Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 10 חודשים שאני איתם, טרם נתקלתי בכזה דבר:

בשבועיים-שלושה האחרונים מתנתקות לי שיחות בקצב מסחרר. אני לא מצליח לנהל שיחה של יותר מדקה-שתיים בלי ניתוק, ולפעמים גם כל חצי דקה ואפילו פחות.

בהתחלה חשבתי שזה בגלל המכשיר הספציפי שלי (מוטורולה דפיי הדגם הרגיל ולא "פלוס"), אבל גם במכשיר הפשוט השני (נוקיה 3120C שעבר שדרוג תוכנה ומתאים לתדרים של פלאפון 2100\850) זה אותו הדבר.

דרך אגב, גם אחי בגולן טלקום ויש לו אייפון-5 (שתומך בשני התדרים 2100 ו-850) וגם אצלו מתנתקות שיחות לאחרונה.

איזור גאוגרפי שנתקלתי בתופעות: איזור בר אילן (כביש 4), איזור מורשה\ירקונים\קסם (כביש 5) והסביבה.

גם אצלכם ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פלאפון ??

גולן טלקום נתמכים ע"י סלקום, גם היא בתדרים של 2100/850.

לאחר חפירה בגוגל מצאתי שהמוטורולה שלי עונה ל FCC ID של IHDP56LC2, שזה אומר תדר 2100/850 לפי כמה מקורות שעולים בגוגל. כמדומני הוא נקנה באיזור 2010\2011 בסלקום.

האם יכול להיות מצב של כ"כ ניתוקים אפילו שהטלפון תומך בדיוק ב-2 התדרים שצריך ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נראה לי שזו מכה של כל הרשתות לאחרונה, שכל אחת מהן סובלת באיזור אחר,

או יותר נכון אנחנו סובלים.

גיסי עבר מפלאפון לסלקום, וקילל את הרגע הזה, כי כל הזמן התנתקו לו שיחות, ולא היתה

קליטה בהרבה איזורים. חזר לפלאפון, והעניין הסתדר לו. זה היה עם אייפון.

לי ולעוד חבר, שגר באיזור שלי, יש לא מעט בעיות עם פלאפון, ולעומת זאת אשתי עם סלקום

ואשתו עם אורנג׳ ללא תקלות. אחי סובל קשות מרמי לוי, ואמא שלי מהוט מובייל, ושניהם

באותו איזור.

נראה לי שריבוי הרשתות והנדידה שיש למנויים ברשתות המתארחות, גורמים לבלאגן אצל כולם.

פורסם

אני בעיר הקודש, גם עם גולן. הטלפון מתפקד בצורה מצויינת, אפס ניתוקים ואינטרנט מהיר, כמו שהיה תמיד.

פורסם

אושרי, זה נראה לי לא הגיוני (שים לרגע בצד את עניין הנדידות - זה לא סביר אם אתה עומד במקום סטאטי עם קליטה מעולה, שפתאום תהיה נדידה. נדידה צריכה לבוא בגלל קליטה חלשה שהיא למעשה חוסר כיסוי של הרשת).

לפני שבועיים עבדתי במגדל ברמת גן המשקיף על כביש 4 סמוך לבר אילן. שטח פתוח לחלוטין, קומה 11-12, עומד במרפסת. קליטה מצויינת ושיחות מתנתקות (בשני הטלפונים !).

היום נסעתי על כביש 5 בשעות הערב (אחרי 20:00). ממורשה ועד למחלף קסם היו 5 ניתוקים !. בממוצע כל חצי דקה עד דקה נאלצתי להתקשר שוב (הטלפון היה מונח במקום קרוב לשמשה הקדמית).

משהו כאן לא נראה לי סביר, על אחת כמה וכמה שלפי ה FCC של הטלפון, הוא תומך בשני התדרים של גולן\סלקום.

(אגב, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של דור שלישי ושני אבל לא *נראה* לי שיש שינוי).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התגובה שלי משום מה נחתכה.

כתבתי שגם ברמי לוי יש ניתוקים כאלו הרבה פעמים,

והתגובה הרשמית של פלאפון היא שכשיש עומס רגעי על המתג, שיחות עפות בסגנון FIFO.

אבל התגובה הלא רשמית היא "כי אתם MVNO"

פורסם

אצלי בגולן אומנם אין ניתוקים אבל לאחרונה שמתי לב לפיקשושים עם הSMSים.

חלק מההודעות לא מגיעות אל היעד בכלל או אחרי כמה שעות עם הודעה נוספת.

היום קיבלתי הודעה באיחור של שעה וחצי בערך.

:roll:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אצלי בגולן אומנם אין ניתוקים אבל לאחרונה שמתי לב לפיקשושים עם הSMSים.

חלק מההודעות לא מגיעות אל היעד בכלל או אחרי כמה שעות עם הודעה נוספת.

היום קיבלתי הודעה באיחור של שעה וחצי בערך.

האמת שגם אני שמתי לב.

היום למשל שלחתי 2 הודעות ברצף, רק האחרונה הגיעה ליעדה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
התגובה שלי משום מה נחתכה.

כתבתי שגם ברמי לוי יש ניתוקים כאלו הרבה פעמים,

והתגובה הרשמית של פלאפון היא שכשיש עומס רגעי על המתג, שיחות עפות בסגנון FIFO.

אבל התגובה הלא רשמית היא "כי אתם MVNO"

דווקא ברמי לוי לא היו לי בעיות כאלה (הייתי ברמי לוי כ-4 חודשים לפני שעברתי לגולן).

שבוע שעבר ניידתי את הקו של אישתי מפלאפון לרמי לוי ולמעט החלפת הסים הטלפון המשיך לעבוד כרגיל (עם זיהוי של פלאפון על הצג) ואין ניתוקים או בעיות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם אצלי לאחרונה יש בעיות עם האינטרנט, אין חיבור.

חמור מכך, לפעמים אני לא יכול להוציא/לקבל שיחות. מקווה שזה זמני.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

עברתי לפני כחודשיים ביחד עם שני ילדי לגולן טלקום (ממניעים אידיאולוגיים), לאחר ניתוקים תכופים, בעיקר באינטרנט, הבת נישברה ובקשה לעבור מייד למפעיל אחר, אני ובני באותו מצב, כניראה שלאחר פסח נחפש מפעיל אחר. אגב אנחנו בירושלים. אשמח לשמוע המלצות למפעיל אמין (עד כמה שאפשר, לא מהמפעילים הגדולים הוותיקים), העלות החודשית פחות חשובה.

נהג מנוסה

• תוכן חדש...