Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירשור האוכל בדרכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי מתכנן את הנסיעות לת״א לפי מיקום הסניפים של פלאפל ג׳ינה (אחד ליד עזריאלי ואחד ברח׳ שוקן).

מישהו יודע אם הם עדיין שווים ביקור? השירות מהיר כמו פעם? המחיר עדיין טוב והסחורה טעימה?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש את "גוזל" בפ"ת. יודעי דבר ידעו להגדיר את המיקום המדוייק שלו...

אבשלום גיסין 10, פתח תקווה.

אין קשר אליי :)

Polo 2012

פורסם

443 לכיוון י-ם. לפני גבעת זאב. יש קרוון נגרר שנקרא "פרה פרה". שניצל\חזה\חביתה\שקשוקה\אבוקדו, בפיתות תוצרת עצמית טעימות לאללה. מומלץ. המחירים נעים בין 20-30 ש"ח.

אפשר גם להתקשר אליו מהדרך והמנה תהיה מוכנה כשמגיעים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

נצרת:

שווארמה אלוואכד - לטעמי השווארמה הטובה ביותר באיזור.

מסעדת עפיף סאיג - חומוס מדהים. מומלץ בחום.

עפולה:

פלאפל גולני - פלאפל מעולה ולא יקר בכלל.

שנקינס - אחלה של שניצל.

נצרת עילית:

Injoey - בשרים מעולים. השניצל שלהם בבאגט הוא התמכרות אצלי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

4. באזור הצפון, ולא בימי ראשון, סמבוסק הארזים בחורפיש. זהירות - לא לעשות טעות של מתחילים ולהזמין רק אחד!

כפרות עליהם, אחד המקומות החזקים.

בימי הזוהר בהם עדיין ביליתי לא מעט אצל ההורים בנהריה, הייתי נוהג לשם עם חבר ביאריס ספורט. זו נסיעה של חצי שעה בדרך כלל, ההלוך לקח לנו קרוב ל20 דקות, החזור 45.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ממש הזכרת לי את the wolf מספרות זולה

Thats 20 minuts away!!

. i will be there in ten

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש את פונדק אקספרס בצומת הכניסה ליהוד (מול האנדרטה של נחשון וקסמן) - אם אתם באזור נתב"ג - הקבב הכי טעים שתוכלו לקבל.

נכון מאוד אצל "הדודות".

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פעם הייתי מתכנן את הנסיעות לת״א לפי מיקום הסניפים של פלאפל ג׳ינה (אחד ליד עזריאלי ואחד ברח׳ שוקן).

מישהו יודע אם הם עדיין שווים ביקור? השירות מהיר כמו פעם? המחיר עדיין טוב והסחורה טעימה?

לא מתקרבים לרמה של הסופר-פאלפל באלנבי פינת לילנבאום.

קבב זה דיאנה בנצרת.

מלבי: הטורקי בכרמל עושה את המלבי האמיתי היחידי.

פנה-קוטה: לא יודע אם קיים עדיין היה אחד שמכין ברחוב הראשי בתקוה.

קפה עלמה ביפו מעולה, ואפשר לקנות בקונדיטוריה מומל ולשבת שם.

פורסם
הללויה!

לא רק הפאלפל, שמת לב לרמת הניקיון שם ?

אפילו יש לו קערית מים קטנה להרטבת האצבע כשהוא מפריד נייר עטיפה מהחבילה, במקום הברברים שמכניסים אצבע לפה.

גם את עמוד הנירוסטה הוא מצחצח כמה פעמים ביום.

פורסם

צפון:

-שווארמה אם אתם בקריית שמונה אז השווארמה של ציון המקורית הפינתית לא זאת שלמעלה! הכי טובה לדעתי בארץ יחד עם הפרגיות המעולות שלו.

-השווארמה בטאבון ליד הכניסה למחנה שמשון, תשתדלו ליפול ביום שהאבא נמצא ולא הבן כי הוא מפנק יותר, השווארמה נכנסת לבישול בטאבון מיוחד וזה טעים בטירוף.

אם אתם במסעדה, אז יש לכם את אבו נידאל, לבנה וחומוס מדהימים.

מרכז:

-אם בקינוחים עסקינן אז יש את ממתקי מותראן ביפו על יפת, ויש אבו אדהם בקרליבך עם חומוס ופלאפל מדהים.

-אם במלבי עסקינן אז יש את המלבי של יקיר בשכונת התקווה, פשוט מדהים.

שפלה ודרום:

שווארמה בארכה על הכביש של גדרה, בין הטובות בארץ,טעים נקי ולא יקר, תענוג אמיתי, פיתות ובגטים ישר מהתנור.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מוטראן לא טעים אפילו מגעיל, אוכל מסחרי שלא מתקרב למוכתאר בנצרת.

אבו אדהם גרוע, אכלתי שם פעם אחת ראשונה ואחרונה,עדיף להשקיע עוד כמה דקות נסיעה לרחוב הדולפין.

החומוסיה הכי גרועה שאכלתי בה רחמו הגדול בת"א, בדרך פ"ת פינת החשמונאים, זוועת עולם.

לעומת זאת אהבתי את רחמו בירושליים שלא לדבר על עזורה שאני מקווה שלא התמסחרו מידיי.

שווארמה חזן בחיפה מומלצת.

פורסם
לא רק הפאלפל, שמת לב לרמת הניקיון שם ?

אפילו יש לו קערית מים קטנה להרטבת האצבע כשהוא מפריד נייר עטיפה מהחבילה, במקום הברברים שמכניסים אצבע לפה.

גם את עמוד הנירוסטה הוא מצחצח כמה פעמים ביום.

שמתי לב?! במשך שלוש שנים מקום העבודה שלי היה ממוקם מעל הארובה של הנקניק הזה. בכל יום לקראת הצהרים היינו סוגרים את החלון, פשוט כי אי אפשר היה להתרכז בעבודה בזמן שהניחוחות שלו ממלאים את חלל המשרד.

drool.bmp

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...