Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטות, הזמנתי את ה גולף 1.2 החדשה לפני כשבועיים.

אני עדיין יכול לבטל את ההזמנה כי הרכב לא בארץ.

עלו אצלי ספקות לגבי כל מה ששמעתי וקראתי על צ'מפיון ועל גיר DSG7.

מתוך האינטרנט עולה תמונה שמדובר ביבואן הגרוע ביותר בארץ, ואם רכבך זקוק ליותר מטיפול תקופתי - אכלת אותה.

מטבע הדברים, מי שמרוצה לא רץ לאינטרנט לכתוב שהוא מרוצה ומה שניתן למצוא באינטרנט זה בעיקר תלונות אבל לפי מה שראיתי, נראה שצ'מפיון מובילים בתלונות.

אני חייב להגיד שרכבי הקודם היה סקודה וגם לי היה סיפור איתם - במוסך המרכזי, במקום להחליף דלת (כפי שסוכם כשהשארתי אצלם את הרכב), כשהגעתי לאסוף את הרכב גיליתי שיישרו את הדלת שלי וצבעו בלי להודיע לי בטענה ש"לא הייתה דלת מפירוק במצב טוב", וגם גבו תשלום יקר יותר על החלפת דלת. לאחר הבלגאן שעשיתי להם שם הם התנצלו וגם זיכו אותי על התיקון, ואני התייחסתי לסיפור הזה כמעידה חד פעמית...

לגבי ה DSG7, היבואן טוען שהבעיות תוקנו בפס הייצור בכל הרכבים שמיובאים לארץ לאחר ה 05/2012, אבל לאור כל מה שקראתי עליהם אני לא יודע אם להאמין לזה.

כעת שאני מוציא סכום לא מבוטל על רכב חדש, האם לדעתכם כדאי לי להסתבך עם צ'מפיון?

האופציות האחרות שלי הן: טויוטה אוריס (צפופה מאחור, ותא נוסעים לא יפה), רנו מגאן אסטייט (לא שומרת על ערכה), יונדאי I30 (רכב ליסינגים שיציף את הכבישים - ישפיע על מכירת הרכב ועל החשק שלי עצמי לנהוג בו).

פורסם

על כל יבואן בלי יוצא מהכלל ניתן למצוא בקלות סיפורים מסמרי שיער, ומצד שני סיפורים שמעידים על שירות טוב.

לדעתי צ'מפיון לא יותר טובים או פחות טובים מאחרים. לי יש אודי והשירות טוב מאוד, יש לי מספר חברים עם גולף וכולם מרוצים.

אני בטוח שיש דעות אחרות, אבל זה המצב לגבי כל יבואן.

גילוי נאות: אין לי כל קשר לחברת צ'מפיון ואני לא עוסק בענף הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כבעלים של סיאט היום ומספר מכונית מבית צ'מפיון בעבר אני יכול לאמר לך שאכן השירות שלהם לא מצטיין במיוחד לאור המתנה מרובה מעבר להיגיון בזמני טיפולים ועלויות גבוהות ובאופן אישי אני ממש לא חסיד של צ'מפיון אבל זה לא מנע ממני לרכוש רכב מהקונצרן שלהם היות ואני אוהב ומעדיף אותם על אחרים בשוק המכוניות ופכי שציין קודמי הם לא טובים יותר או גרועים יותר מאחרים! לדוגמא אני יכול לאמר לך שבעבר היתה לי פג'ו והשירות של לובינסקי היה מחפיר!

בנוגע לגיר הDSG אכן דווח על תקלות שונות ומשונות וגם לאחי שרכש אוקטביה חדשה היו בעיות בגיר לאחר 3 אלף קילומטר והוא נקרא לעידכון תוכנה, מאידך יש לו אחריות רבת שנים על הגיר כך שאני סבור שהם פתרו את הבעיה שהיתה אחרת הם יפשטו רגל...

ולסיכום, הגולף יפהפיה אז תתחדש!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

רוצה גם רכב ״יחסית״ אמין גם שרות ״יחסית״ טוב וגם שמירת ערך ״יחסית״ טובה - אין הרבה ברירה, חפש משהו יפני סגנון סיוויק. גם שם לא הכל דבש, אבל לפחות יש גיר אוטומטי רגיל בלי שטויות של DSG, גם אין סיוויקים בליסינג, גם יחסית קל למכור אחר-כך.

אפשרות אחרת - פשוט לקנות גיר ידני. נשמע איום ונורא, אבל תוך שבוע מתרגלים, גם בפקקים ובעליות. בעיה שאין דגמים ידניים לגולף, עד כמה שאני יודע.

פורסם

לא חושב שיש לך ממה לחשוש כי אתה קונה כבר רכב חדש ואם אתה, כמו שהעדת, שואב את התחושות שלך מקריאה בפורומים אז בטח תראה שעל הגיר החדש אין תלונות על תקלות. מילא אם היית מחפש משומש מהשנים 09-11' היה מומלץ שתוודא הארכת אחריות והאם כבר הוחלף שם הגיר, אבל בחדשים, על פי כל הידוע נפתרה הבעיה במלואה. מה גם שיש לו כיום את האחריות הממושכת ביותר (5 שנים), דבר לכשעצמו מאוד מרגיע. לגבי שירות של צ'מפיון, כמי שכבר עבר באמת לא מעט יבואנים בחיים שלו, מעטים הם אלו שלא תמצא נגדם תלונות על שרות או תקלות ועל כל תלונה נגד יבואן גם תוכל למצוא עשרה מכתבי תודה. יוצאים מהכלל לדעתי הם כלמוביל שיש להם שרות לקוחות מצוין אבל המכוניות שלהם משעממות בקטגוריות שאתה מחפש. ה-DSG לכשעצמו הוא גיר נהדר, נוח ויעיל.

פורסם

אין עוד יבואן עם תלונות חוזרות ונשנות על מנועים וגירים בפורומים ובחלק מהמקרים גם בעיתונות הרכב כמו צמפיון.היום זה מנועים וגירים והחברה הוותיקים זוכרים את חלונות החשמל שקרסו בשנות האלפיים בגולף ובבורה.כפי שכתבו מעלי יש גח אנשים מרוצים.אני גם מאלה שמתרשם מאד מרכבי הקונצרן כשהם תקינים אך בבואי להשקיע סכום נכבד אני מחפש שקט ולא ויכוחיםועצבים אל מול מוסכי הרשת.בכל מקרה בהצלחה ותתחדש

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני מפריד את עניין הבחירה הספציפית ואת זהות היבואן.

לגבי היבואן - לי יש היסטוריה מאוד ארוכה של שירות ממנו, אמנם לא הגעתי עם בעיות מיוחדות, אבל השירות טוב. אני מאמין שיש עוד כמה כמוני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...