כל המשפטים שיכולים להגן עליך.

תמיד אבל תמיד הצעת מחיר חתומה

ברר מי הלקוחות באמת, מי עומד מאחוריהם, ומה מוסר התשלומים שלהם.

לגבי המקרה הנוכחי, שלח להם מכתב רשום שהם התחייבו לשלם לפי התנאים שהסכמתם ולא עשו כך.

בנוסף, לדעתי תגיע למקום ודבר עם הבעלים.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה על התשובה

דרך אגב יש לי הצעת מחיר חתומה

ויש לי תכתובת מייל איתם.

לגבי לדבר עם הבעלים כנראה שזה יהיה מסובך כי

החברה שייכת לאחד הטייקונים המוכרים.

פורסם

מהנסיון שלי, לקוחות גדולים נוטים להיות הכי גרועים בכל הקשור למוסר התשלומים. בחברות האלו מועסק מנהל רכש\כספים מניאק שהתפקיד שלו כולו הוא לדפוק את הספקים. אם במחיר, אם בתנאים ואם בזמני התשלום. הם תמיד משלמים בסוף אבל אתה תקיז דם והם עוד יגרמו לך להרגיש לא בסדר בדרך.

מציע לך להתלבש על מישהי ממחלקת הכספים שלהם ופשוט להתקשר כל יום, עד שהם ישברו ויוציאו לך את הצ'ק.

אגב, הרבה מהחברות האלו עובדות שוטף 60 (לא מעניין אותן איך *אתה* עובד). מעשית זה אומר שתקבל את הכסף באמצע מאי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, אין לך מושג כמה אתה צודק.

אני רודף אחרי אחת החברות הגדולות במשק כדי לקבל תשלום. יש להם איחור על סכום של יותר ממליון שקל שחלקו היה צריך להיות משולם כבר לפני יותר משנה.

מה שעוזר בד"כ בחברות כאלה זה איום בדיווח ל BDI.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מציע לך להתלבש על מישהי ממחלקת הכספים שלהם ופשוט להתקשר כל יום, עד שהם ישברו ויוציאו לך את הצ'ק.

לי היה לקוח שלא שילם והתחיל לסנן בטלפון. סכום של כמה עשרות אלפי ש"ח. במשך שבוע החנתי את הרכב מול המשרד שלו והמתנתי לו 4-6 שעות מהבוקר עד הצהריים. אחרי שבוע הוא התקשר, תיאם פגישה וסגר את החוב.

רועי, אין לך מושג כמה אתה צודק.

אני רודף אחרי אחת החברות הגדולות במשק כדי לקבל תשלום. יש להם איחור על סכום של יותר ממליון שקל שחלקו היה צריך להיות משולם כבר לפני יותר משנה.

מה שעוזר בד"כ בחברות כאלה זה איום בדיווח ל BDI.

דיווח לDBI זו עצה טובה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...