Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם צריכים לבחור ידנית בסלקום, לא גולן. הבעיה היא שבזמן שהמכשיר עובר בין רשתות יש ניתוקים. תבחרו ידנית ברשת סלקום וזהו, לא יהיו ניתוקים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם צריכים לבחור ידנית בסלקום, לא גולן. הבעיה היא שבזמן שהמכשיר עובר בין רשתות יש ניתוקים. תבחרו ידנית ברשת סלקום וזהו, לא יהיו ניתוקים.

אכן זה הפיתרון,אני בגולן כבר תקופה ארוכה ומאוד מרוצה.

פורסם
ב 10 חודשים שאני איתם, טרם נתקלתי בכזה דבר:

בשבועיים-שלושה האחרונים מתנתקות לי שיחות בקצב מסחרר. אני לא מצליח לנהל שיחה של יותר מדקה-שתיים בלי ניתוק, ולפעמים גם כל חצי דקה ואפילו פחות.

בהתחלה חשבתי שזה בגלל המכשיר הספציפי שלי (מוטורולה דפיי הדגם הרגיל ולא "פלוס"), אבל גם במכשיר הפשוט השני (נוקיה 3120C שעבר שדרוג תוכנה ומתאים לתדרים של פלאפון 2100\850) זה אותו הדבר.

דרך אגב, גם אחי בגולן טלקום ויש לו אייפון-5 (שתומך בשני התדרים 2100 ו-850) וגם אצלו מתנתקות שיחות לאחרונה.

איזור גאוגרפי שנתקלתי בתופעות: איזור בר אילן (כביש 4), איזור מורשה\ירקונים\קסם (כביש 5) והסביבה.

גם אצלכם ?

איציק

ביהוד,מתנתק חופשי מכשיר אנדרואיד של אלקטל.

• תוכן חדש...