Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באוטו דיפו-אין

הייתי בעוד מספר חנויות חלקי חילוף-מלבד להגיד שהשמן שצריך הוא DEXRON3 לא קיבלתי מענה.

הייתי במוסך מורשה של מיצובישי-לא הסכימו למכור לי, אמרו שיש להם רק בחביות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני לא מתכוון לרוקן את כל השמן, אלא להוציא עם מזרק את מה שיש במיכל ורענן בנוזל חדש.

יש שיטה טובה יותר.

אני לא זוכר את הפרטים המדוייקים, ביצעתי את הפרוצדורה לפני שנים רבות.

אבל לא צריך שום מזרק, משחררים צינור אחד ומפעילים סטרטטר או סוויץ' כלשהו (לא זוכר בדיוק איזה) שמפעיל את המשאבה ההידראולית, והנוזל יוצא דרך הצינור הפתוח למיכל איסוף.

אולי דניאל המנהל יודע על מה אני מדבר ?

פורסם
הייתי באוטו דיפו-אין

הייתי בעוד מספר חנויות חלקי חילוף-מלבד להגיד שהשמן שצריך הוא DEXRON3 לא קיבלתי מענה.

היתה לי בעיה דומה, עבור השמן גיר שלי (VW)

רצו 200 ש"ח לליטר, בסוף קניתי שמן תואם של ולוולין

יש להם, קשת רחבה של דגמים

http://www.valvoline.co.il

בזמנו, התקשרתי אליהם והם הפנו אותי לחבר הפורום אמנון (מוסך אם הדרך)

והוא, סיפק לי את השמן המבוקש.

פורסם
הייתי באוטו דיפו-אין

אם אתה גר באיזור המרכז תקפוץ לחנות של אוטוסטור - איפה שנתנו לך לינק לרויאל פרפל שעולה 90 שקל לליטר.

יש להם שם מבחרים של שמנים אתה יכול לבדוק באתר

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA

ותקרא מה שכתב לך ליין מן הוא מבין בנושא מעולה

Opel Adam S 2017

פורסם

הורדתי ספר היינס לרכב מהאשכול ספרי היינס שנפתח פה לאחרונה.

רשום שם שכדי להחליף שמן גיר, יש לשחרר צינור לקולר גיר ולהניע את הרכב בניוטרל ולתת לשמן לצאת, ומיד עם סיום יציאת השמן לדומם ולמלא שמן.

אף פעם לא שמעתי על מישהו שעושה כך. אני מכיר את השיטה של לפתוח צינור,להניע, ותוך כדי למלא שמן חדש.

מצד שני, מדובר בהיינס, כנראה שהם יודעים דבר או שתיים, וכך גם חוסכים בשמן חדש.

יקר העסק הזה. גם שמן של וולוליין שמגיע שמיכל ל 3.78 ליטר, עולה 189(שזה יוצא הכי זול לליטר), ואני צריך 2 מיכלים כאלה.

פורסם

אוקי,

מצאתי את השמן במחיר הזול ביותר באתר של יונדאי חלפים(אין לי קשר אליהם).

כך שמי שמחפש שמן SP3 יוכל לרכוש שם במחיר טוב יותר.

תודה לכולם.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רוב המוסכים בארץ מחליפים שמן גיר לכריזמה DEXTRON III כולל מכוני שיפוץ ממסרות אוטומטיות .

אומנם השמן הוא לא סינטטי אלה מינרלי אבל מהנסיון שיש לי הוחלף עשרות פעמים ללא כל בעיה

הבעיות שיש לכריזמה אם כבר עם תיבת הילוכים הם חיישני גל כניסה ויציאה .

בל נשכח שרכב כזה בלי כל קשר לנאמר לעיל נסחר כיום סביב ה 5000 ש"ח .

נ.ב לפי AUTODATA 2013 שמן תיבת הילוכים אוטו לכריזמה הינו: ATF-SPII .

פורסם

אוקיי.

והאם מישהו יודע אם ניתן לבצע את החלפת שמן הגיר עי ריקון הקרטר או שזה יוצר מסובך? אני נוהג באיי20 שנת 2009.

• תוכן חדש...