Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קללת פיאט 500 בלק ג'ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם האובססיה שלך ל-VAG עדיפה? כמו כן, אודה לתשובה על השאלה ששאלתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמכונית, בוודאי שהפולו עדיפה, אבל היא מישתייכת לקבוצה גבוהה יותר.

עם כל הכבוד, ויש כבוד, לעיצוב הרטרו הכל כך מוצלח, ה 500 היא סה"כ פנדה משודרגת.

בניגוד לחיפושית החדשה של פולקסווגן, פיאט תמחרו נכון את ה 500 ולכן היא זכתה להצלחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השאלה הייתה פולו GTI מול 500 אבארט. אני לא יכול לענות על השאלה הזאת, כי לא נהגתי על אף אחת מהן. מחכה להודעתו של ChemGuy85 כדי לדעת מה מסקנות הנהיגה שלו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האם האובססיה שלך ל-VAG עדיפה? כמו כן, אודה לתשובה על השאלה ששאלתי.

זה לא "מאהבת מרדכי", יש לו מערכת יחסים מעוותת של אוהב-שונא עם קונצרן פיאט. בהודעה פרטית הוא הילל את הפנדה החדשה וכעת הוא קוטל אותה וכל מה שיוצא מבית פיאט בפומבי. אולי זה בגלל שהיא קוברת את הפיקנטו שלו, מי יודע. :twisted:

:idea:
פורסם

זה שיש לו פיקנטו זה ידוע. מה זה משליך על ה-500 אבארט או על הפולו GTI זה מה שאני מנסה לברר.

אגב, למען הסר ספק, אין לי שום דבר נגד פיקנטו וסיבוב בפיקנטו ז"ל של חבר (טוטל לוסט, לחבר שלום ואפילו בלי נזק של ממש, הסיבוב לפני הטוטל, מן הסתם :-D) הותיר דווקא רושם חיובי ביותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הייתי מייחס משקל יוצא דופן לתשובה לשאלה הנוגעת לנסיון האישי של חברנו בעל הפיקנטו. אג'נדה אינה זקוקה למימצאים, היא פשוט שם ואת זה חברנו כבר הוכיח לא אחת.

פורסם

אז שיצהיר בריש גלי שזו אג'נדה והתשובה לא נובעת מניסיון אישי, על אחת המכוניות או איזו מהן. אני, לתומי, סבור שמי שממליץ על מכונית כאן בפורום ראוי שלפחות יהיה לו כל ניסיון שהוא עליה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגלל שהפיקנטו שלו לא עשתה עליו רושם גדול במיוחד הוא מאז יורד על כל רכב מיני בלי שום קשר.

אני מאוד רוצה אבארט כדי לנהוג מהר ולהנות מזה ושיהיה לאוטו עיצוב כמה שיותר מיוחד וקטן, אבל בלי מחיר תחזוקה גבוהה, לא מעניין אותי פרקטיות, נוחות, תמורה למחיר.. פולו GTI נראית לי כמו מלבן משעמם שאומנם יאיץ חזק אבל פה זה נגמר.

זה הדיעה שלי כמובן, שהיא לא של המיינסטרים. בגלל זה אבל כשמישהו ישאל שאלה שהתשובה עליה היא פולו, אני לא אמליץ לו על אבארט, כמו שChemGuy85 לא צריך להמליץ תמיד על רכב לא קשור כשאפילו לא שואלים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כמו שאמרתי, גם אני מת לאבארת' אבל דווקא פחות בקטע העיצובי אלא יותר בקטע של הכוח. אני לא נהג מרוצים אבל הייתי מת שלפנדה שלי היו עוד איזה 50-60 סוסים, ובזה הייתי מסתפק. תנוחת הישיבה עדיפה מבחינתי בפנדה מב 500 ואת זה אני אומר אחרי שנהגתי שבועיים על ה 500. בקיצור, אני רוצה אבארט פנדה :lol:

פורסם

זה בדיוק מה שאני חושב. אם היה אפשר לתקוע לפנדה שלי מכניקה של אבארט אז הייתי מאושר. אבל שרואים את העיצוב של האבארט קשה להשאר אדיש לחלק הזה של האוטו.

ודרך אגב בחו"ל הפנדה שאתה מדמיין לך קיימת ונקראת 100HP על שם ה100 כ"ס שיש לה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מכיר את ה 100HP אבל לא המשיכו איתה לדור החדש, וגם אם היו ממשיכים קשה לי להאמין שהיתה מגיעה לארץ...והיה חסר לי איתה איזה טורבו קטן. לך תדע, אולי כשישדכו את הפנדה החדשה לטווין אייר החזק יותר\למולטי אייר בעתיד, יביאו אותה לארץ, אבל כמה שזה נשמע מצחיק אני מתחבר יותר למראה של הדור הקודם (מבחוץ בלבד כמובן, מבפנים אין מה להשוות).

• תוכן חדש...