Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי אתמול Hyundai i30cw 2010 ובגדול המערכת שם די מספיקה לי, לעת עתה לפחות, אבל מה שכן חסר לי זה טוויטרים.

מה הדרך הפשוטה ביותר להוסיף זוג באיכות סבירה (לא צופרים מעפנים) למערכת המקורית?

אני לא בטוח אילו טוויטרים מומלצים, אם צריך קרוסאובר ואם כדאי לעשות את זה לבד או שרצוי ללכת למתקין.

אגב, יש לי סט רמקולים JBL שקיבלתי פעם מגיסי עם קרוסאובר וטוויטרים, אולי אוכל להוסיף אותם לרמקולים שהגיעו עם הרכב?

תודה מראש

פורסם

את הכבל שמגיע לרמקולים המקוריים , תנתק ותחבר לקרוס, מהקרוס לטוויטר ולרמקול המקורי, בכל דלת כמובן.

SCANSPEAK

פורסם

לא בדיוק לחצי, זה כבר תלוי בתכנון של הקרוס, כן תהיה ירידה בעוצמה באופן תיאורטי, אבל זה חיוני.

לא יודע כמה איבוד האנרגיה יהיה מורגש.

SCANSPEAK

פורסם

מה אתם אומרים על הטוויטרים האלה?

http://rover.ebay.com/rover/0/e11051.m43.l1123/7?euid=80af6b78f49946668c635bcf3455acbf&loc=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.co.uk%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D180715600341%26ssPageName%3DADME%3AX%3ARTQ%3AGB%3A1123

אמורים להיות מקוריים של יונדאי, אבל השאלה איך הסאונד ומה מורכבות ההתקנה.

פורסם
אם הטוויטרים הם חלק מסט, אל תפרק כי סט צריך להיות מותקן כפי שהוא.

אתה מגיב לופסט האחרון שלי עם הקישור לאיביי?

כי ברכב מותקנים ארבעת הרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב ובקישור מוצגים טויטרים שלמיטב הבנתי אמורים להתאים, גם מקוריים של יונדאי.

פורסם
אם הטוויטרים הם חלק מסט, אל תפרק כי סט צריך להיות מותקן כפי שהוא.

אין שום סיבה שלא יהיה אפשרי לחבר רכיבים שונים מסטים שונים ואנשים עושים את זה פה תקופה ארוכה מאוד, תתפלא אבל זה אפילו יוצא טוב מאוד הרבה פעמים.

• תוכן חדש...