Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד החסרונות שאני וחבר שלי מצאנו חלון אחורי קטן מידי , לא רואים את קדמת האוטו האוטו פשוט פתאום נגמר בבום עקב זאת החבר איבד כבר פעמים פגוש קדמי בחניה של עצמו ועכשיו התקין חיישנים קדמיים גם .

הרכב גם רועש טיפה לטעמי .

פורסם

אוקי, קודם כול תודה על התגובה.

חיישנים קידמיים איך הם עובדים בעצם? כלומר אם אני עומד בפקק/רמזור ויש רכב מלפניי? זה יצפצף?

בקשר לחלון אחורי אני מסכים, גם אני שמתי לב לזה.

בקשר לרועש - זה דבר אינדבידואלי למרות שזה הגיוני יחסית לרכב בקטגוריה וברמת מחיר שלו.

פורסם

החיישנים הקדמיים יש להם מפסק שאפשר להפעיל ולכבות אותם וכאשר הם עובדים הם מחוברים לברקס בגלישה הם עובדים .

פורסם

אוקי, תודה. במידה וארכוש את הקיה אני אראה אם אני מסתדר, במידה ולא אתקין גם, הרכב בכללי יותר "מדבר" אלי, מכיוון שאני מתכנן להחזיק אותו לתקופה ארוכה האחריות הארוכה מאוד קורצת לי, כמו כן דוד שלי מנהל מוסך של קיה ויש לי למי לפנות בקלות במידה ויש בעיות.

הכי חשוב לי האמת זה המרחב פנים שלה והגודל, אומנם רשמת שלך אישית היא גדולה מידיי, אבל בשבילי זה תנאי מאוד חשוב.

תודה על תשובותיך.

פורסם

תראה אולי במחיר של הריו האוטומט 1.4 אולי אפשר לקנות יונדאי I30 ידני שהיא עוד יותר גדולה .

פורסם

אני אישית הזמנתי את הפיאסטה החדשה, אני חושב שהיא יותר איכותית מהקיה, אבל אני חושב שהקיה יותר מרווחת וגם נמאס לי כבר לראות את הקיה על הכביש - מוניות וליסינג

פורסם

אני אישית מחכה לקליאו 4.

מהסופר מיני הידניות, המכונית המשתלמת ביותר הייתה קליאו 3 . הדור הבא (לפי דף הפייסבוק של רנו) יגיע לארץ בחודש מאי ומבחינת המחיר הם טוענים ש "שווה לחכות".

פורסם

אני שוקל ברצינות לרכוש קיה ריו 1.4 טורבו דיזל ידנית שתשמש בעיקר לנסיעות בינעירוניות.

מישהו יודע אם אחריות 7 השנים תקפה גם לגבי דגם הדיזל?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לפי מה שבדקתי האחריות תקפה גם לדיזל, ראיתי באתר שלהם שזה לכול הדגמים, אין שום סיבה בעולם שלא יהיה בתוקף לדיזל

פורסם

לפי דעתי זה לא יהיה תקף לדיזל שמשמ כמונית או משהו .זה תקף ניראה לי רק לרכבים פרטיים ושימוש סביר באוטו

פורסם

הרכב לא ישמש כמונית, רק כפירייבט.

התקשרתי לסוכנות, גם בדגמי הדיזל נכללת 7 שנות האחריות.

אקפוץ לשם עוד מעט לשבת ברכב ולהזמין נסיעת מבחן.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...