Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי שינוי קוטר הגלגל? אני מבין שחייבים לשנות ברישיון אבל כל שינוי מתקבל בברכה כל עוד הוא לא יוצא מגוף המכונית?! ובכמה עלות מדובר. ומה לגבי שינויים במנוע קיים,אילו שינויים מותרים בחוק ללא צורך בהיתר?

פורסם

שינוי מידות גלגל - רק אם קיבלו אישור מראש של יצרנית הרכב. אם אין אישור מראש - לא מתקבל בכלל.

כנ"ל לגבי שינויים במנוע.

שינויים שמותרים ללא צורך בהיתר - בכל נושא שאיננו רשום ברשיון הרכב ו/או מוגדר בתקנות התעבורה בתור מגבלה לרכב.

למשל - שינוי צורת מראות תשקיף - לא מצריך היתר.

תשאל ספציפית - אולי יהיה אפשרי לתת תשובה

פורסם

אם להיות ספציפיים יותר. אז אני מעוניין בלהתחיל פרוייקט שיפוץ של פורד אסקורט שנת 76' ואני מעוניין להחליף את הג'אנטים לקוטר גדול יותר כי המקוריים קצת אנמיים ולא ספורטיביים בעליל. מבחינת יצרן במקור הן הגיעו עם אותם ג'אנטים 13 אינץ' אבל כבר ראיתי שיש אנשים שהחליפו לגדול יותר השאלה יעבור אישור או לא. דבר שני אותה אסקורט שמצאתי למכירה מגיעה עם מנוע 1.3 ואני מניח חלש ביותר השאלה אם שיפורים כמו טורבו מגדש והחלפת סעפת פליטה וכו' הם דברים שייצטרכו את אישור משרד התחבורה. ואם אני אשקול להחליף לה מנוע למנוע rs2.0 שהגיע במקור בחלק מהגרסאות זה משהו שיכול לעבור אישור בכלל?

פורסם

אלו נושאים שתצטרף לפנות ליבואנית לצורך בירור.

החלפת מנוע דורש אישור מאחר ולא תמיד השלדה בנויה ללחצים ועומסים של מנוע חזק יותר (אך לעיתים כן).

פורסם

שינוי מידת צמיג קוטר רוחב מה שלא יהיה, שלא רשום ומתאים ברשיון הרכב דורש אישור של מכון רישוי(יש ספר עם מידות מותרות על פי דגם רכב).אתה מקבל אישור זמני ממכון הרישוי אותו אתה מצמיד לרישיון הרכב וכאשר יגיע טסט חדש לרכב המידה החדשה כבר תופיע ברישיון הרכב

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• ספונסר פורום
פורסם
אם להיות ספציפיים יותר. אז אני מעוניין בלהתחיל פרוייקט שיפוץ של פורד אסקורט שנת 76' ואני מעוניין להחליף את הג'אנטים לקוטר גדול יותר כי המקוריים קצת אנמיים ולא ספורטיביים בעליל. מבחינת יצרן במקור הן הגיעו עם אותם ג'אנטים 13 אינץ' אבל כבר ראיתי שיש אנשים שהחליפו לגדול יותר השאלה יעבור אישור או לא. דבר שני אותה אסקורט שמצאתי למכירה מגיעה עם מנוע 1.3 ואני מניח חלש ביותר השאלה אם שיפורים כמו טורבו מגדש והחלפת סעפת פליטה וכו' הם דברים שייצטרכו את אישור משרד התחבורה. ואם אני אשקול להחליף לה מנוע למנוע rs2.0 שהגיע במקור בחלק מהגרסאות זה משהו שיכול לעבור אישור בכלל?

לגבי צמיגים ראה בדטה של הרכב מה הגודל המקסימלי המותר, ולא תהיה לך בעיה.

לעינין המנוע לא בטוח שהמנוע המקורי יחזיק מגדש טורבו.לך על מנוע קוזוורט, כך רק בחשבון עלויות מאוד גבוהות בבנית רכב מהסוג שאתה רוצה. אישור הרשויות כאן בישראל לא תקבל. :

אלה אם תצליח להוכיח עי אישור היצרן שהמרכב השילדה ומערכת הבלמים מתאימה להספק של המנוע. ולא נראה לי שתצליח, כל המשופרות בארץ ללא אישור

אני שתלתי מנוע rs טורבו בפיאסטה. אין אישור,

שטלתי מנוע של סונומה 2.8 בסוזוקי סמוראי ,אין אישור לא אותו היצרן,

וכמובן מנוע אימפרזה טורבו בחיפושית, מרכזי.

בקיצור בהצלחה תעדכן.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...