Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בחדרה יש קצת ניתוקים פה ושם, בעיקר בגלל שסלקום מעדיפים (ומתעדפים) לקוחות שלהם ולא את הגולנצ'יקים שמעמיסים להם על הקו.

יש לי חבר שעובד בתור מנהל שירות לקוחות בגולן, אמר שהכול יסתדר ברגע שהרשת שלהם תיפרס באזורי.

ובינתיים אין מה לעשות עם זה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאז שעברתי לבאר שבע, יש נפילות קליטה, אנשים אומרים שהם מגיעים לתא קולי כשהם מתקשרים אליי, למרות שהפלאפון דלוק 24 שעות ביממה, וכך גם האינטרנט פשוט בזיון. אני לא מסוגל לראות סרטונים ביו טיוב גם לא באיכות הכי גרועה( לשם השוואה , בדיוק באותו מקום , האינטרנט של אורנג פשוט טס ).

לי כבר נשבר מזה, ובפסח אני אעבור חברה. 50 שקל בחודש זה נחמד , אבל אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל תמןרה עבור זה.

פורסם

לגבי דיליי באסאמאסים, לי ועוד כמה שאני מכיר יש את אותה תופעה בפלאפון. הודעות מגיעות לפעמים באיחור

של דקות עד שעות במקרה קיצון.

איציק, הנדידה לדעתי כן משפיעה, כיוון שיכול להיווצר פתאום לחץ על רשת מסויימת, שאינו נובע מהמנויים

שלה, אלא מרשת אחרת שמתארחת אצלה, ואז ככל הנראה הפתרון הוא תעדוף של לקוחות שלה על פני

המתארחים, וזה גם מסתדר עם מה שציין אייל.

פורסם

אני בגולן טלקום וגם אני סובל לאחרונה מניתוקים (אייפון) ואני נמצא בתל אביב.

בהתחלה הייתה לי בעיית קליטה, היא נפתרה ולא היו לי בעיות משמעותיות למשך חודשיים בערך ועכשיו הגיעה מכת הניתוקים. (אני לקוח שלהם למעלה מחצי שנה).

VW PASSAT 1.8T

פורסם

איציק,

האם ניסית ליצור קשר עם גולן ולשאול ? אישתי בגולן כבר כמעט שנה לדעתי ועד עכשיו 0 תקלות, בעבר עם אייפון 3GS כיום עם Nexus 4.

אני יודע שכרגע הם במהלך של פריסת עוד אנטנות על מנת לעבור לרשת עצמאית לגמרי, אולי יש קשר ואולי לא ? שווה לשאול...

פורסם

עברתי לפני כמה חודשים לגולן וחזרתי לפלאפון אחרי חודש כשהם הציעו לי את אותה חבילה בדיוק (49 להכל לחצי שנה ואז 99 לחודש) ובנוסף נתנו חודש ראשון חינם (שמבחינתי מכסה על רכישת הסים).

בגולן היו ניתוקים, אינטרנט איטי, ובכלל היה פחות טוב, חוץ ממוקד השירות המצויין שנותן הרגשה שהם לא לחוצים בזמן לעבור ללקוח הבא כמו בפלאפון.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אישתי כבר 6 חודשים בערך בגולן טלקום,

אני עברתי לפני חודשיים.

בחודשיים האלו אני רק מקלל, וגם אצלה המצב כבר לא כמו שהיה.

אני שוקל לעבור ל 012 (הייתי באורנג' לפני כן) - אומנם האינטרנט יהיה איטי, אבל לפחות אוכל לדבר כמו בנאדם.

פורסם

האינטרנט ב-012 אינו איטי. במכשיר עם מגבלה של 7.2 מתקבל בסביבות 6 מס"ש ומעלה לפי speedtest (בחיפה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שסובל מניתוקים:

בתפריט הראשי, היכן שכל האפליקציות ממוקמות יש גם יישום בשם Sim Menu/Toolkit/Service, היכנסו לשם:

לאחר מכן Roaming Serivces ולאחר מכן Select Mode ובחרו ב Manual ולאחר מכן National.

אם יש לכן אייפון : הגדרות -> טלפון -> יישומי סים או Sim Applications ואז את אותו הדבר מלמעלה.

כעת :

לבעלי אייפונים : הגדרות -> מפעילים -> הורידו את הסימון של האוטומטי ובחרו בGolan Tel או Golan T 3G.

לאחר מכן חזרו על הפעולה של יישומי הסים אבל כעת בחרו Automatic במקום Manual.

לבעלי אנדרואיד : הגדרות -> הגדרות נוספות/עוד/אלחוטי ורשתות -> הגדרות חיבורים אלחוטיים -> מפעילים רשת ובחרו את הרשת ממעלה. שוב חזרו על החלק הראשון עם הSim Menu/Toolkit/Service ובחרו הפעם בAutomatic.

בהצלחה

פורסם

LOL- אני רואה שעוד אנשים סובלים מאותה הבעיה,בידיוק אתמול ניידתי את הקווים שלי ל012מובייל ביגלל התשתית של אורנג,

אני כבר כחצי שנה הייתי בגולן- פשוט מזעזע כמות הניתוקים וחוסר קליטה ועוד הרבה אנשים שמתעצבנים מדוע אני לא זמין!

אני רואה מולי את הסלולר מולי כאילו יש קליטה מלאה ואני לא מצליח להיתקשר אליו.

והכי מצחיק: מיד אחרי בקשת הניוד שניקלטה אצלם במערכת - הנציגה של גולם טלקום היתקשרה לברר את הסיבה- איך שהתחלתי להגיד שהכל ביגלל חוסר קליטה- השיחה התנתקה-LOL, הנציגה חזרה אלי ואמרתי לה שככה זה כל החודשים האחרונים ואי אפשר לנהל שיחות- שוב ניתוק-ROFL, פעם שלילית התקשה ולא נותר לה מה לומר לי ורק להתנצל ולהעביר את זה להנדסה.

דור שלישי(גולן)- ניתוקים וחוסר קליטה, דור שני(סלקום) איכות שיחה מזעזעת שלא ניתן להבין את המילים מה מדברים.

היום אני ב012מובייל בדור שלישי והקליטה מצויינת, איכות שיחה הרבה יותר טובה ואין ניתוקים!

אני ממערב ראשון- המקום עם הקליטה הכי גרוע לגולן ופלאפון! (הייתי באורנג מ2005->רמי לוי->גולן טלקום-> שוב אורנג(012מובייל).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גולן טלקום על galaxy S2 שנע על קו חדרה-חיפה עובדים תקין חוץ מבאזורים שבהם אין כיסוי (ניתוק במיקום פיזי קבוע ולא משנה באיזו רשת הייתי).

פורסם
מי שסובל מניתוקים:

בתפריט הראשי, היכן שכל האפליקציות ממוקמות יש גם יישום בשם Sim Menu/Toolkit/Service, היכנסו לשם:

לאחר מכן Roaming Serivces ולאחר מכן Select Mode ובחרו ב Manual ולאחר מכן National.

אם יש לכן אייפון : הגדרות -> טלפון -> יישומי סים או Sim Applications ואז את אותו הדבר מלמעלה.

כעת :

לבעלי אייפונים : הגדרות -> מפעילים -> הורידו את הסימון של האוטומטי ובחרו בGolan Tel או Golan T 3G.

לאחר מכן חזרו על הפעולה של יישומי הסים אבל כעת בחרו Automatic במקום Manual.

לבעלי אנדרואיד : הגדרות -> הגדרות נוספות/עוד/אלחוטי ורשתות -> הגדרות חיבורים אלחוטיים -> מפעילים רשת ובחרו את הרשת ממעלה. שוב חזרו על החלק הראשון עם הSim Menu/Toolkit/Service ובחרו הפעם בAutomatic.

בהצלחה

בתחילת הדרך, גולן טלקום פרסמו הנחיה שב Roaming services צריך לבחור Manual ואז National.

היום הם מפרסמים שצריך לשים הכל על Automatic.

את ההסבר שלך הבנתי, אבל לא ברור לי למה בעצם צריך לעבור ל Manual, לבחור את הרשת שאני רוצה ורק אז לחזור ל Automatic... ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - GOLAN T זה על רשת סלקום

GOLAN TEL זה על רשת גולן טלקום והורדה לסלקום רק בזמן 2G

אחרי ששיניתי ידנית ל GOLAN T המצב השתפר אך עדיין לא טוב.

אני עברתי כרגע ל 012 . הניוד החל לפני 20 דקות. אעדכן את המצב בימים הקרובים .

• תוכן חדש...